Φήμη: 21129
Ευτυχώς περάσαμε... Για να έχουμε ελπίδα από δω κ πέρα δεν θα πρέπει να πουλάμε την μπάλα κ να μπαίνουν παραπάνω τρίποντα... Όχι όπως χθες
Φήμη: 59285
Θα δείξει… έχω μέσα μου μια κρυφή ελπίδα πως το πραγματικό της πρόσωπο αυτή η ομάδα θα το (ξανά)δείξει στα 2 παιχνίδια του f4!
Φήμη: 30023
Πέρασε στο final 4 αλλά η χτεσινή εμφάνιση δεν ήταν καλή. Μπορούσε να κάνει η Ρεαλ την ανατροπή, με το τελευταίο σουτ που δεν μπήκε. Ας ελπίσουμε να ξαναβρεί το δυναμισμό που είχε στην αρχή της σεζον
Φήμη: 59285
02-05-2025, 12:57 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 02-05-2025, 12:57 PM από Sniper.)
Καλό είναι να μην κλαψουρίζουμε· πρώτη τελείωσε η ομάδα και πέρασε τη Ρεάλ χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι!
Από εκεί και πέρα, το ρημαδομπάσκετ είναι καθαρά θέμα μέρας…
Φήμη: 1110
Όλη η Ευρώπη σας έχει καταλάβει, η ομάδα της αλοπεριδόλης και των Αγγελόπουλων...
For although nepenthe has calmed me, I know always that I am an outsider; a stranger in this century and among those who are still men...
Φήμη: 1110
(03-05-2025, 10:07 PM)Sniper Έγραψε: Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τρόπος δε συνάδει με το ύφος που έχει υιοθετηθεί εδώ και το γενικότερο χαβαλέ και καζούρα, αλλά μάλλον προσιδιάζει σε καφενείο των φιλάθλων.
Δεν κάνω υπόδειξη, με καλή διάθεση το λέω.
Σεβαστό, εγώ απλά ανέφερα ιστορικά γεγονότα.
For although nepenthe has calmed me, I know always that I am an outsider; a stranger in this century and among those who are still men...