(04-11-2024, 09:32 PM)Malibu Έγραψε: Έχουν λέει ενημέρωση και κριτικές δίπλα. 200.000 μέλη γραμμένα, σουλατσάρουν 10 ατομα στην βασική θεματολογία με το ζόρι κι άλλοι 30
στα γενικά. Τα υπόλοιπα μέλη τι είναι;
κλώνοι, αβανταδόροι, πουθενάδες
και μπαχαλάκηδες. 
Σιγά το δύσκολο. Κατά τα άλλα είναι μεγάλοι μάγκες και γνώστες. Κι εγώ εδώ πότε μπαίνω ποτέ όχι οπως άλλοι φίλοι αλλά δεν έχω γίνει γραφικος
σαν αυτούς. Έχουν μεγάλη διαφορά τα σάιτ.

Δεν γνωριζω ποσα μελη υπαρχουν εκει αλλα αν ισχυει το 200 χιλιαδες ειναι τρομακτικο το νουμερο. Ακομα και αν ειναι 20 χιλιαδες τα μελη εκει ειναι τραγικο και θα εξηγησω ευθυς αμεσως γιατι.
Στα φορουμ απο την καταβολη τους γραφονται παντα παρα πολλοι ανθρωποι για να βρουν καποια πληροφορια. Επι της ουσιας ενα 5% ειναι ενεργοι ή μερικώς ενεργοί και για συγκεκριμενο χρονο. Με την παροδο του χρονου αυτου, το ενδιαφερο ατονει γιατι η θεματολογια επαναλαμβανεται συνηθως και απομακρυνει τους παλαιοτερους που εχουν κατα κανονα εκφρασει πολλακις τις αποψεις τους στα ιδια θεματα.
Αν θελουμε να κανουμε λιγο εικονα τα νουμερα, απο τα 2500 μελη εδω επι της ουσιας 125 ειναι ενεργοι ή μερικως ενεργοι. (Τα νουμερα αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, γνωριζετε οι περισσοτεροι πως εχω καταγραψει δεδομενα και πως προσπαθω να τα οπτικοποιω.) Σε ενα συνολο 20.000 χρηστων θα ειχαμε επι της ουσιας καπου 1000 ατομα τα οποια θα ηταν λιγο-πολυ ενεργα. Αλλοι θα συμμετειχαν σε.θεματα, αλλοι σε κριτικες, αλλοι θα πατουσαν ενα like δεξια και αριστερα. Να εξηγησω τωρα γιατι προηγουμενως ειπα την λεξη "τραγικο".
Στο συνολο μας οι 125 χρηστες εδω ειχαμε 91 κριτικες για τον μηνα Οκτωβριο, με μια τιμια αναλογια περιπου μιας κριτικης ανα μελος. Τις 2 τελευταιες ημερες του Οκτωβρη λοιπον ειχα μια απορια, να δω ποσες περιπου κριτικες ειχε εκει απεναντι. Μετρησα περιπου 430 και η αναλογια (ακομα και αν μπηκαν καποιες ακομα την τελευταια ημερα) ως προς τα μελη ειναι προφανως κατω του 0,5. Φανταζομαι λοιπον πως μαλλον εχετε δικιο οταν αναφερετε οτι υπαρχουν κλωνοι. Αυτο που δεν μπορω να φανταστω (γιατι δεν γνωριζω γεγονοτα και χρηστες κλπ), ειναι ποσες πραγματικα ειναι οι φερεγγυες κριτικες (με βαση αυτα που διαβαζω στις κουβεντες σας).
Δεν θελω να υπονοησω σε καμια περιπτωση πως εδω ειναι ολες φερεγγυες οι κριτικες - σας εχω ηδη γραψει στα στατιστικα Οκτωβριου οτι αποκλειστηκε χρηστης με κριτικες τουλαχιστον υποπτες και εννοειται πως δεν ειναι ουτε ο πρωτος αλλα και ουτε ο τελευταιος.