|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,705
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Μαλβίνα
|
Φήμη: 20584
(22-12-2025, 04:43 PM)Sniper Έγραψε: Καλά μην τρελαίνεσαι. Χαλιναγωγώ το πάθος με 5-6 στο ενδιάμεσο πριν το repeat 
(είπα ποτέ ότι δεν είμαι; )
Αγαπουλης με μέτρο ειναι το καλύτερο!
Φήμη: 8593
Φήμη: 25647
(30-10-2025, 11:39 PM)Sniper Έγραψε: Αν μιλάς για εμφάνιση, δεν το νομίζω… 
Δεν μιλάω για εμφάνιση
Φήμη: 59167
(23-12-2025, 12:41 AM)Underworldsexmachine7' Έγραψε: Δεν μιλάω για εμφάνιση
Προφανώς· και ακόμα πιο προφανώς αστειεύτηκα!
Φήμη: 11691
(19-12-2025, 02:19 AM)sotiris1973 Έγραψε: και στις κριτικες ολοι μιλανε για τοπ υπηρεσιες.
Τοπ υπηρεσίες και εμφανιση δεν θέλουμε κάτι άλλο
Καλές γιορτές @Malvina
Να ξεκουραστείς, να περάσεις υπέροχα όπου πας και να απολαύσεις τις μέρες με όποιους αγαπάς!
Υ.Γ. Και με το νέο έτος να μας επισκέπτεσαι λίγο πιο συχνά ;-)
Φήμη: 352
Καλημέρα/καλησπέρα για μερικούς πολύ "πρωινούς" μας κυρίους σε όλους!
Ζητώ συγγνώμη για τη μακρά απουσία μου από το φόρουμ αυτό, καθώς ανέκαθεν υπήρξα ιδιαίτερα ξεχασιάρα με τους κωδικούς μου.
Πέραν τούτου, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους ένα ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία προ πάντων, χαρά, ευτυχία και ευλογημένες στιγμές κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους, εκείνους που δεν καταπονούν την ψυχή μας, ώστε μέρα με τη μέρα ο κόσμος να καθίσταται, έστω και κατ’ ελάχιστον, πιο όμορφος και με λιγότερες δυσκολίες.
Σας στέλνω πολλά φιλιά και σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα, όπου κι αν βρίσκεστε..
Πολλά φιλιά, Μαλβίνα
6978072406 Viber
Φήμη: 8072
(03-01-2026, 02:21 PM)Malvina Έγραψε: Καλημέρα/καλησπέρα για μερικούς πολύ "πρωινούς" μας κυρίους σε όλους!
Ζητώ συγγνώμη για τη μακρά απουσία μου από το φόρουμ αυτό, καθώς ανέκαθεν υπήρξα ιδιαίτερα ξεχασιάρα με τους κωδικούς μου. 
Πέραν τούτου, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους ένα ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία προ πάντων, χαρά, ευτυχία και ευλογημένες στιγμές κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους, εκείνους που δεν καταπονούν την ψυχή μας, ώστε μέρα με τη μέρα ο κόσμος να καθίσταται, έστω και κατ’ ελάχιστον, πιο όμορφος και με λιγότερες δυσκολίες.
Σας στέλνω πολλά φιλιά και σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα, όπου κι αν βρίσκεστε..
Πολλά φιλιά, Μαλβίνα  Καλή χρονιά Μαλβινα μας.
(03-01-2026, 02:21 PM)Malvina' Έγραψε: Καλημέρα/καλησπέρα για μερικούς πολύ "πρωινούς" μας κυρίους σε όλους!
Πολλά φιλιά, Μαλβίνα 
Καλή χρονιά Μαλβίνα, με υγεία, χαρές και ό,τι επιθυμείς!
Εύχομαι το νέο έτος να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου.
Φήμη: 8072
(03-01-2026, 02:42 PM)Sniper Έγραψε: Καλή χρονιά Μαλβίνα, με υγεία, χαρές και ό,τι επιθυμείς!
Εύχομαι το νέο έτος να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου.
Όμορφες ευχές.
|
|
|