Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malvina (65)

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Ο ορισμός του "παπατζιλίκι" και του "τίποτα σπουδαίο". Μεγάλος χαμός για το για να εξυπηρετούνται συμβαίνοντα… Όταν θα με πάρεις εσύ ο ίδιος, τότε γράψε!  Μας περνάτε όλες για χαζές, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και για ποιούς σκοπούς γράφονται κάποια πράγματα..κάνε δοκιμή μόνος σου και τότε μιλάμε πάλι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 00:35:30

Δημοσίευση: φιλενάδα δεν είναι απαραίτητο κάτι να το γράφουν με απώτερο σκοπό απλά όλοι δεν ταιριάζουν με όλους κι αν έχεις μεγάλη λίστα αναμονής μπορεί πολλοί την καθυστέρηση να απαντήσεις να το θεωρήσουν παπατζηλίκι Άλλωστε φιλενάδα κι εσύ δεν έχεις κάποια προσωπική άποψη για πελάτες; Για άλλους καλή για άλλους κακή; Απευθύνθηκα όπως είδες σε συγκεκριμένο άτομο και σε κανέναν άλλον, προφανώς δεν περνάμε καλά όλοι με όλους. Ο νοών νοείτω. Εάν κάποιος θεωρεί παράλογο να είναι μια κοπέλα κλεισμένη για τις επόμενες 2-3 ημέρες, πάω πάσο. Δεν έκανα επίθεση γενική. Ξέρει αυτός στον οποίο απάντησα τι και πώς.. Καλό βράδυ..!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:29:18

Δημοσίευση: Γιατί είχα πάει μαζί της πριν σταματήσει και με βάση κριτικές που την κάναν Θέα κάποιοι περίμενα πολύ περισσότερα . Δε είναι ότι δε είχε εμφάνιση η ότι δε ήταν καλή απλά για αυτά που διάβαζα περίμενα πολύ περισσότερα . Όσο για το λόγο που έχει ψωνιστεί ξέρω κάποια πράματα που δε θα ήθελα να τα πω δημόσια .. Μήπως να τα πεις ιδιωτικά σε εμένα? Διότι ξέρεις ότι το χαλασμένο τηλέφωνο παίζει παντού και σε όλους, έχω μάθει πράγματα για εμένα που δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσα να κάνω η ίδια. Επίσης ήμουν εντελώς διαφορετική πέρυσι σε σχέση με φέτος, ο καθένας παίρνει και κρίνει μόνος του. Καλό απόγευμα. :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 15:46:26

Δημοσίευση: Και έτσι για να έχουμε μια ιδέα πως ήσουν πέρσι και τι αλλαγή υπάρχει φέτος; Κλείνει κάποιος και μαθαίνει μόνος του..

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 16:07:26

Δημοσίευση: Μπορείτε να με βρείτε και εδώ.. προσωρινά απέχω λόγω τραυματισμού. Φιλιά σε όλους και λιγότερη κακία.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 16:38:06

Δημοσίευση: Τόσο αναδουλειά έπεσε που έβαλες και αγγελία…; Θα σε πάρουν πρέφα κάποια στιγμή κι εδώ αγάπη, θέμα χρόνου είναι. Όταν γίνεις άνθρωπος τα λέμε ξανά, δεν ασχολούμαι μαζί σου, μην ασχολείσαι μαζί μου και με καμία άλλη εμμονικα. Φιλιά πολλά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 16:45:43

Δημοσίευση: τι γινεται ρε μαγκες? ολοι ξερετε κ ρωσικα εδω μεσα εκτος απο μενα? :hahaha: Μπορούμε να σε μάθουμε κάτι.. :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-09 00:31:58

Δημοσίευση: Κατω τα χερια σας απο το μαλβινακι !! :JA: Πάνω μου αλλά με άλλο τρόπο.. :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-09 21:09:41

Δημοσίευση: βάλε και σε εμάς καμία φωτογραφία σου; κριτικές θα διαβάζουμε για εσένα; Όλα σιγά σιγά..λίγη υπομονή.. :sexy-blonde:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 05:16:45

Δημοσίευση: Και εγώ φωτογραφίες σου περιμένω. Μέχρι να εξοικειωθώ με το forum, μπορείτε να δείτε το υλικό μου εδώ.. Καλό βράδυ σε όλους! zaui69 pid='229612' dateline='1731325698']βαλε καμια φωτο να σε χαρουμε ... :)

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-12 00:39:55

Δημοσίευση: Σας περιμένω όλους μόλις αρχίσω ξανά σε λίγο καιρό..Φιλιά! :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-12 01:09:42

Δημοσίευση: Σεβόμενος εσένα μόνο το σταματώ εδώ. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν απαντώ σε κανέναν άλλον από αυτούς που θέλουν να το παίξουν έξυπνοι και γνωστές. Οποίος θέλει να μάθει ας ψαχτεί μόνος του πλέον Αγάπη θα πρότεινα ευγενικά μια επίσκεψη πρώτα σε ψυχοθεραπευτή και έπειτα σε ψυχίατρο με σκοπό να ξεπεράσεις τις εμμονές σου, τα ψυχωσικά σοκ και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας με απώτερο σκοπό να βλάψεις γυναίκες του χώρου. Καθώς εάν μιλήσουμε εμείς, θα ασπρίσουν μέχρι και οι τρίχες στα πόδια σου από την ντροπή. Μην εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη μας. Προχώρα με την ζωή σου, άλλαξε παραστάσεις.. δεν έχεις ξεπεράσει πολλά πράγματα και αυτό φαίνεται, είναι ευδιάκριτο από τον τρόπο που γράφεις. Απομακρύνσου από ανθρώπους που δεν ασχολούνται μαζί σου, βρες ενδιαφέρον σε αυτήν την ζωή. Φιλιά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 00:58:24

Δημοσίευση: προφανως οι δουλειες της εχουν πεσει κ ψαχνεται κ αλλου για λεφτα... εσυ προφανως ξερεις εμμεσως οτι αυτο συμβαινει επειδη εχει πεσει η αποδοση της κ οχι επειδη εχει πεσει οικονομικη κριση 'η οτι ο κλειστος κυκλος στον οποιο αναφερεσαι τη βαρεθηκε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν το λες οτι μαλβινα ξερω οτι αυτο κ αυτο δεν τα κανεις σωστα για αυτο ηρθες κ απο δω. σαμπως ανωνυμοι δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα? φοβασαι μην σου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση? :hahaha: :hahaha: Με συγχωρείς που επεμβαίνω τόσο επιθετικά όμως επέτρεψέ μου να κάνω μια διευκρίνιση. Το ότι μια εργαζόμενη θέλει να έχει αγγελίες σε διαφορετικά site δεν συνεπάγεται αυτομάτως με το γεγονός της ελλείψεως πελατείας. Δεν είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία. Πολλαπλές αγγελίες έχουν και στα 100 και στα 150 και στα 1500 και όλως τυχαίως όλες έχουν δουλειά. Το να σχολιάζει ένας άνθρωπος  που δεν με έχει δει και ούτως ή άλλως ούτε πρόκειται, για την απόδοσή μου, είναι οριακά κωμικό. Προφανώς αυτό το άτομο βιώνει έντονα την έλλειψη των επιχειρημάτων του και κάνει αυτό που ξέρει μόνο, να ρίχνει λάσπη για τις κοπέλες προκειμένου να τους κάνει κακό.  Παραέγινε το κακό με μερικούς.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 01:02:32

Δημοσίευση: Να τα πω δημόσια για να έχω μπελάδες; Μου εγγυάται κάποιος ότι δεν θα έχω θέματα προβλήματα παρακάτω; Στην τελική κάποιοι δεν θέλετε να καταλάβετε για τους δικούς σας λόγους. Πολύ κρίμα… Εάν θεωρείς ότι θα έχεις προβλήματα, μάλλον αγάπη μου οι πληροφορίες σου υστερούν σε φερεγγυότητα και αλήθεια. Προχώρα με την ζωή σου, δεν θα με δεις ποτέ και ούτε θα σε δω ποτέ.  Θέλω φυσιολογικούς ανθρώπους δίχως απωθημένα απόρριψης επάνω στους ώμους τους. Απλά προχώρα με την ζωή σου, τόσες γυναίκες υπάρχουν, κι εσύ ασχολείσαι με μια που αντιπαθείς? That's kinda pathetic..

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 01:05:47

Θέμα: Haters ή απλά ζηλιάρηδες;

Δημοσίευση: @"Malvina"  θες να μετρησουμε ποιος εχει πιο πολλους haters εγω ή εσυ; :lol: Εξαρτάται τι θα κερδίσει ο νικητής..

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 01:11:15

Δημοσίευση: Ειλικρινά θα σου απαντούσα σε όλες αυτές τος αηδίες που έγραψες και στο προηγούμενο μήνυμα, όμως σεβόμενος τον διαχειριστή δεν θα το κάνω. Σου έχω πει πως εγώ δεν γουστάρω να σε δω. Όποτε το να το αναφέρεις ότι δεν θα βρεθούμε είναι περιττό. Εν κατακλείδι μια κοπέλα σαν κι εσένα που προβάλλεται δήθεν μορφωμένη, με σπουδές πανεπιστημίου και με απόψεις επί παντός επιστητού να βρίσκεται σε παρόμοια site, να βάζει τέτοιου είδους αγγελίες και να κάνει αυτό που κανείς εσυ για δουλειά, αυτό είναι pathetic… Δεν πιάνει η προσπάθειά σου αγαπούλα. Δεν παρακαλούσα εγώ για ραντεβού.. Ποτέ μου δεν ένιωσα ντροπή για αυτό που κάνω, μήπως θα έπρεπε να νιώσεις εσύ που κρίνεις τις γυναίκες του χώρου ενώ πηγαίνεις μαζί τους? Όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας είμαστε. Μην με ενοχλείς άλλο εδώ. Καλή συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 11:01:11

Δημοσίευση: Ειλικρινά θα σου απαντούσα σε όλες αυτές τος αηδίες που έγραψες και στο προηγούμενο μήνυμα, όμως σεβόμενος τον διαχειριστή δεν θα το κάνω. Σου έχω πει πως εγώ δεν γουστάρω να σε δω. Όποτε το να το αναφέρεις ότι δεν θα βρεθούμε είναι περιττό. Εν κατακλείδι μια κοπέλα σαν κι εσένα που προβάλλεται δήθεν μορφωμένη, με σπουδές πανεπιστημίου και με απόψεις επί παντός επιστητού να βρίσκεται σε παρόμοια site, να βάζει τέτοιου είδους αγγελίες και να κάνει αυτό που κανείς εσυ για δουλειά, αυτό είναι pathetic… Δεν πιάνει η προσπάθειά σου αγάπη. Δεν παρακαλούσα εγώ για ραντεβού.. άλλος το έκανε.. Ποτέ μου δεν ένιωσα ντροπή γι'αυτό που κάνω, μήπως θα έπρεπε να νιώσεις εσύ που κρίνεις τις γυναίκες του χώρου ενώ πηγαίνεις μαζί τους? Όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας είμαστε. Μην με ενοχλείς άλλο εδώ. Καλή συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 11:07:28

Δημοσίευση: Δεν προσπαθώ για κάτι "αγάπη"… Δεν σε παρακάλεσα πότε για ραντεβού.  Αν είχες αισθήματα θα μπορούσες να νιώσεις. Εγώ δεν κρίνω καμία γυναίκα κανενός χώρου. Μόνη σου ενοχλείσαι δεν σε ενοχλεί κανείς εδώ ούτε πουθενά άλλου. Συμβουλή μου: Μην ενοχλείς εσύ τα υπόλοιπα κορίτσια του χώρου. Καλή συνέχεια Κυριολεκτικά στο προηγούμενό σου μήνυμα είπες ευθέως το ότι είναι pathetic που κάνω αυτήν τη δουλειά, φάσκεις και αντιφάσκεις όμως με τρελούς δίχως διάγνωση άκρη δεν βγαίνει, δεν με θίγει καμιά σου λέξη. :loving: Και βρες ασχολίες άλλες πέρα από το να κάνεις σαν ψυχοπαθής και να προσπαθείς να τις βγάλεις όλες τρελές, οι κοπέλες μεταξύ μας ξέρουμε ποιοί είναι οι τρελοί. Δεν είναι τυχαίο που δίπλα σε έκαναν ban τόσες φορές.. Θέμα χρόνου είναι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 11:25:40

Δημοσίευση: Να έχετε μια όμορφη Τετάρτη. :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 11:46:01

Δημοσίευση: Επειδή εγώ έχω πάει μαζί της και σε ένα σχόλιο η κοπέλα παρεξηγήθηκε μαζί μου έχω να διευκρινίσω ότι ποτέ δε είπα πως ήταν αποτυχημένη η συνάντηση ποτέ δε είπα ότι δε προσέφερε ένα πολύ καλό πακέτο υπηρεσιών η ότι δε είναι όμορφη . Απλά είπα ότι για αυτά που λένε δίπλα κάποιοι για το όνομα της περίμενα να ναι η κορυφαία από όσες έχω συναντήσει . Και δυστυχώς δε ήταν . Σε καμία περίπτωση όμως δε μετάνιωσα η δε αξίζει τα λεφτά της . Είναι μια πολύ καλή στο σύνολο της . Ποτέ δε έχω αποτρέψει κανέναν να συναντήσει οποιαδήποτε κοπέλα γενικά εκτός αν είναι απατεώνισσα . Μπορεί να με πέτυχες σε πολύ κακή μέρα, δεν συμβαίνει συχνά, θα έλεγα είναι ακραία σπάνιο καθώς πάντα προσπαθώ να δώσω το 100% του εαυτού μου. :) Ευχαριστώ για το feedback.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 14:56:29

Δημοσίευση: φιλος για πες μου εναν καλο λογο οταν δινεις μονο σε πμ τηλ ,να βαζεις κανεσεξ και σε αλλα φορουμ; περισσοτερη προβολη =περισσοτερη δουλεια τα ιδια λεμε δεν ειναι κακο Οσο για το πολιτισμενο περιβαλλον θα το ηξερε και πιο μπροστα δεν ξερω αν εκανε λογαριασμο τωρα ή πιο παλια αλλα εγινε αναφορα στο ονομα της και μπηκε αναλογισου το φιλος  Καλα και αλλες γραφουν μονο στα αλλα 3 φορουμ τι σημαινει αυτο ;  Οτι μονο εκεινα ειναι πολιτισμενα φορουμ  Ααα φιλος δεν μας τα λες καλα Baby θα απαντήσω κι εδώ και θα κλείσουμε τα όποια θέματα ανοίξαμε πέραν της ενημέρωσης και των φωτογραφιών.. Μια τέτοια κίνηση μου επιτρέπει να απευθυνθώ σε ευρύτερο και πιο ποικίλο πελατολόγιο, αυξάνοντας την ορατότητά μου και τις ευκαιρίες για δουλειά. Πρόκειται για στρατηγική επιχειρηματικότητας, όχι για απόγνωση. Απόγνωση θα ήταν να ρίξω την τιμή φερειπείν. Όταν λαμβάνω 10-15 μηνύματα και μόνο τα 2-3 είναι φυσιολογικά, είναι απολύτως επόμενο και λογικό να εξετάσω την παράλληλη δραστηριοποίηση και σε άλλες πλατφόρμες είτε site. Αυτό μου επιτρέπει, αφενός, να προσεγγίσω ένα διαφορετικό κοινό, και αφετέρου, να αυξήσω τον αριθμό των "φυσιολογικών" μηνυμάτων, μειώνοντας τα μηνύματα που εντάσσονται στην κατηγορία της ανούσιας ή ενοχλητικής καυλάντας. Εδώ έχουν αρκετή δουλειά γυναίκες με χρέωση 1000€ την ώρα και γνωρίζω 3 παραδείγματα, δεν θα έχουμε εμείς στα 150? Σωστή διαχείριση χρειάζεται και να ξέρεις να διαφημίζεις το "μαγαζί" σου. Εάν το αφήσεις, σε αφήνει. Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 15:17:04

Δημοσίευση: Το ιδιο λεμε με αλλα λογια  Βλ μαγαζια  φαγητου ηταν efood και στη συνεχεια και wolt bοx δικο τους σαιτ , αλλα και σε  αλλα  με διαφορους τροπους Ανέφερες ως παράδειγμα εμμέσως ότι η λογική λέει πως η δουλειά μου έπεσε. Κάτι τέτοιο δυστυχώς ή ευτυχώς για μερικούς δεν υφίσταται. Το ότι τα μαγαζιά πήγαν Wolt έπειτα από την efood δεν συσχετίζεται με το γεγονός του ότι η δουλειά έπεσε. Δουλειά πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Φιλιά. :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 15:35:08

Δημοσίευση: Ευλογη ερωτηση : αμμα ειχες τι ιδια δουλεια οπως στην αρχη μονο μετα πμ  (τοτε δεν προλαβαινες διαθεσιμοτητα μετα απο 2μερες) Για ποιο λογο να βαλεις δημοσια σε σαιτ και αγγελια και κανεσεξ ; Για τα μαγαζια συμφωνω δεν υπονοησα καπου οτι επεσε η δουλεια , απλα να αυξησουνκι αλλο τη δουλεια αφου μπορουν να ανταπεξελθουν Αγάπη μου σου έχω εξηγήσει με λεπτομέρεια στο παραπάνω μήνυμα για ποιούς λόγους γίνεται αυτό. Εάν το διαβάσεις ξανά, θα λυθούν όλες οι απορίες.. Στείλε μου κάποια στιγμή και θα καταλάβεις τι εννοώ ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ξαναλέω, εξήγησα πολύ αναλυτικά τη λογική των πολλαπλών πηγών.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 15:51:34

Δημοσίευση: γενικα για να μην πελαγοδρομουμε ο μονος που συνεδεσε το οτι επεσε η δουλεια σου με τη δραστηριοποιηση σου κ στο δικο μας σαιτ ,ενω κατα τα λεγομενα παντα εκεινου ειχες κλειστο κυκλο που δουλευες και διαφορα αλλα ηταν ο μπατμαν ολοι οι υπολοιποι που ειμαστε οι γηγενεις του sexclub απλα ειπαμε οτι δεν ξερουμε το λογο-χαιρομαστε φυσικα-και απο κει και περα ειτε επειδη ισχυουν αυτα που ειπε ο μπατμαν ειτε επειδη θελεις να ανοιξεις τους οριζοντες σου κ σε αλλα σαιτ για μας ειναι το ιδιο.κανεις μας δεν ξερει ποση δουλεια εχεις προφανως και μακαρι να σε συναντησουμε κ εμεις κ να περασουμε πολυ ομορφα! Βρε παιδιά εγώ από πέρυσι είχα δημόσιο το τηλέφωνό μου για όλους, μιλάω για το διπλανό forum. Φέτος στην αρχή ήταν με pm όμως δεν καθόμουν να ασχολούμαι με το ποιός είναι ποιός.. έχω αγγελίες και δημόσιο τηλέφωνο εδώ και πολύ καιρό, μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Δέχομαι καινούριο κόσμο με την προϋπόθεση της ευγένειας και της καθαριότητας. Απλά και λιτά. :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 21:04:24

Δημοσίευση: Καλό βράδυ σε όλους τους παραπονιάρηδες και μη. :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-13 21:05:40

Δημοσίευση: Και εγω νομιζα οτι ειναι στην αναρρωση  :dodgy: Από σήμερα δουλεύω!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-14 17:59:47

Δημοσίευση: Καλό βράδυ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-14 21:25:54

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε όλους, διαθέσιμη έως και το τέλος της εβδομάδας..Φιλιά!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 14:31:46

Δημοσίευση: καταπληκτικό σώμα! δουλεύεις και αυτή τη βδομάδα? Ναι βρε, αφού το έγραψα πάνω..

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 12:15:39

Δημοσίευση: η γυναίκα είναι πληθωρική δεν είναι τόσο αδύνατη όπως στις φωτογραφίες της κρεββατογεμίστρα χωρίς ίχνος κυταρίτιδας μουνάρα απο τις λίγες αλά μην περιμένει κάποιος το κορμί των φωτογραφιών είναι 1 νούμερο μεγαλύτερη το μουνί της είναι γλόμπος και με ωραία γεύση απλά σαν επισύμανση το λέω Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι φωτογραφίες είναι καινούριες και χωρίς επεξεργασία, δεν ήξερα ότι στα 59 κιλά θεωρείται μια γυναίκα πληθωρική..! Good to know..

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-29 06:28:15