Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,948

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(19-01-2026, 08:14 PM)Antidote Έγραψε: Απλά είναι κάπως πεσμένο τώρα τελευταία αλλά θα δείξει τι και πως μελλοντικά..

Είναι αρκετά χρόνια στον χώρο το γραφείο αυτό. 
Λιγάκι με την ενημέρωση δεν το έχει. Θα δείξει, συμφωνώ.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!" 
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Πέρασε μεγάλη κρίση τελευταία μακάρι να γίνει όπως παλιά και καλύτερο φύγαν μαζεμένες κοπέλες οι μισές πήγαν σε ένα γραφείο με ότι να ναι τιμές οι άλλες πήγαν σε άλλο γραφείο για λίγες μέρες και ξαναγύρισαν εδώ σε τρεις μέρες μέσα 
Δυστυχώς προδώθηκε από άτομα αλλά το παλεύει όμως και εύχομαι γίνει το αγαπημένο μας magic που μας χάρισε αξέχαστες εμπειριες
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 08:21 PM)nesjacobs Έγραψε: Είναι αρκετά χρόνια στον χώρο το γραφείο αυτό. 
Λιγάκι με την ενημέρωση δεν το έχει. Θα δείξει, συμφωνώ.

Φίλε μου από όταν γνώρισα το γραφείο ένα πράμα δε μαρεσε δε μπορούσα να κλείσω από τη προηγούμενη έστω κάποια για τη επόμενη έβγαζε πρόγραμμα κάθε μέρα αυθημερόν και κάποια φορές αργά το μεσημέρι 
Εγώ ήθελα να είμαι ήσυχος ότι θα έχω κάποια αξιόλογη σίγουρα όχι να πάρω ότι βρω 
Στα ρωσιδαδικα τα γραφεία έκλεινα μια βδομάδα πριν πάντα και μόνο μια φορά μου ακύρωσαν λόγο περιόδου αλλά και αυτό με ενημέρωσαν έγκαιρα .
Ήθελα πάντα εδώ λίγο πρόγραμμα καλύτερο τουλάχιστο από το βράδυ να ανακοινώνουν ποιες δουλεύουν αύριο να κάνεις τα κουμάντα σου 
Τις πιο καλές πχ ας μη πω ονόματα δε τις βρίσκεις ποτέ είτε αποχωρήσαντες είτε εναπομείναντες
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απίστευτο μωράκι η Τζένη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Πάντα υπάρχουν και τα κάτω στις επιχειρήσεις.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(16-01-2026, 02:42 PM)rocco65 Έγραψε: Χρειαζονται καθοδήγηση κάποιες,για να έχουν καλες υπηρεσίες.

καθοδήγηση απο αλλες κοπελες εννοεις ή τον εκάστοτε πελάτη ? Πρώτον και κυριο ειναι η αλλη να μην το βλεπει σαν αγγαρια για να παρει τα χρηματα αλλα να κοιταει να ικανοποιήσει τον αλλον
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 10:05 PM)Chris_ktm Έγραψε: Απίστευτο μωράκι η Τζένη

πηρες προσφατα ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(16-01-2026, 10:07 PM)Glory Έγραψε: Έχει μέτριες προς κακές κριτικές όμως.

Δεν μπορεί να τα έχει όλα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 08:14 PM)Antidote' Έγραψε: Απλά είναι κάπως πεσμένο τώρα τελευταία αλλά θα δείξει τι και πως μελλοντικά..

Γνώμη μου, αν θέλεις να ανέβεις πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Για παράδειγμα, αφού έχει κοπέλες με καλή φήμη, θα μπορούσε λ.χ. για 1-2 μήνες να κάνει κάποια προσφορά για να τις μάθουν και άλλοι. Με το ίδιο στήσιμο και τις ίδιες τιμές περίπου τιμές με όλους, δεν μπορεί να περιμένει θαύματα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(20-01-2026, 09:35 AM)Sniper Έγραψε: Γνώμη μου, αν θέλεις να ανέβεις πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Για παράδειγμα, αφού έχει κοπέλες με καλή φήμη, θα μπορούσε λ.χ. για 1-2 μήνες να κάνει κάποια προσφορά για να τις μάθουν και άλλοι. Με το ίδιο στήσιμο και τις ίδιες τιμές περίπου τιμές με όλους, δεν μπορεί να περιμένει θαύματα.

το έκανε ήδη πρόσφατα σε μία κοπέλα για συγκεκριμένες μέρες. ας πάρουν παράδειγμα και άλλα γραφεία υπάρχει ανταγωνισμός και τεράστια προσφορά
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις