Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,731

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(16-01-2026, 10:07 PM)Glory Έγραψε: Έχει μέτριες προς κακές κριτικές όμως.

Τι να την κάνεις μετά την κωλαρα.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(16-01-2026, 10:07 PM)Glory Έγραψε: Έχει μέτριες προς κακές κριτικές όμως.

Ισχύει έχω ακούσει από δύο με τρεις συναγωνιστές θέματα συμπεριφοράς και για αυτό δε τη έχω πάρει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(16-01-2026, 01:13 AM)TOMCRUISE Έγραψε: δε φτανει δηλαδη που θα μας γαμησει θα μας δειρει κ απο πανω ?  hahaha

Αν ειναι ετσι , να στείλουμε τον @"geroksouras", μπορεί να του αρέσει!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(17-01-2026, 02:39 AM)Mourgas Έγραψε: Τι να την κάνεις μετά την κωλαρα.

ας μας πουν γνωμη τα μελη απο εδω μεσα που τη συναντησαν..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Όντως εχει κωλαρα αλλα τοτε που έπαιρνα απο εδώ, ειχα κολλήσει με Λολίτα κ δεν έπαιρνα καμιαν αλλη.. ποτέ δεν ειναι αργα ομως!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 01:59 AM)Pe27 Έγραψε: ας μας πουν γνωμη τα μελη απο εδω μεσα που τη συναντησαν..

Άντε παίκτες πείτε για Τζένη

(19-01-2026, 02:18 AM)nothorny Έγραψε: Όντως εχει κωλαρα αλλα τοτε που έπαιρνα απο εδώ, ειχα κολλήσει με Λολίτα κ δεν έπαιρνα καμιαν αλλη.. ποτέ δεν ειναι αργα ομως!

Πες και συ αγαπούλη για Λολίτα ή καλύτερα γράψε μια κριτική να υπάρχει.

Πρέπει να κάνω shortlist, γιατί έχω αποφασίσει πως θα είναι το επόμενο γραφείο μαζί με άλλο ένα, μετά από αυτό που κυρίως παίρνω.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 02:29 AM)Sniper Έγραψε: Άντε παίκτες πείτε για Τζένη

Πρέπει να κάνω shortlist, γιατί έχω αποφασίσει πως θα είναι το επόμενο γραφείο μαζί με άλλο ένα, μετά από αυτό που κυρίως παίρνω.

Εχω γράψει εδώ μια κριτική, στους απεναντι εχω γράψει κ αλλη/ες , δεν θυμαμαι.. καλουλα ειναι! Στα γούστα μου. Πολυ κοντουλικο ομως.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 02:29 AM)Sniper Έγραψε: Άντε παίκτες πείτε για Τζένη

Επειδή όμως αυτό που λες το ξέρω καιρό ότι σκοπεύεις να το κάνεις τρέχτο λίγο γιατί έχεις χάσει κάποια από τα καλύτερα κορίτσια του τελευταία … και όχι λίγα ….
Φέρνει βέβαια νέες και ανανεώνεται αλλά κάποιες που είχε δε τις φτάνουν ακόμα τουλάχιστο …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 02:31 AM)nothorny Έγραψε: Εχω γράψει εδώ μια κριτική, στους απεναντι εχω γράψει κ αλλη/ες , δεν θυμαμαι.. καλουλα ειναι! Στα γούστα μου. Πολυ κοντουλικο ομως.

Φέρε την και από εδώ την κριτική σου ρε χαμένε!

(19-01-2026, 02:34 AM)Pe27 Έγραψε: Επειδή όμως αυτό που λες το ξέρω καιρό ότι σκοπεύεις να το κάνεις τρέχτο λίγο γιατί έχεις χάσει κάποια από τα καλύτερα κορίτσια του τελευταία … και όχι λίγα ….
Φέρνει βέβαια νέες και ανανεώνεται αλλά κάποιες που είχε δε τις φτάνουν ακόμα τουλάχιστο …

Φίλε μου, παραφράζοντας αυτό που είχε πει κάποια ψυχή, γνώση και καύλες (πάντα) έχουμε, χρήματα δεν υπάρχουν απεριόριστα...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 02:38 AM)Sniper Έγραψε: Φέρε την και από εδώ την κριτική σου ρε χαμένε!

Φίλε μου, παραφράζοντας αυτό που είχε πει κάποια ψυχή, γνώση και καύλες (πάντα) έχουμε, χρήματα δεν υπάρχουν απεριόριστα...

Τι νόημα εχει να αντιγράψω κριτική απο αλλου που ήταν πριν 2 χρόνια?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks