Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 23 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,979

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(22-08-2024, 07:41 PM)P.vim Έγραψε: Ειχε ενα στυλακι καπως μετα το "βρουμ βρουμ" ειδικα 

Για την αποψη ισως ηταν ειλικρινης  πολλες μπορει να εχουν την ιδια αποψη αλλα δεν την λενε

Δε ξέρω αν έχουν άλλες τη ίδια άποψη ξέρω ότι με λιγότερα λεφτά ξέρω πολλές άλλες που κάνουν παπάδες και φεύγεις από τη συνάντηση και έχεις να θυμάσαι … σε αυτή τπτ το ιδιαίτερο φόλα δε ήταν αλλά ως εκεί μια του σωρού … αυτό θεωρώ προσωπική μου γνώμη πάντα …
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Όταν είδα τη Στέλλα, μια χαρά κορίτσι ήταν και καθόλου ψώνιο. Μπορεί να ισχύει τα όσα λέτε αλλά εγώ την είδα πολύ νόρμαλ, πρέπει να ήταν χειμώνας του 23. 

Τίμια και με καλή συμμετοχή, δεν ανάφερε τίποτα για τις άλλες εργαζόμενες, τότε είχε κανονική δουλειά. Την πήρα σε προσφορά με αναλ στη βασική τιμή. Τίποτα το ιδιαίτερο ναι, αλλά όχι και κομοδίνο, και δε δυσανεχτούσε στο αναλ.

Μετά με τα τραγούδια και την πλαστική θα την είδε κάποια.

Ακόμα παίζει σαν ανεξάρτητη μέσω social.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(21-08-2024, 07:53 PM)Pe27 Έγραψε: ακριβώς... δεν έφυγε για τα λεφτά η συγκεκριμένη... ξερω και σε τι αναφερεσαι ηταν κοινο μυστικό

Δηλαδή ποιο ήταν το κοινό μυστικό;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-08-2024, 04:42 PM)bigmountain89 Έγραψε: Όταν είδα τη Στέλλα, μια χαρά κορίτσι ήταν και καθόλου ψώνιο. Μπορεί να ισχύει τα όσα λέτε αλλά εγώ την είδα πολύ νόρμαλ, πρέπει να ήταν χειμώνας του 23. 

Τίμια και με καλή συμμετοχή, δεν ανάφερε τίποτα για τις άλλες εργαζόμενες, τότε είχε κανονική δουλειά. Την πήρα σε προσφορά με αναλ στη βασική τιμή. Τίποτα το ιδιαίτερο ναι, αλλά όχι και κομοδίνο, και δε δυσανεχτούσε στο αναλ.

Έχουμε κάποιο social της κοπέλας;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-08-2024, 04:42 PM)bigmountain89 Έγραψε: Ακόμα παίζει σαν ανεξάρτητη μέσω social.

Αν της στείλεις insta πχ απαντάει κανονικά; Γνωρίζεις κόστος; Ευχαριστώ.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-08-2024, 04:42 PM)bigmountain89 Έγραψε: Όταν είδα τη Στέλλα, μια χαρά κορίτσι ήταν και καθόλου ψώνιο. Μπορεί να ισχύει τα όσα λέτε αλλά εγώ την είδα πολύ νόρμαλ, πρέπει να ήταν χειμώνας του 23. 

Εγω αρκετα πιο παλια που ειχε παλι προσφορα νομιζω καθε δευτερα η τριτη δωρο σιμ και αναλ ειχε. Την ειχε δει καπως  και δεν ηταν κατι σπουδαιο  και εμφανησιακα,ενω στο ινστα και κλιπ φαινοταν σουπερ απο κοντα το σωμα καθολου σφυχτο για την ηλικια της
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-08-2024, 09:13 PM)cglover Έγραψε: Αν της στείλεις insta πχ απαντάει κανονικά; Γνωρίζεις κόστος; Ευχαριστώ.

Δεν θελω να ακουσω κοστος με τα την επεμβαση 
Αν ακουσω κατω απο 200 θα πεσω απο τα συνεφα
nokaout
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-08-2024, 09:33 PM)P.vim Έγραψε: Δεν θελω να ακουσω κοστος με τα την επεμβαση 
Αν ακουσω κατω απο 200 θα πεσω απο τα συνεφα
nokaout

Όντως αρκετά δύσκολο κάτω από 200, αλλά για να δούμε..
Άν γνωρίζει ο φίλος , ας μας πει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(21-08-2024, 11:06 AM)geroksouras Έγραψε: ανεξαρτητη πλεον;
σοβαρη πληροφορια αυτη
για δωσε λινκ

Mαθαμε που εμφανίστηκε ως λιλα?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(20-08-2024, 10:32 AM)Fabio Έγραψε: 200 πολλά είναι  για αριάνα 

πήρα πριν λίγες μέρες την λιλα  πρώην αμυγδαλιά του μάγου και πέρασα σούπερ και με τα μισά λεφτά, δεν δίνει κώλο αλλά μικρό το κακό.Την είχα δει και παλιά και είχα περάσει καλά

Και πού την βρίσκεις;

(21-08-2024, 04:57 PM)Arkham Knight Έγραψε: Καλά κάνει. Έτσι κι αλλιώς η καλύτερη ήταν εκεί μέσα.

Η Αριάνα; Σόρρυ φίλε, συμφωνώ με τον παρακάτω συναγωνιστή. Προσωπικά θεωρούσα την Φραντζέσκα καλύτερη της γιατί είχε πιο ολοκληρωμένο πακέτο εσκόρτ. Όμως μας τελείωσε οπότε είχαμε να λέγαμε.

Η Αριάνα έχει κάνει όνομα μόνο και μόνο επειδή τον τρώει αδιαμαρτύρητα στον κώλο της.

(21-08-2024, 07:35 PM)Pe27 Έγραψε: με όλο το σεβασμό όχι ότι δε ήταν φυσικά πολύ καλή αλλά θεωρώ τη φραντζέσκα ανωτερη της σε σώμα και πάθος, φιλιά πχ και σεξ... η αριανα ειδικευοταν στο αναλ ίσως για αυτο εκανε και το ονομα που εκανε... αν δε το εδινε θα ταν οτι ειναι σημερα?

Όσον αφορά η Βίκυ, είναι στην ουσία η καλύτερη του Μάγου τώρα, κι ας μην δίνει κώλο. Απορώ με κάποιους που επιμένουν πώς η καλύτερη είναι η Σοφία.

Όσο για τη Στέλλα, εγώ δεν επιχείρησα να την δω πάλι, ούτε όταν έγινε ανεξάρτητη. Δε θέλω να χάνω το χρόνο μου για κάτι απλά καλό. Νομίζω κάπου στα 200 ζητάει αλλά παίζει και μιάμιση ώρα, δεν είμαι όμως σίγουρος.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks