Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
(21-08-2024, 07:35 PM)Pe27 Έγραψε: με όλο το σεβασμό όχι ότι δε ήταν φυσικά πολύ καλή αλλά θεωρώ τη φραντζέσκα ανωτερη της σε σώμα και πάθος, φιλιά πχ και σεξ... η αριανα ειδικευοταν στο αναλ ίσως για αυτο εκανε και το ονομα που εκανε... αν δε το εδινε θα ταν οτι ειναι σημερα?
Οχι δεν θα ηταν( οπως ουτε και το λιζακι vip θα ηταν εκει που ειναι πιυ με ενα κατοσταρικο της το καναν σουρωτηρι )κωλος το μουνι του μελλοντος
Υγ η βικη τις βαζει και τις δυο κατω
Εχουν παρθει και οι τρεις και καποιες πανω απο μια φορα
(21-08-2024, 07:52 PM)P.vim Έγραψε: Οχι δεν θα ηταν( οπως ουτε και το λιζακι vip θα ηταν εκει που ειναι πιυ με ενα κατοσταρικο της το καναν σουρωτηρι )κωλος το μουνι του μελλοντος
Υγ η βικη τις βαζει και τις δυο κατω
Εχουν παρθει και οι τρεις και καποιες πανω απο μια φορα
η βίκυ αν εδινε κώλο θα ηταν το πρωτο ονομα του μαγου τωρα..
ναι κατα τα αλλα και η ιδια και ο μαγος γραφαν οτι ανανεωσε προγραμμα υπηρεσιες κλπ... και τελικα το μονο που εγινε ειναι να δινει λιγοτερα... οταν την ειχα παρει τουλαχιστο εκανε cim τώρα το κοψε κι αυτο.. κι εμενα μου κλεψε πολλή ωρα για αυτο δε τη ξανα πήρα
(21-08-2024, 08:18 PM)Pe27 Έγραψε: ναι κατα τα αλλα και η ιδια και ο μαγος γραφαν οτι ανανεωσε προγραμμα υπηρεσιες κλπ... και τελικα το μονο που εγινε ειναι να δινει λιγοτερα... οταν την ειχα παρει τουλαχιστο εκανε cim τώρα το κοψε κι αυτο.. κι εμενα μου κλεψε πολλή ωρα για αυτο δε τη ξανα πήρα
ναι εμένα μου χε θυμίσει ενα μοντέλο δεκαετίας 1990 και της το χα πει κιολας αλλα την ειχα δει περυσι και δε θυμαμαι καν προσωπο τωρα. εντυπωσιακη δε θα την ελεγα με τη εννοια οτι εχω δει καλυτερες της. ειναι οκ μια νεα φρεσκια κοπέλα. ως εκεί... δλδ δτο δρομο απλα ντυμενη δε θα μπου πεφτε το σαγονι.. και σε καμια περιπτωση δε αξιζει αυτο που δινει πανω απο 100 ευρω μη σου πω 80... όχι 180 που παίρνει...