Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,771

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(07-10-2024, 05:29 PM)P.vim Έγραψε: Και η βικτωρια /λιλα  την ιδρωνει και κανει τοσα και αλλα τοσα αλλα την κραζουν για τα 200

Σε προσφατη συναντηση με βικτωρια  ηταν για αλλη μια φορα σουπερ 

Φραντζεσκα 2 φορες εχω παρει σε  7 -8 χρονια και ηταν μετρια προς καλη 
Για να μην θιξω αλλα θεματα που δεν μας αφορουν
Δε διαφωνούμε αγαπητέ μου αυτό σου λέω ότι αν ξέρεις ότι τα αξίζει να τα δώσεις . Αν και εγώ είχα ταβάνι και έχω τα 180 αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα ιδεολογικό 
Αυτά που σε καλύπτει εσένα η βικτωρια εμένα τότε μου τα υπερκαλύπτεις η Φραντζέσκα στα 180 δε είχα κάποιο παράπονο . Όποτε τα έδινα και τα ξανά έδινα αδιαμαρτύρητα .
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 05:49 PM)Pe27 Έγραψε: Εσυ σα πελάτης δλδ (άσχετα από εμφάνιση γιατί είναι υποκειμενική για το καθένα μας ) θεωρείς ότι οι συγκεκριμένες δυο ήταν καλώς στη ίδια τιμή ; Αν είχες χρήματα μόνο για μια ποια θα επέλεγες ;

Οχι δεν λεω οτι ηταν καλως στην ιδια τιμη και προφανως η επιλογη μου θα ηταν η Φραντσεσκα. Απλα λεω μια εικασια σχετικα με την τιμη της Ελιζας
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
η Φρατζεσκα μεγαλη απωλεια για το γραφειο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 06:38 PM)geroksouras Έγραψε: η Φρατζεσκα μεγαλη απωλεια για το γραφειο

τωρα που εφυγε η Αριανα κι οσο η Βίκυ δε κανει αναλ θα μπορουσε να ναι το πρωτο ονομά τους κατα τη ταπεινη προσωπικη μου γνωμη..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 05:52 PM)Pe27 Έγραψε: Δε διαφωνούμε αγαπητέ μου αυτό σου λέω ότι αν ξέρεις ότι τα αξίζει να τα δώσεις . Αν και εγώ είχα ταβάνι και έχω τα 180 αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα ιδεολογικό 
Αυτά που σε καλύπτει εσένα η βικτωρια εμένα τότε μου τα υπερκαλύπτεις η Φραντζέσκα στα 180 δε είχα κάποιο παράπονο . Όποτε τα έδινα και τα ξανά έδινα αδιαμαρτύρητα .

Υπαρχει μια τεραστια δοαφορα βεβαια μεταξυ τους η μια εχει 95% πολυ καλες /αποθεωτικες  κριτικες  ενω η αλλη 50% ;

(07-10-2024, 06:38 PM)geroksouras Έγραψε: η Φρατζεσκα μεγαλη απωλεια για το γραφειο

Καλα μην παιρνεις και ορκο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 08:32 PM)P.vim Έγραψε:

Καλα μην παιρνεις και ορκο

δεν ορκιζομαι για καμια
απλα απο οσες ετυχε να παω απο το μαγο ηταν η κορυφαια
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 09:15 PM)geroksouras Έγραψε: δεν ορκιζομαι για καμια

συμφωνω μαζι σου, προσωπικα για μενα ανωτερη κι απο Αριανα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 09:15 PM)geroksouras Έγραψε: δεν ορκιζομαι για καμια

Σε μενα κινηθηκε σε μετρια νερα 

Στο ντιβα ηταν καλυτερη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 02:05 PM)Pe27 Έγραψε: Δε το περίμενα έφευγε αυτή εξωτερικό πάντα αλλά γύρναγε στη φώλια της κάθε φορά

μηπως ειχε βρει τα χαιβανια εδω που θα τρεξουν αμεσως ?
Υ.Γ. Δεν την εχω παρει και δεν ξερω αν αξιζει
εξω ισως δεν παει καλα στα ιδια λεφτα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 10:16 PM)giorgos2226 Έγραψε: μηπως ειχε βρει τα χαιβανια εδω που θα τρεξουν αμεσως ?
Υ.Γ. Δεν την εχω παρει και δεν ξερω αν αξιζει
εξω ισως δεν παει καλα στα ιδια λεφτα

Κακά τα ψέματα μπορεί σε κάποιους να μη άρεσε αλλά είναι παλιά στο χώρο εδώ και καταξιωμένη . Και έχει χτίσει ένα Α όνομα . Όπου και να πήγαινε είναι δεδομένο ότι θα είχε τους ακόλουθους της .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks