Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,774

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(07-10-2024, 12:49 PM)P.vim Έγραψε: 30+ με μια 10ετια στο στιβο στα 180 θα σας καλεσουμε

180 ήταν και στο μάγο και είναι η μόνη μαζί με τη dasha7 που έχω δώσει τόσα λεφτά 
Τουλάχιστο ιδρώνει τη φανέλα της και κάνει τα πάντα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 02:05 PM)Pe27 Έγραψε: Δε το περίμενα έφευγε αυτή εξωτερικό πάντα αλλά γύρναγε στη φώλια της κάθε φορά

και σε καλή τιμη, 180 με αναλ μεσα
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 03:16 PM)hijodedios Έγραψε: και σε καλή τιμη, 180 με αναλ μεσα

Στο γκλαμουρ αν είδα καλά το έχει έξτρα το αναλ. Στο μάγο ήταν μέσα στη τιμή αν θυμάμαι
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 04:28 PM)Pe27 Έγραψε: Στο γκλαμουρ αν είδα καλά το έχει έξτρα το αναλ. Στο μάγο ήταν μέσα στη τιμή αν θυμάμαι

ναι εξτραδακι ειναι στο γκλάμουρ + 50 και ανάλογα το μέγεθος. αυτό το τελευταίο ψιλοανέκδοτο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 04:32 PM)hijodedios Έγραψε: ναι εξτραδακι ειναι στο γκλάμουρ + 50 και ανάλογα το μέγεθος. αυτό το τελευταίο ψιλοανέκδοτο

Καλά αυτό με το μέγεθος μας δουλεύουν πολλές γενικά για να το αποφύγουν …
Στο μάγο πάντως δε είχα θέμα μαζί της το έδινε και στη τιμή μέσα … όπως και η αριανα το είχε στη τιμή κανονικά
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 04:54 PM)Pe27 Έγραψε: Καλά αυτό με το μέγεθος μας δουλεύουν πολλές γενικά για να το αποφύγουν …
Στο μάγο πάντως δε είχα θέμα μαζί της το έδινε και στη τιμή μέσα … όπως και η αριανα το είχε στη τιμή κανονικά

για αυτό το λέω ανέκδοτο, δεν έχω ακούσει να μην το έδινε κάπου. ήταν φιξ στις υπηρεσίες και αν δεν ηθελε θα έπρεπε να χαμηλώσει η τιμή
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 04:57 PM)hijodedios Έγραψε: για αυτό το λέω ανέκδοτο, δεν έχω ακούσει να μην το έδινε κάπου. ήταν φιξ στις υπηρεσίες και αν δεν ηθελε θα έπρεπε να χαμηλώσει η τιμή

Το γελοίο βέβαια στο συγκεκριμένο γραφείο είναι ότι είχε τη ίδια τιμή με τη Ελίζα . Απλά σύγκρινε υπηρεσίες στις δυο τπτ άλλο …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 05:05 PM)Pe27 Έγραψε: Το γελοίο βέβαια στο συγκεκριμένο γραφείο είναι ότι είχε τη ίδια τιμή με τη Ελίζα . Απλά σύγκρινε υπηρεσίες στις δυο τπτ άλλο …

Δεν νομίζω ότι ήταν πεδίο σύγκρισης οι υπηρεσίες μεταξύ των δύο, νομίζω λόγω ηλικίας-εμφάνισης ήταν στην ίδια τιμή.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 02:06 PM)Pe27 Έγραψε: 180 ήταν και στο μάγο και είναι η μόνη μαζί με τη dasha7 που έχω δώσει τόσα λεφτά 
Τουλάχιστο ιδρώνει τη φανέλα της και κάνει τα πάντα

Και η βικτωρια /λιλα  την ιδρωνει και κανει τοσα και αλλα τοσα αλλα την κραζουν για τα 200

Σε προσφατη συναντηση με βικτωρια  ηταν για αλλη μια φορα σουπερ 

Φραντζεσκα 2 φορες εχω παρει σε  7 -8 χρονια και ηταν μετρια προς καλη 
Για να μην θιξω αλλα θεματα που δεν μας αφορουν
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-10-2024, 05:08 PM)hijodedios Έγραψε: Δεν νομίζω ότι ήταν πεδίο σύγκρισης οι υπηρεσίες μεταξύ των δύο, νομίζω λόγω ηλικίας-εμφάνισης ήταν στην ίδια τιμή.

Εσυ σα πελάτης δλδ (άσχετα από εμφάνιση γιατί είναι υποκειμενική για το καθένα μας ) θεωρείς ότι οι συγκεκριμένες δυο ήταν καλώς στη ίδια τιμή ; Αν είχες χρήματα μόνο για μια ποια θα επέλεγες ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις