(25-03-2025, 05:40 PM)Brantki Έγραψε: Όταν αναφέρεσαι σε μαφίες κοίτα προς τις φυλακές . Τι έγινε βγήκε ο αρχηγός κασιδας η ακόμα ?
Αιμα -τιμή σερβιέτα απορροφητική
Η πράσινη μετάβαση αφορά όλο τον πλανήτη και πρωτίστως τα παιδιά που θα κάνουμε.
Τα απαρχαιωμένα και άχρηστα που στείλαμε στους ουκρανούς ήταν ανατολικής προέλευσης ((ρωσικά)) και τα περισσότερα μας τα είχαν χαρίσει η γερμανοί μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου + κάτι κατασχεμένα καλασνικοβ και αντιαρματικά που έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιούνται από της Ένοπλε ς Δυνάμεις .
Η διάφορα μου σένα είναι ότι ζω σ ένα πραγματικό κόσμο και δεν ονειροβατώ στα συννέφα.
Αυτό που συμβαίνει στα αντιπολιτευόμενα κόμματα στις επόμενες εκλογές θα έχει 61% ο Μητσοτάκης .
Παρεμπιπτόντως τα πρόβατα σαν εσένα είναι που ακολουθούν το κοπάδι όχι τα κατσίκια που είναι αυτόνομα ,αλλά έτσι και αλλιώς οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες
Ηρέμησε ραγιά μου και συνέχισε να γλύφεις τον αρχηγό σου τον αρχιμαφιόζο, αυτά για τη πράσινη μετάβαση και άλλα είναι στη woke ατζέντα που πήρε τα

μου με το που βγήκε ο Τραμπ. Περίμενε λίγο και έρχεται η Γκιλφοϊλ και μετά θα γελάσουμε. Δεν ξέρει πως να τα μαζέψει τώρα η Κούλα, ο Σπυράκος και οι άλλες.
Όσο για τα όπλα μπορούσανε να μείνουν στα ακριτικά νησιά και όχι ότι εκτός ότι τα έδωσαν στην Ουκρανία, έκλεισαν και πόσα στρατόπεδα εκεί.
Το 61% που το είδες να μας πεις γιατί οι δημοσκοπήσεις δίνουν στη νδουλα κάτω από 20%.
Άκου λοιπόν και κάτι άλλο επειδή αναφέρεις για πρόβατα, την άλλη φορά που θα σου πλασάρει ο αρχηγουλης σου εμβόλια βάρα τα στο κωλαράκι γιατί μάλλον εγώ άλλη μια φορά αποδείχθηκα λύκος και εσύ προβατίνα.
Τέλος αν οι γνώσεις μου σου φαίνονται περιορισμένες εσύ θα πρέπει να είσαι ένας αγράμματος, φάε τώρα το σανό σου και λίγο σκορδαλιά λόγο της ημέρας να σου πέσει η πίεση και σου εύχομαι υγεία .