Κριτικές του Alexei

AdriannaΑνεξάρτητες Βίζιτες
Με την Αντριάνα έχω βρεθεί 2-3 φορές, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα γράψει κριτική και νομίζω ότι έπρεπε γιατί τιμάει τα λεφτά με το παραπάνω. Εμφανισιακά πολύ καλή, να αλήθεια είναι το παρακάνει με το μπλαμπλα αλλά εμένα δεν με ενόχλησε, στη πράξει μπορεί να σου πραγματοποίηση σχεδόν κάθε επιθυμία , ίσως από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει, ακούραστη στο αναλ και γενικά νομίζεις ότι παίζεις σε τσοντα! Σίγουρα θα γίνει πάλι ραντεβού μέχρι τότε να είσαι Αντριάνα μου και να μας ξεζουμιζεις!!

ΤζοάνναΑνεξάρτητες Βίζιτες
Είπα για πρώτη φορά να κλείσω με μια ποιο ώριμη γυναίκα , αφού διάβασα τις πολύ καλές κρητικές για την εν λόγο κυρία έκλεισα το ραντεβού. Έφτασα λοιπόν στο hotel που κάνει συναντήσεις, δεν θα πω ψέματα μόλις αντίκρισα τη Τζοάννα ήμουν στο τσακ να τις πω να πάρει τα λεφτά και να πάμε σπίτια μας μου φάνηκε αρκετά ώριμη για τα δικά μου στάνταρ ( ωραία γυναίκα μην παρεξηγηθω απλά έχω συνηθίσει σε μικρότερες ηλικίες) ευτυχώς δεν το έκανα και απόλαυσα μια απίστευτη εμπειρία έκανα μαζί της πράγματα που δεν είχα ξανά κάνει με γυναίκα, απίστευτο στοματικό , η γλώσσα της πέρασε από παντού! Αναλ δεν καταλαβαίνει τίποτα και αντέχει σε μεγάλα μεγέθη και πραγματικά στα δίνει όλα ! Σίγουρα θα την ξανά δω!

Άννα 24Ανεξάρτητες Βίζιτες
Μια ευχάριστη συνάντηση χωρίς πολλά πολλά με την Άννα. Η κοπέλα είναι ότι βλέπεται στις φωτογραφίες εμφανισιακά, είχε υπόθει για τα κιλά της κάτι παιδιά είναι μια χαρά αδύνατη και πολύ όμορφη και νέα σε ηλικία το οποίο φαίνεται και στο δέρμα της που είναι βελούδο, καθαρή σε γενικές γραμμές, ένα αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι μύριζε το στόμα της τσιγαριλα. Στον αγώνα πάρα πολύ καλή πίπα αλλά γενικά σε χαλαρούς ρυθμούς συνεχίστηκε το ραντεβού.Έξυπνη κοπέλα και μπορείς να πεις και δύο κουβέντες παρόλο το ηλικιακό χάσμα. Να είσαι καλά Άννα

ΛίζαDiamond Spa
Η αλήθεια είναι οτι δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε τέτοιου τύπου μαγαζιά , αλλά μετά από άκυρο της τελευταίας στιγμής από ανεξάρτητη κάπου έπρεπε να φύγουν τα χαλίκια! Λοιπόν φτάνω στο κατάστημα, πολύ καλό περιποιημένο και καθαρό, η κ. Αννα στη υποδοχή εξυπηρέτηκοτατη και διαλέγω τη Λίζα. Πολύ όμορφη κοπέλα με ωραία πιασίματα, στο μασάζ πάρα πολύ καλή με χαλάρωσε πλήρως, γυρνάω και ξεκινάει πιπαρα υγρή και παραλίγο να της τα δώσω εκεί όμως θα ήταν αμαρτία να μην τη στήσω στα 4 που έχει κωλαρα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι περιμένα αρκετή ώρα γιατί είχε πολύ κόσμο .

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)