Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές του BigMike

Featured Image for Σουζάνα
ΣουζάναStudio Ηλία Ηλιού 82
Η Σουζάνα είναι η κλασική γειτόνισσα ή μακρινή θεία που πάντα ήθελες να γαμησεις. Φοβερή Μιλφ με είχε καυλωσει από το σαλόνι. Με το που μπήκε μέσα με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα πριν αποκαλύψει το φοβερό, τεράστιο στήθος της. Σώμα είναι οκ για την ηλικία της, ότι θα περίμενες δηλαδή. Αρκετά καθαρή, ήταν δεκτική σε όλα οπότε ασχολήθηκα πολύ με τα πόδια της πριν καταθέσω στα τεράστια βυζια της. Γενικά με το συγκεκριμένο στούντιο έχω παντα καλές εμπειριες. Σίγουρα θ επισκεφτώ ξανά.

8.17

Featured Image for Αλεξία
ΑλεξίαStudio Βούρβαχη 19
Με την αλεξια έχω βρεθεί αρκετές φορές και σίγουρα θα υπάρξουν επόμενες. Είναι σχετικά κοντή με μεγάλο ( πλαστικό) στήθος. Πολύ πρόθυμη , έδινε απλόχερα γλωσσόφιλα και δεν έλεγε όχι σε τίποτα. φαινεται να της αρέσει αυτό π κάνει και να την ενδιαφέρει να περνάς καλά. Πρόσφατα έμαθα ότι  κάνει και συναντήσεις εκτός στούντιο οπότε σίγουρα θα τιμηθεί και εκει.

8.50

Featured Image for Μαρία Μολδαβή
Μαρία Μολδαβή Ανεξάρτητες Βίζιτες
Με τη Μαρία πάντα η συννενόηση είναι εύκολη και άμεση. Με 3 μηνύματα και είσαι  έτοιμος. Πάντα στην ώρα της , ενώ στη πιο πρόσφατη συνάντηση μας έφτασε ένα τέταρτο νωρίτερα καθώς είχε νωρίτερα ραντεβού στο ίδιο ξενοδοχείο. Τωρα στο ψητό, η Μαρια είναι μια πολύ Σεξυ παρουσία που σε καυλωνει με το που την βλέπεις. Μέτριο ανάστημα και καλό στήθος με περιποιημένα άκρα που πάντα τιμάω. Δεκτικη σε όλα και ακούραστη. Η θέα όταν είναι στα τέσσερα ή σε ριβερς καουγκερλ ειναι όλα τα λεφτά. Κρίμα που δεν δίνει το κωλαρακι της.Το σοσιαλ της καλό αν και καμιά φορά μπορεί να αργήσει να σπάσει ο πάγος. Τουλάχιστον δε το παρακάνει με την ομιλία, όπως πολλές άλλες.Στα 80 παραμένει μια καλή κ οικονομική λύση και ένα στανταρακι. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση.

8.17

Featured Image for Άννα Πιπινάκι
Άννα ΠιπινάκιΑνεξάρτητες Βίζιτες
Με την Άννα έχω βρεθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και το επίπεδο της εξακολουθεί και παραμένει υψηλό. Εχει ένα απλό, καθημερινό πρόσωπο που όμως  δεν περνάει απαρατήρητο βέβαια σίγουρα το καλύτερο της σημείο είναι το υπέροχο στήθος που δν χορταίνεις με τπτ. Πάντα τυπική στην ώρα της και δν έχει υπάρξει φορά που να φύγει χωρίς να τελειώσω. Τελος, και ίσως το μοναδικό ψεγάδι της, είναι ότι μερικές φορές το παρακάνει με το σοσιαλ, χωρίς όμως να «κλέβει» από την ώρα. Στα 80€ για μένα είναι από τις πιο vfm κοπέλες που υπάρχουν!

8.17

Featured Image for Εύα
Εύα Studio 12 Λυκόβρυση
Το στανταρακι μου όταν βρίσκομαι στη περιοχή.Φαίνεται να της αρέσει αυτό π κάνει. Μια πληθωρική γυναίκα, απίστευτα σεξυ. Τώρα στο δωμάτιο, δε λέει όχι και κάνει τα πάντα να περάσεις καλά. Ορισμένες στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι με τη κοπέλα σου. 

8.17

Forum Tasks