Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
(27-05-2026, 07:57 PM)Pe27 Έγραψε: Οταν ξεκίνησα ο μέσος όρος στις γραφειατες στα μεγάλα γραφεία ήταν 140. Και ανεξάρτητες έβρισκες άνετα από 80 ως 120 …
(01-06-2026, 07:04 PM)Pe27 Έγραψε: Δε πειράζει ούτε απαγορεύεται νομίζω αρκεί να χει περάσει ένα τρίμηνο ; Διορθώστε με οι παλιοί
Απλά θέλω να έχω τη χαρά ότι σας προσφέρω και κάτι …
(01-06-2026, 10:23 PM)Sniper Έγραψε: Όχι στον ίδιο μήνα (σου απάντησε ο νέος…)
εσυ που παρακολουθεις και θυμάσαι τα παντα μεχρι το ποτε κατουραει ο καθενας και ποσες φορές τον τινάζει , θυμάσαι να έχει γράψει κανείς 2 κριτικές για το ίδιο κορίτσι, ή γραφείο μετά από ένα μήνα μόνο?
(02-06-2026, 09:54 PM)Pe27' Έγραψε: εσυ που παρακολουθεις και θυμάσαι τα παντα μεχρι το ποτε κατουραει ο καθενας και ποσες φορές τον τινάζει , θυμάσαι να έχει γράψει κανείς 2 κριτικές για το ίδιο κορίτσι, ή γραφείο μετά από ένα μήνα μόνο?
Τον κανόνα ανέφερα: «όχι πάνω από μία κριτική ανά μήνα από τον ίδιο χρήστη για το ίδιο κορίτσι». Κάτι άλλο δε θυμάμαι, ούτε έχω ψάξει σε τέτοια βάθος (κι όμως…)
(02-06-2026, 10:07 PM)Sniper Έγραψε: Τον κανόνα ανέφερα: «όχι πάνω από μία κριτική ανά μήνα από τον ίδιο χρήστη για το ίδιο κορίτσι». Κάτι άλλο δε θυμάμαι, ούτε έχω ψάξει σε τέτοια βάθος (κι όμως…)
ημουν σιγουρος οτι αν το ειχε κανει εστω ενας θα τον ειχες φακελωμενο με πληρη στοιχεια... ΕΥΠατζή....
(28-05-2026, 07:00 PM)Pe27 Έγραψε: Ναι αραπια ποτέ … ούτε η ναομι Κάμπελ να ναι ….
Και γενικά αποφεύγω λατινες - ισπανίδες - πορτογαλεζες - Κινέζες και λοιπές πινέζες …