Φήμη: 6735
Είναι απλά τα πράγματα κύριοι
Συμμετοχή=επιβράβευση

old admin aka παλιοδιαχειριστής
Holly fucker!!!
Διαγραμμένος
Θέματα: 2
Κριτικές: 0
Μόλις έπιασα το τζόκερ sugarbabestv!!!?
Φήμη: 32960
μολις εξαργυρωσα το δωρο που κερδισα απο το γραφειο golden diamond,τους οποιους ευχαριστω παρα πολυ για το δωρο που μου εκαναν ,οπως φυσικα ευχαριστω κ το αγαπημενο μας σαιτ που μας προσφερει αυτους τους διαγωνισμου.
το κοριτσι που ειχα το προνομιο να συναντησω ηταν η Νικα και πραγματικα ηταν μια απο τις καλυτερες συναντησεις που εχω κανει στην πορνοκαριερα μου.
παρα πολυ καλη κοπελα,νομιζω πως οποιος τη συναντησει θα περασει παρα πολυ καλα!!!!
φιλε παπαροβιτς που εχουμε και τα ιδια γουστα,νομιζω θα περασεις πολυ ομορφα.
θα γραψω επικη κριτικη για το μωρο.
φιλια σε ολους!!!
Φήμη: 32916
(22-06-2022, 04:04 AM)TOMCRUISE Έγραψε: μολις εξαργυρωσα το δωρο που κερδισα απο το γραφειο golden diamond,τους οποιους ευχαριστω παρα πολυ για το δωρο που μου εκαναν ,οπως φυσικα ευχαριστω κ το αγαπημενο μας σαιτ που μας προσφερει αυτους τους διαγωνισμου.
το κοριτσι που ειχα το προνομιο να συναντησω ηταν η Νικα και πραγματικα ηταν μια απο τις καλυτερες συναντησεις που εχω κανει στην πορνοκαριερα μου.
παρα πολυ καλη κοπελα,νομιζω πως οποιος τη συναντησει θα περασει παρα πολυ καλα!!!!
φιλε παπαροβιτς που εχουμε και τα ιδια γουστα,νομιζω θα περασεις πολυ ομορφα.
θα γραψω επικη κριτικη για το μωρο.
φιλια σε ολους!!!
επιτελους γαμησες
το ειχα αγχος
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32916
(22-06-2022, 12:09 PM)TOMCRUISE Έγραψε: και γαμησα κ εγλειψα και γλωσσοφιλα φουλ
αστερι το κοριτσι!!!!!
Ρε γαμωτο και είχε παίξει στοιχημα ότι θα πάθεις κάταγμα στη γλωσσα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.