Φήμη: 32899
(11-08-2023, 11:04 AM)clonarius Έγραψε: Δέχομαι προτάσεις, ακούω εμπειρίες… δεν τόχω με τις λατίνες…
Εγώ τον τελευταίο καιρό απέχω οπότε δεν μπορώ και να σου προτείνω κάτι προσωπικά
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
11-08-2023, 04:19 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 11-08-2023, 04:20 PM από geroksouras.)
(11-08-2023, 02:34 PM)clonarius Έγραψε: γιατί απέχεις? μαράθηκε τελέιως η μελιτζάνα? σε κόλλησε καμιά πίπα μουνοπυρήνωση στην ψωλή?
ή σε καταλάβανε όλες τι φίφας είσαι?
καλά που κερδίζω καμιά φορά γιατί αν περίμενα να μου επιστρέψεις τις χαρισμένες πάσες... άστα βράστα!
Ευχαριστώ το φόρουμ για το δώρο! νομίζω πως αυτή είναι η πέμπτη φορά που κερδίζω! δύο τις έχω παραχωρήσει στον αχάριστο Ξούρα που προφανώς τον τιμώρησε ο Θεός με πρόωρη γήρανση πέους...
Μια χαρά δουλεύει η ψωλή μου. Απλά είμαι τη φάση που βαρέθηκα της βίζιτες και βολταρω σε ταξίδια. Και αφού ρε παλαβές όταν κέρδισα ήσουν εξωτερικό
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(11-08-2023, 09:31 PM)rsotos7 Έγραψε: Δεκα ημερες αποχη εχεις κανει;Πως αντεξες τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα μακρια απο τις βιζιτες;
Μόνο; Μου φαίνεται τριμηνο
Φήμη: 32921
συγχαρητηρια στον @bigmountain για την αποψινη του νικη,καλογαμητο το δωρο φιλε!