Φήμη: 11084
το εσκορτ ναού έχει εξελιχθεί όχι αστεία
Φήμη: 4408
(12-01-2026, 11:53 PM)nothorny Έγραψε: Παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε, διαθέσιμες οι 4 απο τις 15.. story of my life!
Κάποιες φορές σου προτείνουν αυτές που δεν έχουν και πολύ δουλειά γενικώς και σου λένε για άλλες ότι δεν είναι διαθέσιμες ενώ μπορεί να είναι.
Εκνευριστικό όντως.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
Φήμη: 4408
(13-01-2026, 08:23 PM)Sniper Έγραψε: Και ξαναλέω τους γράφω στα παπάρια μου! Τον Δεκέμβριο που μου το έκανε το γραφείο που το έχει σύστημα (και τους έχω στη μπούκα και για άλλους λόγους), μου είχαν επικαλεστεί ρεπό το πρωί της μέρας του ραντεβού (κλεισμένο από Κυριακή για Τρίτη). Μετά από 2 μέρες που ρωτούσα (και δεν ενέδιδα στις αντιπροτάσεις τους) μου απάντησαν ένα «σήμερα μπορεί την ώρα που θέλετε», χωρίς να ασχοληθούν καν να μου απαντήσουν και για μια δεύτερη που είχα ρωτήσει.
Στη δε συνάντησή -που άργησε ποοολύ χωρίς ενημέρωση- μου τα έσπασαν από κάθε άποψη.
Ευτυχώς με αποζημίωσε το κορίτσι, αλλά τα νεύρα που είχα σίγουρα έκοψαν μέρος της ικανοποίησης.
Είναι το συγκεκριμένο δεν δέχτηκε ραντεβού στο Πριαμος Μεταμόρφωση που έγραψες σε άλλο νήμα;
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"