|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,773
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Κάπνισμα. Κόβεται ή όχι;
|
Φήμη: 2559
(22-05-2023, 07:59 PM)mad_max Έγραψε: Σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος ζωής. Έχει αλλάξει κατά πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Στη διατροφή τουλάχιστον υπάρχει τεράστια διαφορά.
Ο παππούς μου πέθανε 88 και κάπνιζε άφιλτρα. Κρέας έτρωγε μια φορά τη βδομάδα και αν. Πολύ ψαρι, λαχανικά και όσπρια. Μετά τα 65 πήγε μόνιμα στο χωριό και ήταν και χειμερινός κολυμβητής.
ο παππούς παραθαλάσσιο χωρίο είχε;
Φήμη: 8593
Κόβεται αρκεί να το πιστέψεις!
Φήμη: 29976
(22-05-2023, 09:38 PM)kazakos Έγραψε: ο παππούς παραθαλάσσιο χωρίο είχε;
Σχετικά κοντά στη θάλασσα. Οδηγούσε μέχρι τα 85.
Φήμη: 29976
(22-05-2023, 08:39 PM)Sexmaniac Έγραψε: Σημείωση:
Να αναφέρω, ότι από κοντά είμαι πολύ κακή παρέα, κακή επιρροή για ανθρώπους που έχουν κόψει το κάπνισμα.
Ακριβώς επειδή τη νιώθει την ηδονή κανείς, καθώς καπνίζω.
Κι όμως έχω δοκιμάσει να καπνίσω, αλλά δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια, πνίγομαι και γενικά δεν το αντέχω. Αν καπνίζει ο άλλος δίπλα μου δεν με ενοχλεί.
Φήμη: 2755
Πειτε μου και μενα ρε μαγκες πως κοβεται το γαμημενο γιατι δεν βλεπω να το κοβω και μονο κακο κανω στην υγεια μου πρωτιστως και μετα στην τσεπη μου!!!
Sexmaniac Διαγραμμένος
(22-05-2023, 11:02 PM)mad_max Έγραψε: Κι όμως έχω δοκιμάσει να καπνίσω, αλλά δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια, πνίγομαι και γενικά δεν το αντέχω. Αν καπνίζει ο άλλος δίπλα μου δεν με ενοχλεί.
Ενδιαφέρον. Δεν το έχω ξανακούσει έτσι.
Ξέρω μόνο κάποιους πρώην καπνιστές, που τους βρωμοκοπάει ξαφνικά το κάπνισμα τόσο πολύ, που αποφεύγουν να βρεθούν με παρέα μερακλήδων καπνιστών.
Αυτό που λες, ακούγεται σαν αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά.
Φήμη: 368
Πολύ δύσκολο πράγμα να το κόψει κανείς . Πολλές φορές με κάνει να σκευτομαι τι τραβάνε τα εξαρτημένα άτομα, ευχαριστώ το Θεό που δεν έμπλεξα ποτέ με ναρκωτικά,
Sexmaniac Διαγραμμένος
(23-05-2023, 10:37 AM)Brantki Έγραψε: Πολύ δύσκολο πράγμα να το κόψει κανείς . Πολλές φορές με κάνει να σκευτομαι τι τραβάνε τα εξαρτημένα άτομα, ευχαριστώ το Θεό που δεν έμπλεξα ποτέ με ναρκωτικά,
Καταλαβαίνω τι λες, συμφωνώ κιόλας, αλλά διορθώνω στο εξής σημείο:
Η νικοτίνη είναι (νόμιμο) ναρκωτικό.
Sexmaniac Διαγραμμένος
Επί του θέματος όμως.
Πόσους και πόσους ανθρώπους έχω ζήσει, να βήχουν μπροστά μου και σε παρέα, και να αναφωνούν «κωλοτσίγαρο».
Αλλά μετά από λίγο δεν τρέχει κάτι, ανάβει το επόμενο.
Ο μόνος φίλος που καίγεται για σένα, που λένε...
Φήμη: 2981
Μόνο μαχαίρι, όλα τα άλλα είναι μαλακίες
|
|
|