Φήμη: 18285
Τηλεφωνο από πελάτη
- Καλημέρα σας μια ερωτηση εχω
- Ορίστε
- Μεχρι χτες πουλουσαμε το προιον "ΦΑ" ενω σήμερα πουλάμε το προιον "ΦΑ.ΕΑ" που έχουν άλλο προμηθευτή
- Μάλιστα
- Πως μπορω να τα ξεχωρίσω ?
- Τι εννοείτε?
- Να ξέρω ότι το ένα είναι του ενός προμηθευτή και το άλλο του άλλου
- Εχουν διαφορετικους κωδικους και διαφορετικη ονομασια. Νομιζω ειναι ευδιακριτο αυτο
- Ναι αλλα σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος πως θα ξέρω τον προμηθευτή? Δηλαδή αν το προιόν πάθει ζημιά πως θα ξερω σε ποιον προμηθευτη να κοιταξω? Υπάρχει κάποιο στατιστικό ?
- Ε ?
- Ναι δεν ξέρω τι θέλω ακριβώς ήλπιζα να με βοηθούσατε στην σκέψη μου.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 25649
Πες ότι βρίσκεσαι Ελλάδα, χωρίς να πεις ότι βρίσκεσαι Ελλάδα:
Ο τύπος με το μηχανάκι, τσακώνεται με τον τύπο στο αμάξι γιατί πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων και το μηχανάκι δεν μπορεί να ανέβει για να παρκάρει στο πεζοδρόμιο.
(15-04-2024, 04:44 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Πες ότι βρίσκεσαι Ελλάδα, χωρίς να πεις ότι βρίσκεσαι Ελλάδα:
Ο τύπος με το μηχανάκι, τσακώνεται με τον τύπο στο αμάξι γιατί πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων και το μηχανάκι δεν μπορεί να ανέβει για να παρκάρει στο πεζοδρόμιο.
ωραια ιδεα για νημα αυτο
Αγχωτικο το ξυπνημα, δεν ξερω τι σκατα εβλεπα χτες βραδυ αλλα ξυπνησα μες στον ιδρωτα. Μπινελικια στο ξυπνητηρι που την δουλεια του την εκανε αλλα εγω το εγραψα στα παπαρια μου. Σηκω να πας για δουλεια, κατσε να δω τα ραντεβου. Κανενα μιτινγκ ας βαλω μια φορμα. Βρηκα μια καφε, καιρο ειχα να την βαλω. Εβαλα και ενα πρασινωπο πολο, ενταξει ταιριαζει. Ας παρω και μια ζακετα... καλη αυτη η μπλε. Δρομο για γραφειο, κινηση, δε γαμιεστε πρωι πρωι παλι... Εφτασα 9.30 το πρωι, παλι θα με πρηξει ο παπαρας με το εργανη του.
- Καλημερα Χριστινα
- Τι επαθες?
- Τιποτα ολα καλα
- Καφε θες?
- Θα φτιαξω
- Θα σου κανω εγω
Την αγαπω τη Χριστινα, 8 χρονια αλλη γυναικα σαν τη γραμματεα μου δεν με εχει αντεξει καμια. Ποσο να ειναι τωρα, 32? Μεγαλωνει και αυτη. Ερχεται ο καφες, σημασια δε δινω διαβαζω email ανεβαινει σιγα σιγα το αιμα στο κεφαλι, δεν ξερω ποιος θα τα ακουσει παλι σημερα.... Ησυχια απο τηλεφωνα, πιαστηκα με τη δουλεια, πηγε 5 σχεδον. Ολα καλα. Παει και αυτη η μερα. Ολα καλα και παραγωγικα σημερα. Λες να ερχομαι με φορμες τελικα? Ανετα. 5.15. Τοκ τοκ. Χριστινα.
- Φευγω
- Οκ
- Θες κατι?
- Οχι ολα καλα
- Μπραβο ομως σημερα το πετυχες
- Ναι ειδες δεν εβρισα κανενα τελικα
- Οχι αυτο
- Τοτε?
- Το ντυσιμο
- Ναι ρε συ ανετα
- Ανετα αλλα και χρωματικα εισαι ιδιος
- Με τι?
- Με τους καδους απορριματων απεναντι απο το γραφειο. Για δες. Να ενας πρασινος, ενας μπλε και ενας καφε.
- Αντε γαμησου Χριστινα
- Φιλια καλο απογευμα
Φήμη: 574
Τι διαβασα τωρα ... δεν καταλαβα...