Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
(16-02-2026, 01:09 AM)Pe27 Έγραψε: ειναι δύσκολο όντως να το προγραμματίζεις τόσο νωρίς. της ζήταγα να μου το θυμίσει 4 μέρες πριν όπως και έκανε από μόνη της για επιβεβαίωση ώστε αν είχα κανονίσει κάτι να το αλλάξω. παρόλαυτα ήταν δύσκολο
δεν είμαι της τελευταίας στιγμής ποτέ για αυτό και δε ψωνίζω από συγκεκριμένα γραφεία παρόλο που δε εχω κανένα παράπονο από αυτά αλλά και αυτό ήταν το άλλο άκρο και έχω κόψει είναι η αλήθεια.
(16-02-2026, 01:34 AM)Pe27 Έγραψε: δεν είμαι της τελευταίας στιγμής ποτέ για αυτό και δε ψωνίζω από συγκεκριμένα γραφεία παρόλο που δε εχω κανένα παράπονο από αυτά αλλά και αυτό ήταν το άλλο άκρο και έχω κόψει είναι η αλήθεια.
ε μα εδω δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει οχι να κλεινουμε κ σε τοση αποσταση...
(15-02-2026, 10:12 PM)Goros' Έγραψε: Είναι δυνατόν να ξέρουμε από τώρα τι θα κάνουμε σε τέσσερις εβδομάδες;
(16-02-2026, 01:41 AM)TOMCRUISE' Έγραψε: ε μα εδω δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει οχι να κλεινουμε κ σε τοση αποσταση...
Εύλογα τα ερωτήματα και εν πολλοίς συμφωνώ, ΑΛΛΑ τι χάνεις να κλείσεις ραντεβού σαν σε γιατρό και αν προκύψει κάτι να ακυρώσεις-μεταθέσεις;
Φοβάστε μη δεν έχετε καύλες;
(16-02-2026, 01:44 AM)Sniper Έγραψε: Εύλογα τα ερωτήματα και εν πολλοίς συμφωνώ, ΑΛΛΑ τι χάνεις να κλείσεις ραντεβού σαν σε γιατρό και αν προκύψει κάτι να ακυρώσεις-μεταθέσεις;
Φοβάστε μη δεν έχετε καύλες;
Αυτό είναι το μόνο εύκολο απλά αν σου προκύψει κάτι ή μετάθεση που λες θα είναι για τουλάχιστο άλλο ένα μήνα μετά όχι 4-5 μέρες …
(16-02-2026, 02:35 AM)Pe27 Έγραψε: Αυτό είναι το μόνο εύκολο απλά αν σου προκύψει κάτι ή μετάθεση που λες θα είναι για τουλάχιστο άλλο ένα μήνα μετά όχι 4-5 μέρες …
Λογικό το ακούω, σε κάθε περίπτωση όμως, δε χάνεις κάτι...