Asu/Yasmin-2 (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 130 €
- Εθνικότητα: Καζακστανή
- Ύψος: 174 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: B Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 4
- Προβολές: 564
Κριτικές Χρηστών
Το κορίτσι ήρθε στην ώρα του , ψηλή κοπέλα , όμορφο πρόσωπο , περιποιημένη , ντυμένη με κοντό φορεματάκι με κάτι ποδάρες δυο μέτρα. Στις φωτό δεν θα δείτε την κοπέλα που θα σας έρθει αλλά δεν θα απογοητευτείτε , εξίσου όμορφη.
Επικοινωνία είχαμε , ντουζάκι μετά και αρχίσαμε τις ερωτικές περιπτύξεις. Και φιλιά και χάδια μπόλικα, κορμάκι καλό με βυζάκια για πολύ πιπίλα. Πεοθηλασμό σε πολύ καλό βαθμό , ντιπ για ντιπ εύκολα το έχει. Σεξάκι κάναμε και το ευχαριστηθήκαμε. Φρεσκάρισμα και επανάληψη μετά από ηλεκτρονικό σιγαρέτο. Αφού με καύλωσε πάλι με πίπα την πέρασα και σπάτουλα πριν γαμηθούμε. Φρεσκαρίστηκε πήρε το δωράκι της και θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Την κοπελα τη συναντησα το Πασχα ορμωμενος απο τις κριτικες που διαβασα κ πραγματικα δεν το συναντας συχνα ολες οι κριτικες να συμφωνουνε για το ποσο σειφ ειναι να επιλεξεις να κανεις ραντεβου με αυτη τη γυναικα ,πηγα πραγματικα με απολυτη αυτοπεποιθηση οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασω καλα μαζι της για αυτο κ την επελεξα παρα την τσιμπημενη της τιμη , κριτικη δεν εγραψα γιατι λιγες μερες μετα εφυγε και επειδη μου ειχε πει οτι θα επιστρεψει πολυ συντομα περιμενα να επιστρεψει για να της την γραψω κ να την μπουσταρω με το που επιστρεψει .
τωρα τι να πρωτοπω για την κοπελα εχει περασει κ σχεδον ενας μηνας κ τα εχω λιγο συγκεχυμενα στο μυαλο μου ολα , επαθα πλακα με το που μπηκε στο δωματιο γιατι ειναι πραγματικα πολυ κλασατη γυναικα , το προσωπο δεν ειναι αυτο των φωτογραφιων το εχουνε πει κ οι προηγουμενοι στις κριτικες τους , αλλα δεν εχει σημασια , ειναι συνολικα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα κ με το που μπηκε μεσα στο δωματιο αμεσως ηρθε κοντα μου με ενα πολυ ζεστο χαμογελο κ με αρχισε στα γλωσσοφιλα .
μετα γδυθηκε διατηρωντας συνεχεια eye contact μαζι μου κ εγω ειχα γκαβλωσει τερμα.
ξαπλωσα στο κρεβατι ηρθε κοντα μου κ αρχισε πιπα φανταστικη μετα την εφερα στην αγκαλια μου κ εζησα τον απολυτο ερωτα αγκαλιες φιλια να της γλειφω τα βυζια να ειμαι απολυτα εκστασιασμενος για πολυ ωρα !
μετα της ζητησα να περασουμε σε 69 κ αυτο ευγενικα μου το αρνηθηκε γιατι δεν την βολευει , αλλα δεν πτοηθηκα γιατι ηξερα οτι γουσταρει γλειφομουνι κ ξεκινησα το εργο μου κ πραγματικα της εδωσα κ καταλαβε κ πρεπει να ειχε αρκετους οργασμους γιατι σπαρταρουσε σαν το ψαρι , το highlight ηταν οταν ειχα φερει τον κορμο μου διπλα στο σωμα της κ την εγλειφα απο πανω προς τα κατω εχοντας γραπωσει με τα 2 μου χερια το κωλαρακι της κ εκεινη πηγε κ χωθηκε κατω απο τα ποδια μου κ με αρχισε στην πιπα παλι περνωντας σε αναποδο 69 κ εκει τα ειδα ολα , αυτο δεν κρατησε πολυ γιατι ενιωθα οτι θα τελειωσω κ της πηρα την μπουκια απο το στομα
την εβαλα να στηθει στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου για να ξεκινησω το γαμησι ετσι , αλλα οπως ειχα τη μουναρα της μπροστα μου πιατο δεν αντεξα κ επεσα στα γονατα κ ξεκινησα να την γλειφω παλι , εκει η γκομενα τα ειδα ολα κ αρχισε να σπαρταραει παλι κ ξαπλωσε στο κρεβατι να ηρεμησει .
εκει ειπα να σταματησω το γλειψιμο κ να την αρχισω στο γλυκο γαμησακι λιγο στα τεσσερα κ περισσοτερο ιεραποστολικο γιατι ηθελα να πηδηχτουμε σαν ερωτευμενοι με διαρκη γλωσσοφιλα κ συνεχες eye contact κ αφου τελειωσα μεσα της μετα ξαπλωσαμε αγκαλιασμενοι για πολυ ωρα χωρις να λεμε τιποτα κ καπως ετσι περασε κ αυτο το ραντεβου στο πανθεον των καλυτερων μου ραντεβου κ την ευχαριστω πολυ
αυτα μαγκες , ευχομαι σε ολους τα καλυτερα κ πολλα τοσο ομορφα γαμησια!!!
Ευχαριστώ πολύ το sexclub και το γραφείο your angels για το τελειο δώρο που μου πρόσφεραν.
Η Άσσου ήταν στις τρεις πρώτες μου επιλογές και ήταν διαθέσιμη όταν ηθελα να κανονίσω.
Το ραντεβού με το που την αντίκρισα κατάλαβα ότι θα πάει καλά γιατί φάνηκε πολύ θερμή από την αρχή με χαμόγελο φιλί και πολύ θετική διάθεση.
Το πρόσωπο της δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες αλλά είναι πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ καλό φυσικό σώμα.
Χωρίς να χάσουμε χρόνο με ξεκίνησε με πίπα πολύ καλή με διαρκή πονηρά κοιτάγματα και μείναμε σε αυτή τη στάση για αρκετή ώρα χωρίς να δείξει κούραση.
Φιλιά πολλά είχαμε με γλώσσα της έγλειψα τα βυζιά και το μουνι και φάνηκε να το απολαμβάνει.
Μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και τη γάμησα σε τρεις στάσεις Πρώτα αυτή από πάνω μετά στα πλάγια και για το τέλος τη σφυροπησα στα τέσσερα και τελείωσα μέσα της.
Είχαμε και λίγο σοσιαλ μετά που τη ρώτησα κάποια πράγματα για τη χώρα της και αποχαιρετηστικαμε με την υπόσχεση να ξανά ανταμώσουμε.
Καλη Ανάσταση!
Να πω την αλήθεια ποτέ δέν περίμενα οτι θα έφτανα γεωγραφικά Καζακστάν...να που ήρθε η ώρα να γευτώ τα φρούτα του και το κορίτσι μας ήταν η ιδανική περίπτωση. Γιασμίν βλέπω, μελαχρινο 1,74 και 55 κιλά...για να δούμε.
Σκάει μύτη ένα κορίτσι που σε πρώτη φάση λές ωραίο με τη σημασία του class. Ωραίο ντυσιματάκι με ένα ωραίο παντελόνι και μια ωραία ανοικτή μπλούζα. Μοντελέ σώμα που δέν του λείπει όμως το βυζί, το οποίο χωράει σε μία παλάμη και για τα δικά μου γούστα είναι οτι ήθελα. Καθαρή και μοσχομυριστή μου συστήθηκε σε σχετικά καλά Αγγλικά και τα βρίκαμε στα πάντα.
Έχει άλλη ομορφία το κορίτσι να είναι στο ύψος σου και αυτό δέν άργησε από τα φιλιά και του χούφτωμα που επακολούθησε. Ωραίο σφιχτό σώμα και η καύλα από τα πρώτα λεπτά. Με την πίπα να έρχεται ανυπομονούσα να δώ τις επιδόσεις...παρα πολυ καλές με σωστή πίπα χωρίς δοντάκια και χαϊδεμα αρχιδια για εξτρα ευχαρίστηση. Τη σκίβω βάζω το πόδι σε καρέκλα και τη γαμάω επι τόπου με εκατέρωθεν φωνές ικανοποίησης. Κατάθεση σε σκουφάκι πρώτο γύρω και ένιωσα οτι τα έδωσα όλα.
Ομως είχαμε αρκετή ώρα ακόμα μπροστά μας και ήθελα να την απολάυσω όσο περισσότερο γινόταν. Χαλαρό ντουζάκι λοιπόν και κουβεντούλα και το φάσωμα και τα χουφτώματα μας έφεραν στον δύτερο γύρο πανεύκολα. Είχα δυνάμεις ακόμα..
Αφού την έβαλα στα 4 λοιπόν για τσιμπουκάκι και δάκτυλο στο μουνάκι γρήγορα τη γύρισα και μπήκα μέσα της. Ευχαριστήθηκα του μουνάκι της όσο τίποτα και ταυτοχρονα χαιδευα κωλαράκι που ήταν σε πρώτη θέα...άδειασμα μέσα για να φύγει ότι δέν έφυγε πρώτο γύρο και πλήρως ευχαριστημένος ντύθηκα και την αποχαιρέτισα.
Θα περιμένω πώς και πώς να σε ξαναδώ...

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

.jpeg )