Χριστιάνα (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 213
Κριτικές Χρηστών
Ένα από τα καλύτερα ελληνικά ανεξάρτητα κορίτσια που υπάρχουν στην Αθήνα..δεν θα πολυλογισω..η κοπέλα είναι πεντακαθαρη..στα του αγώνα δεν λέει οχι δεν προσποιείται και είναι ο εαυτός της σαν να το γουστάρει αυτό που κάνει..όποιος την έχει πάρει καταλαβαίνει τι εννοώ..
Τετραήμερο Αθήνα τέλος του χρόνου για να κλείσω την χρόνια ωραία και κλείσιμο ραντεβού με το γνωστό ζουμερό μουνι σε ξενοδοχείο στο κέντρο στο μυαλό μου μου έχει καρφωθεί τα βιζομπαλα της που είναι σαν αερόσακοι κ αφού έχω πάει κανένα μισάωρο νωρίτερα στο δωμάτιο να ετοιμάστω και να είμαι ωραίος με ενημέρωσε ότι θα καθυστερήσει κανένα μισάωρο οκ. Της λέω και δεν πτοήθηκα ηθικό ακμαιότατον και τώρα στο ψητό.
Σκάει στο δωμάτιο η μικρά με αθλητική εμφάνιση και εγώ με την πετσέτα και το ριπερ φτιαγμένο ένα τσιγάρο μου λέει να κάνω γιατί είμαι στο τρέξιμο από το πρωί και πάω να ετοιμάστω με την Χριστιανα ψιλό γνωριζόμαστε. Και αφού έκανε το μπάνιο της έψαχνε να χαμηλώσει το φωτισμό είχε φάει ένα μαγκομα με το σώμα τής που να ήξερε ότι εμένα αυτά τα καμπιλατα κορμιά με φτιάχνουν
Ξάπλα και η δύο στο κρεβάτι και της βγάζω την πετσέτα βουρ στα πρησμένα βιζια της κ αφού με πλάκωσε σε κάτι γλωσσοφιλα με μανία με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με πλάκωσε σε μια αφιλτρη deeptroad και να πνίγεται αφού μου τον έχει κάνει ριπερ ατσάλι έλα της λέω 69 περίμενε μου λέει και αρχίζει με τα δίδυμα με ρουφηγμα όπα της λέω έλα 69 όχι μου λέει να σε βλέπω και ξαπλώνει και μου λει έλα και βάζω όλοι μου την τέχνη και το μουνακιτης να τρέχει βρύση το μόνο που άκουγα το κάνεις καλά είσαι καλός και να κρατάει το κεφάλι μέσα στο μουνι
Μετά σκούφο και κάρφωμα αργό και βασανιστικό και η Χριστιανα να με δαγκώνει και το ριπερ να ατσάλι μέσα στο μουνι της και κατεβάζει για δεύτερη φορά υγρά και αφού γαμηθικα για αρκετή ώρα έλα μου λέει μου βγάζει το σκούφο και με πάει στον καθρέφτη και πλάκωσε σε μία αφιλτρη που θα την θυμάμαι για πάντα θέλω να τα ποιώ μου λέει και μου το παίρνει μέχρι το λαρύγγι της εκεί ήρθε και το τέλος δεν άντεξα άλλο βαθιά στο λαιμό τής.
Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε είχαν ήδη περάσει 50 λεπτά και εγώ δεν άντεχα στα καπάκια και αφού κάμε δύο τρία τσιγάρα και τα είπαμε τα δικά μας ανανέωσαμαι το ραντεβού μας για την επόμενη φορά.
Καλή χρονιά συναγωνιστές
Το ραντεβού με την Χριστιανα κλείστηκε πολύ εύκολα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο όπως και τα ελληνικά της είναι άψογα και η ίδια δηλώνει Ελληνίδα στο μεταξύ είχα φάει ένα ψηλό μαγκομα μην φάω καμία φόλα μέχρι να έρθει στο ξενοδοχείο.
Όταν έσκασε μύτη στο δωμάτιο μου έπεσε το σαγόνι η Χριστιανα είναι ένα ζουμερό μελαχρινό μουνι με σιλικονατες βυζαρες που είναι έτοιμες να πεταχτούν έξω από το μπλουζάκι της και επίσης έχει πολύ ωραία φτιαγμένα χείλη είναι πιτσιρίκα γύρω στα είκοσι πέντε από τι μου είπε με όμορφο πρόσωπό και ωραίες καμπύλες που αν το δεις στο δρόμο σπας σβέρκο δεν περνά απαρατήρητο αφού μιλήσαμε για λίγο με πλάκωσε στα γλωσσοφιλα και έπεσε στα γόνατα πιπα παρα πολύ καλή με ρουφηγμα και πέρασε και μπάλες αφού μου τον έκαναν πέτρα χυμηξα στα βυζιατης και άρχισα να το περιποιηθω και αφού έχω κατέβει στο μουνακιτης και αρχίζω να το γλύφω το γύρισα 69 εκεί γούσταρε και αρχίζει το μουνακιτης να κατεβάζει υγρά και να δέχεται δάχτυλο και στης δυο τρυπούλες της μετά πολλά για να μην τελειώσω στο στόμα της πέρασα σκούφο και παίχτηκαν δύο στάσεις ιεραποστολικη με τα πόδια της ψηλά και να μου τον παίρνει όλον και στα τέσσερα όπου και με τελείωσε.
Μετα καθίσαμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και κάναμε ένα τσιγάρο και την είχα αγκαλιά μιλήσαμε για λίγο μου είπε ότι δεν έχει πολύ καιρό στην δουλειά και ότι είναι καινούργια του επαγγέλματος και άλλα πολλά και άρχισε να μου τριβή της βυζαρες της και δεν άργησε να με φτιάξει ο δεύτερος γύρος ήρθε με cowgirl και με τελείωσε με στοματικό που μου στραγγιξε και την τελευταία σταγόνα
Από μέρους μου σίγουρα θα ξανά τιμηθεί σύντομα
Πως την βρίσκουμε την κορασίδα
Έχει αγγελία..
Μπορείς να βοηθήσεις που βρίσκεται η αγγελία αδερφέ
Ωραίο στήθος.. είναι μπαμπάτσικη μήπως?
https://www.athenssexstudios.gr/286--ind
https://www.athenssexstudios.gr/286--ind