Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ανδρομάχη  (Call Girls Athens)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

TOMCRUISE AvatarTOMCRUISEΜηνύματα: 14909 Κριτικές: 65

Ιστορίες: 0

Μου ειπε να με παρει σπιτι της για πετ για να τη γλειφω συνεχεια! Αξιολόγηση: 9.83 — 15/07/2026 - 01:24
Μου ειπε να με παρει σπιτι της για πετ για να τη γλειφω συνεχεια! Αξιολόγηση: 9.83 — 15/07/2026 - 01:24

παλιοτερη συναντηση αλλα μιας κ πρεπει να βαλουμε κριτικες για τη συμμετοχη την ανασυρω απο το σεντουκι της μνημης χωρις να δωσω τον καλυτερο μου εαυτο

η συναντηση εγινε στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο κ το κοριτσι εφτασε στην ωρα του εγω ομως επειδη ειχα αργησει μολις ειχα βγει απο το ντους κ δεν ειχα στεγνωσει ακομα εντελως 

η κοπελα με το που ανοιξα την πορτα μου κεντρισε αμεσως το ενδιαφερον κ πραγματικα μου αρεσε πολυ το θεαμα που αντικρισα κ με ειχε μαγνητισει , εκεινη με κοιταξε με ενα στυλ σαν να μην ηταν σιγουρη αν μου αρεσε οντως κ ηρθε κ γονατισε μπροστα μου κ με αρχισε στην πιπα κ οπως με πιπωνε ελυσε το φορεμα της κ αποκαλυφτηκαν τα περκυ βυζακια της τα οποια εσπευσα να χουφτωσω κ ειχαν πραγματικα φανταστικη αισθηση .

στη συνεχεια σηκωθηκε κ προχωρησαμε στο κρεβατι κ εβγαλε εντελως το φορεμα της κ εμεινε με το βρακακι της που ειχει φιογκακια στο πλαι του τα οποια ανυπομονουσα να τα λυσει κ να δω το μουνακι της .

συνεχεια με πιπα οπου με πηρε χαμπαρι που την μπανιζα στον καθρεφτη να με πιπωνει κ παρατηρησε οτι εχει ωραιους καθρεφτες το δωματιο μια παρατηρηση που με βρηκε απολυτα συμφωνο χαχα κ την αφησα να συνεχισει να με περιποιειται να μην της το χαλασω .

μετα την εφερα στην αγκαλια μου κ αρχισαμε γλωσσοφιλα καργα κ μου εδινε ποτε ποτε τα βυζακια της να της τα γλειψω πραγμα που μου φανηκε οτι την ειχε καταγκαβλωσει 

παραλληλα ειχα αρχισει να παιζω το μουνακι της πανω απο το βρακακι της κ παρατηρησα οτι ητανε μουσκιδι κ το παραμερισε για να παιξω κατευθειαν με το μουνακι της χωρις να παρεμβαλλεται το βρακακι κ εκει ειχε πολυ γκαβλερες αντιδρασεις κ μου εκανε θελεις να το γλειψεις κ της απαντησα λιγακιιιι χαχα

στη συνεχεια της ζητησα να παμε στο 69 κ αμεσως προθυμοποιηθηκε να παρει θεση κ εκει φανηκε λιγο η απειρια της γιατι δεν ηξερε πως ακριβως θα μπουνε τα χερια μου κ κατεληξα με το ενα χερι πανω απο το ποδι της κ το αλλο απο κατω ωστε να μπορω να πασπατευω κ λιγο το βυζακι της 

το μουνακι της παντως το εφαρμοσε πολυ καλα πανω στη μαπα μου κ εδωσα αρκετο πονο σε αυτη τη σταση κ εκεινη εδωσε ρεσιταλ στην πιπα που μου εκανε 

στη συνεχεια της εκανα νοημα να αλλαξουμε σταση κ την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα κ συνεχισα το γλειψιμο κ μου εκανε υποδειξη οτι γκαβλωνει περισσοτερο οταν βαζω τη γλωσσα μου βαθια μεσα στο μουνι της κ λεγοντας μου γαμα με , με τη γλωσσα σου ετσι , οπως κ εκανα κ μετα απο λιγο μου κανει χυνω κ την ωρα που μου το ειπε ενιωσα ενα ελαφρυ καψιμο στα λαγονια μου .

συνεχισα γλειψιμο αρκετη ωρα κ φανηκε να τελειωσε 2 φορες ακομα , μια ακομα νομιζω οτι σιγουρα τελειωσε κ εκει μου ειπε θα σε παρω μαζι μου για πετ κ της ειπα ευχαριστως θα ερθω . χαχα

μετα επαιξε λιγο γουτσου γουτσου με γλωσσοφιλα κ γλειψιμο στα βυζακια της κ κοιταζοντας το ρολοι μου με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειχανε περασει μονο 30 λεπτα κ σκεφτηκα κοιτα να δεις ο πουστης που βρηκα τροπο να κανω τον χρονο να κυλαει πιο αργα οταν περναω καλα κ πραγματικα μου εκανε εντυπωση γιατι το ειχα ξεπατωσει το κοριτσι στο γλειψιμο κ μου ειχε φανει οτι ειχε περασει πολυ περισσοτερη ωρα τοσο γλειψιμο που εριξα .

anyway μου εκανε κ λιγο πιπα πριν το φορεμα του προφυλακτικου κ μου κανει ξαπλα να ερθω απο πανω να πεις το δεσποτη παναγιωτη χαχα

αλλα εγω ειχα αλλη ρουτινα κ την εβαλα να στηθει στα 4 στην ακρη του κρεβατιου , γονατισα κ εριξα κανα διλεπτο ακομα σπατουλαρισμα κ στη συνεχεια της τον εχωσα κ αρχισα να δινω πονο κοιταζοντας το κωλαρακι της κ ειχα γκαβλωσει κ αλλο αλλα επειδη δεν με βολευε αυτη η σταση γιατι ηταν καπως ψηλα κ δεν βολευουμουνα της ειπα να ξαπλωσει ανασκελα κ τη γαμησα ιεραποστολικα με πολλα γλωσσοφιλα ακομα κ μετα απο αρκετο ιδρωτα τελειωσα μεσα της με αρκετη ενταση κ την ευχαριστησα πολυ για το ραντεβου που μου χαρισε .

στη συνεχεια αραξαμε κ μιλησαμε αρκετα για τον κλαδο του εσκορτινγκ κ μου φανηκε αρκετα συνειδητοποιημενη κοπελα η οποια εχει φυσικα πολλα αγχη για αυτο το επαγγελμα , μου αρεσε παντως οτι ειναι κοπελα με πολυ καλο επιπεδο κ τα ειπαμε πολυ ομορφα .

τελικα δυνατη κριτικη εγραψα παλι ο μπγασας χαχαχαχα

αυτα να ειμαστε καλα μαγκες να γαμαμε κ να κυλαει ομορφα η ζωη μας!

αγαπη σε ολους !  

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 160
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (3)
Pe27 Avatar Pe27 15-07-2026 07:21:43

Φίλε αυτή που έγραψες κριτική είναι άλλη ανδρομαχη . Δούλευε πριν δύο χρόνια και ήταν η Αθηνά του magic 

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Pe27 Avatar Pe27 15-07-2026 09:20:40

Τη σταυρουλα του μάγου εννοούσα αν μπορεί ο @old admin να σβήσει το προηγούμενο σχόλιο που έγραψα εκ παραδρομής . Πάντως η κοπέλα που έγραψε ο @tomcruise δ είναι αυτή που συνάντησε 

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
geroksouras Avatar geroksouras 16-07-2026 00:54:11

νομιζω οτι ξερει την διαφορα ξανθιας με μελχροινη

Αντιδράσεις ()