Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ανδριάνα  (Call Girls Athens)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Antidote AvatarAntidoteΜηνύματα: 1434 Κριτικές: 16

Ιστορίες: 0

Υπέροχη! Αξιολόγηση: 9.33 — 01/04/2025 - 15:42
    Υπέροχη! Αξιολόγηση: 9.33 — 01/04/2025 - 15:42

Εξαργύρωσα το δωράκι μου και ευχαριστώ το φόρουμ και το γραφείο!
    Είχα 4-5 κορίτσια στο μυαλό μου αλλά τελικά επέλεξα με βάση τις διαθέσιμες την ημέρα που με βόλευε να κάνω το ραντεβού.
    Αφού έτυχε να μην δουλεύει κάποια από αυτές που σκεφτόμουν, ο κλήρος έπεσε στην Ανδριάνα!
    Πολύ εύκολη συνεννόηση με την ευγενική τηλεφωνήτρια και στο hotel λοιπόν για το μωρό!
    Χτύπημα στην πόρτα και μπήκε αεράτη, ευδιάθετη και ορεξάτη! Μέσα στην καύλα..
    Με άρπαξε για γλωσσόφιλα έτσι για το καλησπέρα! Ακολούθησε συζητησούλα, κρασάκι και άρχισε σιγά σιγά να τα πετάει.. Έμεινε με ένα κορμάκι φωτιά..
    Κάποιοι που έχουν γράψει ότι πάχυνε, ελαφρώς υπερβολικοί.. Ναι, τσίμπησε κάτι λίγο αλλά δεν χαλάει σε καμία περίπτωση την εικόνα!
    Ίσα ίσα που εμένα μου φάνηκε πιο καύλα από την προηγούμενη φορά..
    Λίγες σφαλιάρες στην κωλάρα της και στοματικό γονατιστή όπου περνάει και από @@.. Όταν ανταπέδωσα, με την καθοδήγηση της τελείωσε για πλάκα..
    Επειδή οι περισσότεροι την γνωρίζετε, αφήνω την συνέχεια στην φαντασία σας.. Στο τέλος έχυσα τα σεντόνια :lol:
    Μια εξαιρετική ώρα με το χαμογελαστό κορίτσι έλαβε τέλος.
    Να της φέρεστε με σεβασμό γιατί το αξίζει. Είναι υπέροχο πλάσμα!
    Καλή μας συνέχεια! :thumbs-up:  

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) FF
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    P.vim AvatarP.vimΜηνύματα: 6040 Κριτικές: 49

Παραμενει τοπ επιλογη Αξιολόγηση: 8.67 — 01/01/2025 - 13:00
    Παραμενει τοπ επιλογη Αξιολόγηση: 8.67 — 01/01/2025 - 13:00

4η ή 5η συναντηση με αντριαννα . Ειχα στειλει και αλλες φορες αλλα δεν ηταν διαθεσιμη. Στην ωρα της. Εμφανησιακα παραμενει  ιδια ωραιο προσωπο και το σωμα το γνωστο νταρντανα χωρις ομως περιττα κιλα. Υπηρεσιες  παραμενει  δυνατη και με περισσοτερη ορεξη οπως μου ειπε και φανηκε. Αν και εχει κουραστει λιγο λογω καταστασεων , κανει οτι μπορει να σε ευχαριστησει. Απ οτι καταλαβα  θα ειναι και το 2025 μαζι εκτος απροοπτου.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Antidote AvatarAntidoteΜηνύματα: 1434 Κριτικές: 16

Ευχάριστη έκπληξη! Αξιολόγηση: 8.83 — 27/12/2024 - 16:48
    Ευχάριστη έκπληξη! Αξιολόγηση: 8.83 — 27/12/2024 - 16:48

Καθόμουν και μελετούσα νέες κοπέλες για να κάνω μια σωστή επιλογή..
    Tο σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο μου (lol), κατέληξε στην Αντριάνα!
    Είχα καρφωθεί στην καρτέλα της, γουστάρω και Τοξοτίνες!
    Επικοινωνία με το γραφείο και πολύ εύκολη συνεννόηση. Άμεσες απαντήσεις με ευγένεια. Το ραντεβού κλείστηκε.
    Βουρ για το hotel, ετοιμασίες στο δωμάτιο και αναμονή για το χτύπημα της πόρτας! Μικρή καθυστέρηση 10 λεπτών.
    Είσοδος από μία μελαχρινή, χαμογελαστή, ψηλή, τσουπωτή κοπέλα! Διαφορετική σε σχέση με τα 1,60 σφιχτά κοντοπούτανα που συνήθως προτιμώ..
    Πάρα πολύ ευχάριστη στο σόσιαλ, ορεξάτη, συζητήσιμη.. Περιέργως φάνηκε αρκετά αληθινή και μου ανέφερε αρκετά προσωπικά της..
    Μου ξεκαθάρισε ότι απολαμβάνει το σεξ.. Όταν υπάρχει χημεία χύνει πολύ εύκολα, πιο εύκολα και από τον πελάτη..
    Γουστάρει τους καλούς τρόπους, την καθαριότητα και το παιχνίδι.. Μου έδωσε την αίσθηση ότι θα αφεθεί ολοκληρωτικά καθώς σιγά μην ξαναβρεί τόσο γαμάτο πελάτη! χαχα
    Το κορίτσι δεν καπνίζει, δεν πίνει, ενώ έβαλε την μουσική που ήθελε και τα πρώτα γλωσσόφιλα-χούφτωματα έσκασαν σε πολύ ερωτική GFE ατμόσφαιρα..
    Η σωστή υγιεινή ανταμείβεται και τελικά δεν σταμάτησε να χώνει την γλώσσα της στο στόμα μου και να είναι άκρως παθιασμένη..
    Ώρα για ντουζ αλλά πριν μπει με φώναξε για λίγο παιχνίδι ξανά στα όρθια.. Βέβαια η συνέχεια την βρήκε γονατιστή στο δωμάτιο..
    Βαθύ στοματικό και πολύ καλό πέρασμα από @@. Το στοματικό της συνεχίστηκε σε διάφορες στάσεις ενώ σε μια φάση πριν μου τον αρπάξει, μου χαμογέλασε πονηρά και μου έκλεισε το μάτι. Πολύ νάζι..
    Την έβαλα να μου τον παίζει καθώς φασωνόμασταν βαθιά λες και τα είχαμε.. Της άρεσε να αρπάζει και συνέχεια @@.
    Στη συνέχεια τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν από δικής μου πλευράς καθώς μου είπε ότι την είχε καυλώσει η όλη φάση με τόσο παιχνίδι που οι περισσότεροι λέει δεν κάνουν.. Παιδιά μην πηγαίνετε απλά για να χώσετε το πουλί σας.
    Όση ώρα φασωνόμασταν, την έπνιγα, της έγλειφα λαιμό, αυτιά, στήθος και δεν σταμάτησε να μαλακίζεται! Όταν κατέβηκα ήταν εντελώς μούσκεμα και το έργο μου πραγματικά ήταν πολύ εύκολο.. Μου έδειξε πως της αρέσει να της τρίβουν την κλειτορίδα, πλέον δεν υπήρχε επιστροφή. Τελείωσε πολύ εύκολα και έντονα καθώς με δάγκωνε ελαφρά στον λαιμό.. Αρκετά ευαίσθητη, χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει και δεν με άφηνε να την αγγίζω..
    Όταν ήρθε στα ίσα της, ξανά φιλιά και στοματικό. Ώρα όμως για προφυλακτικό και είσοδος ιεραποστολικά όπου μου ζήταγε να την πηδάω όσο πιο δυνατά μπορώ..
    Απολαυστικό doggy με σφαλιάρες στα 4 και εναλλαγή ξανά σε ιεραποστολικό καθώς με κοίταζε συνεχώς μέσα στα μάτια.. Ήταν εκεί, το ζούσε, αναζητούσε συνεχώς τα φιλιά. Ό,τι καλύτερο.
    Σε μια φάση μου ψιθύρισε πολύ όμορφα και με τρόπο ότι μας μένουν 5 λεπτά.. WTF? Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα και κυρίως πως κρατήθηκα με τόσο πάθος.
    Για το τέλος έπαιξε δυνατό χύσιμο στο πρόσωπο ακριβώς στην στάση που ήθελα, όπως το ήθελα, χωρίς μα και μου και γκρίνια, άψογη επαγγελματίας που έδειξε να γουστάρει την φάση.
    Χωρίς καμία βιασύνη από πλευράς της αν και την έκανα χάλια, την συνόδευσα στο ντουζ και την βοήθησα να καθαριστεί.
    Θα έβαζα 8 στο πρόσωπο αλλά το έκανα 9 επειδή με κοίταζε χυμένη με πολύ λάγνο βλέμμα. Πολύ πρόστυχη αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη εικόνα..
    Ντουζάκι, αγκαλιές, φιλιά και τέλος σε ένα υπέροχο αλλά σύντομο ραντεβού.
    Συμπερασματικά μια πολύ ωραία κοπέλα που σίγουρα προσέχεις έξω. Ηλικιακά με ένα μικρό + στο 22 που γράφει στο σάιτ, 1,70 με ελαφρά πιασίματα σε ένα σώμα που χρήζει γυμναστικής, φυσικό στήθος, διάθεση που σκοτώνει!
    Ήρθε με όρεξη να προσφέρει απόλαυση αλλά και να ικανοποιηθεί!
    Πολύ άνετη, ιδανική για GFE αλλά ανεβάζει στροφές για πλάκα!
    Σίγουρα ξέχασα διάφορα αλλά ελπίζω να βοήθησα.
    Καλά να είμαστε!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 170
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο πρόσωπο
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (5)
    P.vim Avatar P.vim 29-12-2024 11:21:03

Ετσι ακριβως ειναι , και σε υπηρεσιες και σε συμπεριφορα βεβαια αν την παρεις αργα δεν εχει τελειωματα κλπ πεφτει λιγο η αποδοση και λογικο .

Αχ αυτο το κοριτσι λεει σε ολους τα προσωπικα της ,και μετα τρεχει και δεν φτανει , δεν ειναι ολοι "αθωοι ", ειναι πονηρος ο  κοσμος 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Antidote Avatar Antidote 29-12-2024 13:30:43

Ίσως έχεις δίκιο για πιο αργά, λογικό όμως..
    Εγώ πρώτος από όλους συμβουλεύω τα κορίτσια να δουλεύουν όσο μπορούν, να μην καίγονται για τα λεφτά..
    Εγώ την είχα πάρει πρώτο ραντεβού και είχε έρθει φουλ ξεκούραστη. Η πλάκα είναι ότι με άφησε και την "ζωγράφισα" ενώ άλλες δεν με αφήνουν ούτε στο τελευταίο ραντεβού τους!
    Τρομερό κορίτσι που ανοίγεται πολύ σχετικά με τα προσωπικά της.. Ίσως να το κάνει όταν νιώθει άνετα..

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    P.vim Avatar P.vim 29-12-2024 13:52:49

Αυτο το "ανοιγεται" σε συνδυασμο με λαθος ατομα μπορει να ειναι καταστροφικο  :s

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Antidote Avatar Antidote 29-12-2024 16:02:38

Θα συμφωνήσω! Ελπίζω να συνεχίσει να είναι μια πολύ δυνατή παρουσία!
    Είχα διαβάσει ότι η Αλεξία από το ίδιο γραφείο είναι φίλη της αλλά δεν έχω πάρει!

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    P.vim Avatar P.vim 29-12-2024 16:14:52

Ναι και γω προσφατα ρωτησα για αλεξια και ηταν διαθεσιμη πολυ αργα , παραδοξως αντριαννα ηταν σχεδον αμεσα διαθεσιμη 

Παραξενο κι ομως αληθινο

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    P.vim AvatarP.vimΜηνύματα: 6040 Κριτικές: 49

Οι φημες βγηκαν αληθινες Αξιολόγηση: 9.17 — 29/07/2024 - 13:16
    Οι φημες βγηκαν αληθινες Αξιολόγηση: 9.17 — 29/07/2024 - 13:16

Συναντησα και γω την αντριανα μετα απο τοσες καλες εως αποθεωτικες  κριτικες που εχει και εχω να πω πως οτι εχει γραφτει για την κοπελα ισχυει 101%  εξου και ο τιτλος . Ωραιο ντυσιμο , περιποιημενη βαμενη οσο πρεπει ομορφη κοπελα που γεμιζει το χωρο. Ψιλη ,  τα εχει τα κιλακια της  αλλα κατανεμημενα σωστα σε καμια περιπτωση χοντρη. Αλλα πχ αν την συγκρινεις  με τη ναντια του gge ειναι δυο ακρα αντιθετα εμφανησιακα.

Στις υπηρεσιες η κοπελα πεταει πολλα φιλια βαθια με γλωσσα  πολλες πρωτοβουλιες πιπα πολυ καλη με περιποιηση της περιοχης και στο σεξ δινει ρεστα. Το ζει  και χτυπιεται. Πολυ ευχαριστη και στο σοσιαλ σου ανοιγεται αλλα ρωταει και για σενα. Ειναι ανοιχτο βιβλιο που λεμε. 

Πολυ καλη επιλογη και θα υπαρξει επαναληψη σιγουρα, αρκει να την βρω διαθεσιμη 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (3)
    geroksouras Avatar geroksouras 29-07-2024 13:30:13

δεν την εχω πετυχει ποτε διαθεσιμη

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    P.vim Avatar P.vim 29-07-2024 13:50:42

Εγω την πετυχαινω αλλα οχι ωρες που με βολευει , οποτε και γω δεν την βρισκω διαθεσιμη  :lol:

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    giorgos2226 Avatar giorgos2226 29-07-2024 16:29:57

Ούτε εγώ έχω καταφέρει να την βρω ελεύθερη 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 8582 Κριτικές: 54

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Αξιολόγηση: 9.00 — 14/07/2024 - 00:18
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Αξιολόγηση: 9.00 — 14/07/2024 - 00:18

ήταν το δώρο του διαγωνισμού από το γραφείο αυτό. ευχαριστώ και το γραφείο και το site εδώ για τη χαρα που μου έδωσε. επαιζα το 13 το γρουσούζικο πάντα και σήμερα έσκασε μπαλαντέρ, είχα πει να πάρω τη δωρεάν ώρα και να πληρώσω άλλη μία τελικά πήρα παράταση ακόμη μισή. ο οδηγός ήρθε στη ώρα του ακριβώς, η συμπεριφορά του γραφείου άψογη και τους ευχαριστώ για την ευγένεια και την προθυμία τους σε ότι ζητήθηκε. τη κοπέλα τη περίμενα πιο νταρτνάνα έχει αδυνατίσει από ότι μου είπε. ψηλή με πιο σκουρο μαλλί από ότι στις φώτο, ίσιο μακρύ όπως μου αρέσει. φορούσε ενα κοντο φουστοσορτς μαύρο με ψηλοτακουνα πέδιλα που την κάναν ακόμη ψηλότερη. πρώτη φορά με γνώριζε της πρόσφερα κρασάκι να σπάσει ο πάγος μιλήσαμε και υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια σύντομα. ήταν πολύ άνετη και λυμένη μαζί μου είπε από την αρχή το κανονικό της όνομα και τη καταγωγή της που το εκτιμώ στις ελάχιστες κοπέλες που το κάνουν πλέον. πεντακάθαρη και έκανε ντους πριν κάθε γύρο. πριν ξεκινήσει ρώτησε τι μου άρεσε και τα έκανε με το παραπάνω. φιλιά με γλώσσα χωρίς τσιγκουνιές αν και δε το περίμενα, πίπα από τις κορυφαίες στο χώρο αν και δεν έχει επάγγελματική εμπειρία καιρό, βαθιά πνιξίματα σάλια τα πάντα.. σεξ πολύ καλό είχε καυλώσει απο πρίν και της αρέσουν τα χαδια γενικά και η απαλή περιποίηση στην κάτω περιοχή. προσπαθεί να περνάει η ίδια καλά και της αρέσει αυτό που κάνει. ανήκει στις καλύτερες κοπέλες που έχω πάρει από γραφεία, ελληνίδα νέα και φρέσκια λόγω ηλικίας. δεν έχω πάρει αλλη κοπέλα του γραφείου αυτού αλλά αν δε θέλω να ρισκάρω σίγουρα θα την διαλέγω πρώτη με κλειστά μάτια τη συνιστώ ανεπιφύλακτα

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 260
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Καθόλου
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (3)
    Katsikogamis Avatar Katsikogamis 14-07-2024 19:36:46

ισχύει ότι είναι πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες της;

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Deadly.words88 Avatar Deadly.words88 14-07-2024 20:46:10

Ψηλή όσο αναφέρεται στο site, δηλαδή 1,70;

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Pe27 Avatar Pe27 17-07-2024 07:54:15

ναι θεωρώ ότι αδικείται στις φωτο

δε εβγαλα μεζούρα να ξέρω ακριβώς ύψος αλλά σίγορα ψηλή είναι

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Fabio AvatarFabioΜηνύματα: 1210 Κριτικές: 8

πύραυλος Αξιολόγηση: 8.67 — 01/06/2024 - 13:48
    πύραυλος Αξιολόγηση: 8.67 — 01/06/2024 - 13:48

Συνάντησα την αντριάννα πρόσφατα.Πρόκειται για  μια όμορφη κοπέλα στα όρια της νταρντάνας.το σώμα της είναι όπως τις φωτογραφίες με μικρή επεξεργασία.Βαριά σωματοδομή, μικρό στήθος αλλά με ρώγα κάγκελο.Μεγάλη κωλάρα και γενικά περιφέρεια. Το πρόσωπο της όμορφο και πονηρό , μεσογειακό , άλλωστε δηλώνει καταγωγή από νησί, όχι το «νησί» την ψαροταβέρνα.Η κοπέλα είναι φωτιά στο κρεβάτι.το ζει φούλ και μάλλον χύνει .της αρέσει να ασχολήσαι μαζί της αλλά και αυτή μαζί σου.Της αρέσει και η κουβέντα και να μιλαει για τη ζωη. Καποιες φορές πρροσπαθεί να προωθήσει τα εχτρά της αλλα οκ no matter .θα την ξαναδώ σίγουρα, γιατι μου άρεσαν πολύ η ορεξη για σέξ που έχει και η διάθεση της .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    katafygios AvatarkatafygiosΜηνύματα: 634 Κριτικές: 56

Λατρευει αυτο που κανει Αξιολόγηση: 9.50 — 24/05/2024 - 18:47
    Λατρευει αυτο που κανει Αξιολόγηση: 9.50 — 24/05/2024 - 18:47

Διαβαζοντας την προηγουμενη κριτικη για την Αντριανα την θεωρησα λιγο υπερβολικη αλλα ευτυχως διαψευστηκα οταν την συναντησα απο κοντα.Πανεμορφη  απο την κορυφη εως τα νυχια με χαμογελο και πολυ χιουμορ.Στο σεξ θα σταθω στην φραση του προηγουμενου που λεει δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εζησα.Το κοριτσι πραγματι το ζει αυτο που κανει το γλενταει κανονικα αποδειξη οτι εφτασε σε οργασμο μαζι μου οταν καναμε 69 κατι που δεν μου εχει τυχει ξανα.θελω να το ξαναζησω αυτο διοτι μια ωρα δεν ειναι αρκετη με την Αντριανα και δεν ειχα αλα χρηματα μαζι μου.και για να δεις για τι πλασμα μιλαμε εκατσε 10  με 15 λεπτα παραπανω για να με κανει να την χυσω στο προσωπο χωρις να δινει σημασια στα τηλ που τησ κανανε οτι εχει ηδη αργησει.Αχχ Αντριαννα μου ποτε θα σε ξαναδω.Θα κανει μεγαλη καριερα γιατι το αγαπαει αυτο που κανει.Οσο για το γραφειο το ραντεβου στην ωρα του και ειδικα μετα απο αυτο απολυτα ικανοποιημενος

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Antonis78 AvatarAntonis78Μηνύματα: 1141 Κριτικές: 51

Και α και ου και ΔΑΠ ΝουΔουΦουΚου Αξιολόγηση: 9.33 — 29/03/2024 - 21:09
    Και α και ου και ΔΑΠ ΝουΔουΦουΚου Αξιολόγηση: 9.33 — 29/03/2024 - 21:09

Σας έλειψα; τι; όχι; δεν πειράζει εγώ θα σας τα πω
    ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
    Δεν θα την ξανασυναντούσα με τίποτα γιατί θα καταστραφώ οικονομικά
    Φοιτήτρια και για αυτό ο τίτλος χωρίς να μάθω τις πολιτικές της πεποιθήσεις
    Η Ανδριάνα είναι ανοιχτό βιβλίο μη επαγγελματίας 100% με συστήθηκε με το πραγματικό της όνομα με είπε που και τι σπουδάζει και το βασικότερο το γλεντάει το μουνί της
    Μπήκε στο χώρο για να ευχαριστηθεί το σεξ με κάνει εντύπωση πάρα τα λεφτά, αλλά θα το κάνει με τρομερά αγαπουλίστικο τρόπο
    θα δώσει στροφές και θα κόψει στροφές για να χύσει
    Πρόσωπο απλά θεϊκό και ερωτεύσιμο με λακάκια και εκφράστικό σουφρώνει χείλια χαμογελάει ξεκαρδίζετε στα γέλια, γαργαλιέτε το ζει ρε καρντάση το σκηνικό
    Το ραντεβού ήταν μιας ώρας και το έκανα 3 δεν μπορούσα να φύγω
    έπαθα κοκομπόκο
    θα σου πετάξει τραγουδιστικά ένα τουρουτουτούμ και θα σε αφήσει μαλάκα εντελώςδεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα
    Πίπα καλή στάσεις καλές 3 ώρες 3 τεμάχια ο γεραντώνης έριξε
    το κορίτσι γεννήθηκε για έρωτα
    τελικά όντως είμαι η ντροπή του εσκορτάκια

*το ραντεβού ήταν 3ωρο αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 450
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε