Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Δέσποινα  (Magic Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Nubinubnub AvatarNubinubnubΜηνύματα: 19 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

Next door milf Αξιολόγηση: 9.33 — 08/01/2025 - 19:55
    Next door milf Αξιολόγηση: 9.33 — 08/01/2025 - 19:55

Συνάντηση κάνα τρίμηνο πριν με την γυναικάρα δέσποινα..εύκολη συνεννόηση με το γραφείο στην ώρα της μπαίνει μέσα και βλέπω μια milfara σαν αυτές που βλέπουμε στο δρόμο και θέλουμε να σκισουμε..το μόνο αρνητικό που έχει ειναι αρκετή χαλάρωση στο σώμα της πράγμα που δεν με ενόχλησε..στα του αγώνα απίστευτη δουλεμένη πιπα μαστορισα..κατεβαίνω και εγώ να γλειψω με την σειρά μου ήταν πεντακάθαρα κάτω.. εκεί που έγλειφα κάτω της έκανα κοπλιμέντο για την πίσω τρύπα της και αν θα μπορούσα να μπω..η απάντηση της ήταν η εξής "σηκώνεται.. ανοίγει ένα τσαντάκι και βγάζει μια τάπα και την τοποθετεί η ίδια πισω" μου λέει συνέχισε.. γκειφω την μπροστά τρυπουλα μου λέει σηκω..σκουφάκι και εκεί που έχω βάλει μπρος σε ιεραποστολικο με σταματάει γυρνάει στα 4 βγάζει την τάπα μου λέει πάμε..μια τρύπα όνειρο δεν περιγράφω άλλο θα είναι λίγο αν πω κάτι.. η γυναίκα με διάβασε εξ αρχής πήρε πρωτοβουλίες και με ικανοποίησε στο έπακρο..τελείωσα ντουζάκι λίγο κους κους η γυναίκα ζωγραφίζει δεν έχει κάποιο αρνητικό.. συνιστάται ανεπιφύλακτα!!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry