Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές Χρηστών

Nubinubnub AvatarNubinubnubΜηνύματα: 19 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

1-2-3 Και ποτέ ξανά Αξιολόγηση: 5.50 — 08/01/2025 - 17:46
1-2-3 Και ποτέ ξανά Αξιολόγηση: 5.50 — 08/01/2025 - 17:46

Συνάντηση με την ζιζελ πάνω από 3 φορες..όλες ήταν διαφορετικές αλλα εοχαν και κατι το κοινο..1η συνάντηση στο gls Μοσχάτο όπου η κοπέλα ήρθε με 45 λεπτά καθυστέρηση(δεν με ενόχλησε δεν είχα κάτι άλλο να κάνω αλλά δεν με ενημέρωσε καν και αυτό είναι φαουλ)όταν ήρθε μου ζήτησε συγνώμη κάτι της έτυχε.. δεκτό άνθρωποι είμαστε..στα του αγώνα ήταν πολύ καλή παίχτηκε ένας γύρος ήταν όλα πολύ καλά με περιποιηθηκε δέοντος δεν έχω παράπονο..2η συνάντηση έγινε πάλι στο gls Μοσχάτο πάλι καθυστέρησε κοντά 1 ώρα (λέω εντάξει γίνεται 1 φορά καλως κάτι τυχαίνει αλλά και 2η πάλι κάτι δεν πάει καλα)ήρθε ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω..ξεκίνησε την πολυλογία για έναν πρώην μίλαγε ακατάπαυστα να μην σταματάει(αν αρχίσει το μπουρου μπουρου και δεν την κόψετε με κάποιον τρόπο έφυγε η ώρα χωρίς να το καταλάβετε) ξεκινήσαμε με τα πολλά αρκετή ώρα μετά τελειώσαμε πάλι σε 1 γύρο και ξεκουμπιστηκα με συνοπτικές διαδικασίες..αλλά δεν έβαλα μυαλό συνεβρεθηκαμε και 3η..αυτήν την φορά είχε δικό της χώρο όπου και πήγα (λέω τώρα δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης)μου ανοίγει την πόρτα με θυμήθηκε μου λέει βγάλε παπούτσια μου έδωσε κάτι παντοφλακια δικά της..καθόμασταν σαν 2 ξένοι σε έναν πολύ μικρό χώρο απεναντι απεναντι εκείνη κάπνιζε αν θυμάμαι καλά ηλεκτρονικό.. άρχισε πάλι την παρλα λέω καλά να πάθεις αφού ήθελες και 3η φορά τα ήθελε ο κωλος σου..μου ζητάει προκαταβολικά τα λεφτά με περίεργο τρόπο πράγμα που δεν μ άρεσε και με έθιξε..την πλήρωσα που ούτως ή άλλως θα την πληρωνα και πήγαμε στο κρεβάτι το οποίο δεν ηταν καθόλου καθαρό με ένα σεντονακι που πρέπει να είχε το λιγότερο aids πάνω δεν καθόσουν..της λέω εγώ εδώ δεν κάνω τπτ..με τα πολλά ότι κάναμε το κάναμε σε καναπέ εκεί που καθόμασταν εξαρχής.. ήταν πολύ ξινή σε όλα της αφού της την είπα για το κρεβάτι και γενικά δεν ήθελε.. το κατάλαβα αμέσως κουμπώθηκα και σηκώθηκα και έφυγα..ΝΟΜΟΣ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ..αυτά έτυχαν σε εμένα μπορεί άλλος συναγωνιστής να ήταν τυχερός..πάντως στις 2 πρώτες συνευρεσεις μας οι υπηρεσίες της ήταν άνω του μετριου..

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 100
Πόλη Αθήνα
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow