Emilia Barak (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Μετα την επιστροφη της αποφασισα ότι ηρθε η στιγμη να ξανα τιμησω . Ηρθε στην ωρα της και ευγενική και χαλαρη , μετα το μπανάκι ηρθε ι ξαπλώνει πλάι μου και μου λέει εισαι δικο μου… Ορμάει λοιπόν, γλωσσόφιλα φούλ και χάιδεμα από κάτω
στο τρομπόνι. Επειτα ασχοληθηκα τα βυζιά της εγώ, δεν τα χόρταινα, πλαστικά αλλά ωραια . Σε χρόνο dt μ έχει πάρει στο στόμα κ απολαμβάνω το υπέροχο τσιμπούκι της με τα μάτια της να με κοιτάζουν. Μετά φοραμε προφυλακτικό και αρχιζουμε με ιεραποστολικό με γλωσσοφιλιά κ μπινελικια . Αλλαγή στασης με την Εμιλια από πάνω, να χτυπιεται στην πουτσα μου και μετα από λιγο σχεδον ετοιμος βγάζει το προφυλακτικό κ χύνω στο στομα της . . .. Διάλειμμα για ντουζακι και μετα ειχαμε και δευτερο γυρω με περισσότερη ενταση . Γενικως κοροιδεύει, δεν σου σπάει τον πούτσο, μη και μη. Δεκτικη και την κανεις οτι θελεις! , ότι πρεπει για σκληρά γαμήσια
Δεν λεει πολλα πραγματα....νομιζω υπερτιμημενη, πολυδουλεμενη, βαριεστημενη, μονο βυζαρες, λεει δινει κωλο και στο τελος δεν δινει ......γενικά δεν κανει
εχουμε τηλεφωνο η τροπο επικοικωνιας;