Alisia (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Ουκρανή
- Ύψος: 161 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Μάτια: Μπλε
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 34
Κριτικές Χρηστών
Σύντομη επικοινωνία με το γραφείο και συνάντηση με την Αλίσα στον χώρο μου. Είχα ένα άγχος γιατί δεν υπήρχαν κριτικές αλλά με το που άνοιξα την πόρτα όλα ξεκαθαρίσαν και χάρηκα αφού είναι ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες. Ωραίο πρόσωπο, χαμόγελο, μάτια... Σώμα επίσης θηλυκό με την κωλάρα της που είναι για τα γούστα μου άψογη... Ευγενική και ομιλητική όσο πρέπει με τις κατάλληλες γνώσεις στα αγγλικά για να μην χρειαστείς τρανσλέιτορ. Το ντύσιμο της ελαφρύ αλλά όχι προκλητικό, δεν φαινόταν για έσκορτ. Ελάχιστα βαμμένη αλλά μύριζε πολύ ωραία το άρωμα της και έδωσε την εντύπωση καθαριότητας αμέσως.
Όσο για το σεξ... κάναμε δύο γύρους σε μια ώρα. Φουλ συμμετοχή με πρωτοβουλίες και μια τάση να δείξει ότι γουστάρει μαζί σου. Έχει ένα όμορφο μουνάκι να το γλείφεις και να το γαμάς, βέβαια πέρασα από όλο το σώμα μετά τα πρώτα γλωσσόφιλα. Ήθελε και εκείνη να με καυλώσει οπότε με περιποιήθηκε πολύ καλά με τσιμπούκι και γλείψιμο αρχιδιών. Το μουνί της είχε καλή αίσθηση και έχυνε πάνω στο γαμήσι.
Οι δυο καλύτερες φάσεις ήταν το γαμήσι στα 4 και το καβάλημα της. Όταν παίρνει τα ηνία μεταμορφώνεται σε σεξομανή και δεν σταματάει να γαμιέται πάνω σου. Το κακό για μένα είναι που δεν δίνει κώλο και μας στεναχωρεί γιατί στα 4 είναι απλά τέλειος.
Ταιριάξαμε από κάθε πλευρά και αυτό την έκανε μια από τις κορυφαίες μου εμπειρίες των τελευταίων μηνών. Εννοείτε θα επαναλάβω, ελπίζω να μείνει καιρό στα μέρη μας.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)