Νάγια (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 160 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 169 cm
- Βάρος: 65 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 57
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Ψηλή μελαχρινή κοπέλα από Αλβανία.
Οταν ήρθα και την αντίκρισα κατάλαβα ότι την είχα πάρει και στο μάγο.
Για να μην τα πολυλογώ όπως είχα περάσει και τότε μέτρια έτσι πέρασε και τώρα.
πιπα μέτρια χωρίς αισθησιασμό.
Μία στάση στα τέσσερα όπως και τελείωσα.
Δε θα ξαναπάρω.
Με το γραφείο η αλήθεια είναι ότι δε έχω μεγάλη εμπειρία όμως τις λίγες φορές που έχω επικοινωνήσει ήταν οι τηλεφωνήτριες ευγενικότατες και πρόθυμες . Πρωτίστως με νοιάζει ο σεβασμός στο πελάτη .
Μετά το κλείσιμο κάποιων γραφείων που με ξεραν και τους ήξερα πολύ καλά με χαρά είδα ότι άρχισαν κάποιες μετεγγραφές εδώ που θέλω να έχω επαφή οπότε θα ξεκινήσω σιγά σιγά ένα κύκλο .
Τη ναγια λοιπόν στο παλιό της γραφείο δε τη είχα πάρει (όταν είχα φτάσει να έχω πάρει 17 στις 20) και ο λόγος ήταν και κάποιες άσχημες κριτικές που με κάναν πίσω . Ύστερα από πληροφορίες όμως από άτομα που τη ξέρουν και συνομίλησα αποφάσισα να το ρισκάρω .
Αν και δε συνηθίζω να ζητάω τελευταία στιγμή κοπέλα όταν τη είδα στο ρόστερ σήμερα αποφάσισα να τη ζητήσω . Μου είπαν τη ώρα που και τη έκλεισα κατευθείαν (όχι πολύ ώρα μετά τη επικοινωνία μου ) .
Ήρθε με πολύ μικρή καθυστέρηση . Είναι εντυπωσιακή κοπέλα που σίγουρα αν τη δεις στο δρόμο στραβολαιμιαζεις .
Ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, έχει κάποια τατουάζ σε διάφορα σημεία όχι ενοχλητικά . Φοραγε ένα ανύπαρκτο άσπρο φορεματακι που έφτανε στο αφαλό με ένα σακάκι ασορτί και άσπρες γόβες που τη ψήλωναν ακόμα περισσότερο . Τόπικα έχει λίγα ψωμάκια αλλά δε είναι χοντρή . Συστηθήκαμε και λόγω και κοινών γνωστών που έχω πάρει και είναι αρκετές από το παλιό της γραφείο ένιωσε οικεία αμέσως και έκανε το παν να περάσω καλά όπως και έγινε . Δε έχω κανένα παράπονο και φιλιά μου έδωσε και μπάνιο έκανε χωρίς να φάει χρόνο και ήταν παντού καθαρή και στη πίπα ήταν πολύ καλή χωρίς να κουράζεται ή να βαριέται και το πήγαινε βαθιά και εγλυφε τα πάντα . Δεν λέω ότι λένε ψέματα όσοι πιθανόν να γράψαν κάτι αρνητικό όμως πιστεύω ότι παίζει πάντα ρόλο η χημεία στη κάθε κοπέλα και τι της βγάζεις όπως τι σου βγάζει και αυτή . Με μένα μας βγήκε και στους δύο και περάσαμε όμορφα και οι δυο μεριές . Της εύχομαι καλή αρχή στο νέο της χώρο και σίγουρα θα έχουμε ξανά επαφή αν και θέλω να πάρω και κάποιες ακόμα από το συγκεκριμένο γραφείο .
Βασικά αν κατάλαβα ήμουν ο δεύτερος της πελάτης στο νέο της ξεκίνημα γιατί πρέπει να δούλεψε σήμερα πρώτη μέρα .
Γλυκιά κοπέλα ευδιάθετη σε όλη τη συνάντηση

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)