Mariana (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ουκρανή
- Ύψος: 162 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Πράσινα
- Στήθος: Α+ Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 222
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Την είχα βάλει εδώ και μέρες στο μάτι. Αποφάσισα να την δοκιμάσω και την πήρα για βραδινό ραντεβού. Ζήτησα να έχει εσώρουχα κόκκινα όπως στις φωτό και έτσι ακριβώς μου ήρθε.
Όμορφο προσωπάκι και καλό σώμα, σχεδόν ίδια με τις φωτογραφίες χωρίς να την έχω βάλει και ζυγαριά αλλά τίποτα το διαφορετικό ουσιαστικά.
Τα είπαμε, φιληθήκαμε και μετά μπάνιο. Επιστροφή και πάλι αγκαλιές και φιλιά. Είναι θερμή, συμμετέχει και δείχνει πολύ ενδιαφέρον έτσι ώστε ξεχνάς για λίγο ότι την πληρώνεις. Ξεκίνησα μετά γλειφομουνι και την καύλωσα αρκετά. Ακολούθησε τσιμπούκι με eye contact και την λάτρεψα στην κυριολεξία με το βλεμματακι της...Πριν χύσω την σταμάτησα, έβαλα καπότα και αρχίσαμε απαλά με ιεραποστολικό. Και πάλι καλό το ενδιαφέρον της, συνέχισε χάδια, φιλιά και κλείδωμα με τα πόδια της. Μετά στήθηκε στα τέσσερα σαν καλό κορίτσι και δέχτηκε ένα γαμήσι μέτριας έντασης μέχρι να χύσω.
Στο διάλειμμα τα είπαμε ωραία και μετά πήρε πρωτοβουλία και τσιμπούκι μέχρι να μου γίνει σκληρή. Κατευθείαν γύρισμα στα τέσσερα αυτή την φορά και λίγο πιο δυνατό γαμήσι με χαστούκια στην κωλάρα και μερικά βρωμόλογα που της αξίζανε. Έχυσε από την μουνάρα της και βογκούσε αρκετά δυνατά, της άρεσε με αυτόν τον ρυθμό... Τέλος της τα πέταξα στα κωλομαγουλα και της τα πασάλειψα. Έμεινε εκεί μέχρι να ολοκληρώσω το έργο μου.
Τα λεφτά στο τέλος και μπράβο της που δεν τα ζήτησε από πριν. Έφυγε μετά από ένα τελευταίο φιλί στο στόμα.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)