Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
Η γυναικα θα διαλεξει εναν αντρα γιατι πιστευει οτι θα αλλαξει. Ο αντρας ομως δεν αλλαζει ποτε.
Ο αντρας διαλεγει μια γυναικα γιατι πιστευει οτι δεν θα αλλαξει ποτε. Η γυναικα ομως δεν υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξει.
Πιο περιεκτική και ξεκάθαρη διατύπωση για τη σχέση άνδρα-γυναίκας δε νομίζω να έχω διάβάσει ή ακούσει ποτέ! Απλά respect!
(06-07-2024, 09:10 PM)Pe27 Έγραψε: κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι έχουμε ερθει πιο κοντα με κορίτσια του χώρου, 'οπως επίσης θα θέλαμε να τις έχουμε για σχέση και ας μη το παραδεχόμαστε.
γυναίκες είναι και αυτές έχουν δικαίωμα να αγαπηθούν κι εχω γνωρισει πολύ πιο κάθώς πρέπει κορίτσια στην ψυχή από τον "καλό" κόσμο
προσωπικά δε θα είχα κανένα θέμα, η δουλειά είναι δουλειά και η ζωή ζωή. αρκεί μαζί σου να είναι σωστή, τη δουλειά δεν θα τη κάνει για πάντα και δε θαμαι εγώ να την κρίνω γιατί το κάνει. δε ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας.
(06-07-2024, 09:10 PM)Pe27 Έγραψε: κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι έχουμε ερθει πιο κοντα με κορίτσια του χώρου, 'οπως επίσης θα θέλαμε να τις έχουμε για σχέση και ας μη το παραδεχόμαστε.
γυναίκες είναι και αυτές έχουν δικαίωμα να αγαπηθούν κι εχω γνωρισει πολύ πιο κάθώς πρέπει κορίτσια στην ψυχή από τον "καλό" κόσμο
προσωπικά δε θα είχα κανένα θέμα, η δουλειά είναι δουλειά και η ζωή ζωή. αρκεί μαζί σου να είναι σωστή, τη δουλειά δεν θα τη κάνει για πάντα και δε θαμαι εγώ να την κρίνω γιατί το κάνει. δε ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας.
Έτσι ακριβώς· λες και αν γνωρίσεις κάποια στα 35 της και μέχρι εκείνη τη στιγμή έκανε βίζιτες σε άλλη χώρα θα το μάθεις…
(18-04-2025, 02:04 AM)Sniper Έγραψε: Πιο περιεκτική και ξεκάθαρη διατύπωση για τη σχέση άνδρα-γυναίκας δε νομίζω να έχω διάβάσει ή ακούσει ποτέ! Απλά respect!
θα συμφωνήσω μαζί σου σε δυο γραμμές περιγράφει όλη την ανθρώπινη ύπαρξη.