(5 ώρες πριν)Pe27' Έγραψε: Δε έχω τίποτα προσωπικό με το παλικάρι αλλά οι κριτικές ανέβηκαν αφού είχε επιλέξει νούμερο . Μπορούσα και εγώ να έχω επιλέξει όποιο νούμερο ήθελα αλλά περίμενα βλακωδώς μάλλον να εγκριθούν και δημοσιευτούν οι κριτικές μου . Τελικά μπορούμε να δηλώνουμε νούμερα και να γράφουμε μετά τις κριτικές ; Ενημερώστε μας να ξέρουμε για τη επόμενη φορά . Γιατί σε άλλο διαγωνισμό είχε αποκλειστεί αν θυμάμαι μέλος που δε είχαν ανέβει πριν το νούμερο . Τι ισχύει τελικά ;
Όπως βλέπεις από την εξήγηση που έδωσα στον Τίγρη, αυτό ξέρω κι εγώ. Αλλιώς θα δήλωνα χθες βράδυ και θα έβαζα πλάνο να τις υποβάλλω σε 2-3 μέρες.
(Χθες, 11:10 AM)Sniper' Έγραψε: Νέες-νέες! Δηλαδή, τις υποβάλλεις και μόνο αφού εγκριθούν και ανέβουν μπορείς να δηλώσεις νούμερο!
Ωστόσο, δε γνωρίζω -όπως κι ο Tom- αν προβλέπεται κάποια ποινή. Συνήθως θυμάμαι να φεύγει το ποστ, όταν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
Και νομίζω αυτό είναι το ζητούμενο, να ξέρουμε δηλαδή τι κάνουμε, όχι τόσο η όποια ποινή.