22-03-2026, 10:01 PM
(22-03-2026, 09:29 PM)Pe27 Έγραψε: μπορεί να τους περισσεύουν χρήματα ή μπορεί να είναι παντρεμένοι χωρίς δυνατότητα συνευρέσεων που μπαίνουν απλά από περιέργεια μια στο τόσο να διαβάσουν κριτικές γιατί θα θελήσουν μια στο τόσο να πάρουν μία βίζιτα και θέλουν να δουν τι παίζει... ε δε θα κατσουν να ασχολούνται με τα ποστ και είναι λογικό... όσο για τους πρώτους όταν είσα πχ καπετάνιος με 8000 το μήνα και ξέρω άπειρες κοπέλες του χώρου με τέτοιους πελάτες ε χεστήκανε αν θα κερδίσουν μια στο τόσο ενα ff για να κάτσουν να ασχοληθούν με ποστ και διαγωνισμούς. ένα παράδειγμα επαγγέλματος σου είπα γιατί υπάρχουν και άπειρα αλλα με επιχειρηματίες, στελέχη, δικηγόρους, γιατρούς που παίρνουν κοπέλες. νομίζεις ότι έχουν ανάγκη τα 2-5 μέσο όρο ff το χρόνο για να ασχολούνται κάθε βδομάδα?? απλά μαθηματικά σου λέω και πες μου αν έχω δίκιο. προφανώς δε είναι και οι 3500 τέτοιοι αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι. ξέρω τόσες κοπέλες γραφείων που είναι κλεισμένες σε πολύωρα με πελάτες βουτηγμένους στη κόκα και τους δίνουν και πολύ περισσότερα από τις συμφωνημένες τιμές των γραφείων. κάποιοι θα είναι και μέλη εδώ...νομίζεις ότι έχουν την ανάγκη να ασχοληθούν αν θα μαζέψουν 55 ποστ?? χέστηκε η φατμε στο γενί τζαμί...
όσο για σήμερα ξεχάστε τη κλήρωση 5 μέλη σε μία ώρα δε μαζεύονται. ο πρώτος από τους 5 έχει 24 ποστ είναι ήδη αργά και δε νοιάζεται κανείς...
δεν θελω να γινω κακος αλλα στο συγκεκριμενο γραφείο γενικα δεν εχει ποτε συμμετοχη
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)