|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 76 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 20585
(17-11-2025, 11:43 PM)jimuscocus Έγραψε: Σαν να ζωντάνεψαν οι συμμετοχές εεε ! το όνειρο του Τομ πραγματοποιείται!
Λες να τους λαδωνει??
Φήμη: 59237
18-11-2025, 01:09 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-11-2025, 01:09 AM από Sniper.)
(17-11-2025, 11:43 PM)jimuscocus Έγραψε: Σαν να ζωντάνεψαν οι συμμετοχές εεε ! το όνειρο του Τομ πραγματοποιείται!
Όσο ρίχνει χιόνι, η πούτσα μεγαλώνει
(18-11-2025, 12:03 AM)nothorny Έγραψε: Λες να τους λαδωνει??

Ή να τους «γρασάρει»;
Φήμη: 3466
(13-10-2025, 05:02 PM)Sniper Έγραψε: Ευχαριστώ, πάει πολύ καλά. Και όπως είπε και συναγωνιστής που τον ενημέρωσα ότι μαζεύω χρήμα το διάστημα της αποχής για να τα πάρω σβάρνα μέχρι τα Χριστούγεννα... "τοίχο-τοίχο όποια με δει το επόμενο διάστημα".
Θα κρατήσουμε απόσταση μέχρι να τα πάρεις ολα σβαρνα.
Φήμη: 11759
(17-11-2025, 04:44 PM)TOMCRUISE Έγραψε: πω ρε προσβολααααααααααααα,αφου δεν βγαινει με τιποτα μωρε,τι τοκλεψες χαχα Είχα σκοπό να το επιλέξω σε προηγούμενες κληρώσεις, οπότε μιας και πρόλαβα το επέλεξα αυτή τη φορά.
Φήμη: 32930
ε μα καιρος ηταν να πουμε να ξυπβησουν ορισμενοι,φταναμε στο παρα πεντε κ παρακαλαγαμε δεξια αριστερα να κλεισουν οι συμμετοχες να πουμε...
θυμαμαι σε ενα διαγωνισμο μεχρι που ο αρχηγουλης πηρε τηλ.ενα φιλο του που ειχε σταματησει να ασχολειται να παει να βαλει τελευταιος συμμετοχη κ τελικα κερδισε κιολας κ δεν μπορουσε να το εξαργυρωσει γιατι ηταν εκτος αθηνας κ μετα παιζαμε την κολοκυθια ποιος θα το παρει να ουμε 
αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι τραβατε με κ ας κλαιω τους παρακαλας να πανε να γραψουν το ονομα τους κ ουτε αυτο δεν κανουν....
(18-11-2025, 01:40 PM)TOMCRUISE Έγραψε: θυμαμαι σε ενα διαγωνισμο μεχρι που ο αρχηγουλης πηρε τηλ.ενα φιλο του που ειχε σταματησει να ασχολειται να παει να βαλει τελευταιος συμμετοχη κ τελικα κερδισε κιολας κ δεν μπορουσε να το εξαργυρωσει γιατι ηταν εκτος αθηνας κ μετα παιζαμε την κολοκυθια ποιος θα το παρει να ουμε 
Α, έτσι είχε γίνει με το pano-κάτι που το έδωσε τελικά στον @Pe27;
18-11-2025, 01:53 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-11-2025, 01:53 PM από TOMCRUISE.)
(18-11-2025, 11:10 AM)Glory Έγραψε: Είχα σκοπό να το επιλέξω σε προηγούμενες κληρώσεις, οπότε μιας και πρόλαβα το επέλεξα αυτή τη φορά.
κοιταξε προφανως κ δεν υπαρχει κανας κανονας οτι αμα καποιος παιρνει ενα νουμερο για μηνες δεν μπορουμε να του το παιρνουμε κ ουτε θα σου πω τι να κανεις,θα σου πω εγω τι δεν θα εκανα κ απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι του γκαβλαρει.
ΕΓΩ οταν βλεπω οτι καποιος εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο νουμερο κ αυτος ο καποιος ειναι ο πρωτος των πρωτων στα ποστ κ εχει δωσει απειρες φωτογραφιες για να γκαβλωνει ολο το σαιτ κ μαλιστα σε καθε ποστ βαζει 4 φωτογραφιες σε αντιθεση με καποιους αλλους που βαζουν μονο μια φωτογραφια σε καθε ποστ & ειδικα οταν αυτος ο καποιος στενοχωριεται παρα πολυ οταν του παιρνουν το νουμερο,παροτι ειναι βλακεια να κολλας σε ενα νουμερο που δεν βγαινει ποτε -ΕΓΩ θα τον σεβομουν κ δεν θα του επαιρνα το νουμερο γιατι στην τελικη αμα τσαντιστει κ φυγει απο το σαιτ θα ζημιωθουμε ολοι μας
κ δεν ειναι κ καμια φτωχαντζα σαν κ μενα κ αρκετους εδω μεσα που περιμενουμε το φριφακ σαν μαννα εξ ουρανου,εκεινος κανει πολυωρα ραντεβου οποτε γουσταρει,πραγματικα ασχολειται τοσο πολυ επειδη γουσταρει τη φαση κ την παρεα μας.
αυτα....
(18-11-2025, 01:51 PM)Sniper Έγραψε: Α, έτσι είχε γίνει με το pano-κάτι που το έδωσε τελικά στον @Pe27;
ναι.
18-11-2025, 01:59 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-11-2025, 02:00 PM από Sniper.)
(18-11-2025, 01:53 PM)TOMCRUISE Έγραψε: κοιταξε προφανως κ δεν υπαρχει κανας κανονας οτι αμα καποιος παιρνει ενα νουμερο για μηνες δεν μπορουμε να του το παιρνουμε κ ουτε θα σου πω τι να κανεις,θα σου πω εγω τι δεν θα εκανα κ απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι του γκαβλαρει.
ΕΓΩ οταν βλεπω οτι καποιος εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο νουμερο κ αυτος ο καποιος ειναι ο πρωτος των πρωτων στα ποστ κ εχει δωσει απειρες φωτογραφιες για να γκαβλωνει ολο το σαιτ κ μαλιστα σε καθε ποστ βαζει 4 φωτογραφιες σε αντιθεση με καποιους αλλους που βαζουν μονο μια φωτογραφια σε καθε ποστ & ειδικα οταν αυτος ο καποιος στενοχωριεται παρα πολυ οταν του παιρνουν το νουμερο,παροτι ειναι βλακεια να κολλας σε ενα νουμερο που δεν βγαινει ποτε -ΕΓΩ θα τον σεβομουν κ δεν θα του επαιρνα το νουμερο γιατι στην τελικη αμα τσαντιστει κ φυγει απο το σαιτ θα ζημιωθουμε ολοι μας
κ δεν ειναι κ καμια φτωχαντζα σαν κ μενα κ αρκετους εδω μεσα που περιμενουμε το φριφακ σαν μαννα εξ ουρανου,εκεινος κανει πολυωρα ραντεβου οποτε γουσταρει,πραγματικα ασχολειται τοσο πολυ επειδη γουσταρει τη φαση κ την παρεα μας.
αυτα....
ναι.
Ευχαριστώ.
Ως προς το άλλο που λέτε, αν μου επιτρέπετε, κι εγώ -ίσως γιατί είμαι πιο φρέσκος- κάπως έτσι το είχα αντιληφθεί, οπότε το τήρησα. Το μόνο που θα έκανα, είναι να το πάρω για να τσιγκλήσω κανέναν παππού ή αρχικωλόφαρδο και εφόσον μου έπεφτε να του το πάσαρα.
(18-11-2025, 01:59 PM)Sniper Έγραψε: Ευχαριστώ.
Ως προς το άλλο που λέτε, αν μου επιτρέπετε, κι εγώ -ίσως γιατί είμαι πιο φρέσκος- κάπως έτσι το είχα αντιληφθεί, οπότε το τήρησα. Το μόνο που θα έκανα, είναι να το πάρω για να τσιγκλήσω κανέναν παππού ή αρχικωλόφαρδο και εφόσον μου έπεφτε να του το πάσαρα.
πωωωωωωωω σημερα βγηκε το 2 ρε φιλεεεε..............
18-11-2025, 11:11 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 18-11-2025, 11:11 PM από Sniper.)
(18-11-2025, 11:07 PM)TOMCRUISE Έγραψε: πωωωωωωωω σημερα βγηκε το 2 ρε φιλεεεε..............
Άστα· χάθηκε να είχε αλλάξει μέρα ο διαγωνισμός, αφού είχε κλείσει;
|
|
|