Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην giorgos2226, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 18 δημοσιεύσεις!
(11-01-2025, 04:33 PM)hijodedios Έγραψε: Σωστα φανταζεσαι, δεν το ειπα για σενα, το ειπα για αυτους τους ανεπροκοπους τους σουρουκλεμεδες τους μπαχαλακηδες των νηματων.
ΥΓ. Ναι εχουν γκρινιαξει σε παλιοτερους διαγωνισμους που δεν ειχε δει ο αντμιν το νουμερο και δεν το ειχε συμπληρωσει κλπ κλπ
Α, οκ τότε δεν το γνώριζα.
Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς πως έχουν πλάκα(με την καλή έννοια) και οι δυο τους
(11-01-2025, 05:17 PM)Pe27 Έγραψε: Ποιος κλέβει ποιον ; Χαχαχαχαχαχα Εγω βρε σουρουκλεμε το 11 το έχω παίξει μήνες πριν από εσένα όταν εσύ δε συμμετείχες καν περίμενες τελευταίος να δηλώσεις ότι περίσσευε … ξαφνικά άφησες το έρωτα σου τον @TOMCRUISE μαϊμού κλάψες δύο τρεις φορές το 11… λες και να κέρδιζα θα το χαιρόμουν εγώ .. καλά εννοείται ότι δε θυμώνω πρόλαβες το πήρες καλά έκανες
αντε ρε απο εδω
κλεφτοεντεκά
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(11-01-2025, 04:38 PM)geroksouras Έγραψε: ανεπροκοπος ειναι ο @TOMCRUISE που δεν βαζει στατιστικα πλεον
και σουρουκλεμες ο @gpd γιατι...γιατι ετσι
και ο @Pe27 γιατι μου κλεβει το 11