Φήμη: 32916
(11-01-2025, 01:03 AM)rocco65 Έγραψε: Εντάξει δεν είμαι και τόσο τυχερός πιστεύω.
οχι μωρε απλα αλλαξε το ροκο65 σε γκαστονε
σου εχω ετοιμο και το αβαταρ
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
Πατε και σπαμαρετε στα νηματα των διαγωνισμων και μετα παραπονιεστε αν δεν δει κατι ο αντμιν. Αυτοι ειστε.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(11-01-2025, 02:14 PM)TOMCRUISE Έγραψε: τα καλυτερα φυντανια χαχα
κι εσυ εισαι γκει σαν τον
@gpd
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
11-01-2025, 04:33 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 11-01-2025, 04:35 PM από hijodedios.)
(11-01-2025, 04:17 PM)Glory Έγραψε: Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το σχόλιο σου είναι άτοπο.
Προσωπικά εγώ ουδέποτε σπαμαρα σε νήμα διαγωνισμού.
Βέβαια φαντάζομαι αναφέρεσαι στον geroksoura και τον Tom για spam αλλά εκείνοι δεν παραπονέθηκαν για κάτι.
Εκτός αυτού το θέμα αυτό έληξε με την παρέμβαση και εξήγηση του admin.
Σωστα φανταζεσαι, δεν το ειπα για σενα, το ειπα για αυτους τους ανεπροκοπους τους σουρουκλεμεδες τους μπαχαλακηδες των νηματων.
ΥΓ. Ναι εχουν γκρινιαξει σε παλιοτερους διαγωνισμους που δεν ειχε δει ο αντμιν το νουμερο και δεν το ειχε συμπληρωσει κλπ κλπ
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(11-01-2025, 04:33 PM)hijodedios Έγραψε: Σωστα φανταζεσαι, δεν το ειπα για σενα, το ειπα για αυτους τους ανεπροκοπους τους σουρουκλεμεδες τους μπαχαλακηδες των νηματων.
ΥΓ. Ναι εχουν γκρινιαξει σε παλιοτερους διαγωνισμους που δεν ειχε δει ο αντμιν το νουμερο και δεν το ειχε συμπληρωσει κλπ κλπ
ανεπροκοπος ειναι ο
@TOMCRUISE που δεν βαζει στατιστικα πλεον
και σουρουκλεμες ο
@gpd γιατι...γιατι ετσι
και ο
@Pe27 γιατι μου κλεβει το 11