Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!
(11-02-2026, 03:28 AM)Scottie Pippen Έγραψε: Βαριούνται τόσο χρήμα;
Φίλε επειδή το έχω συζητήσει με κάποιες , δε τις νοιάζει όλες να δουλεύουν κάθε μέρα ασταμάτητα . Κάποιες έχουν προσωπική ζωή είτε σύντροφος λέγεται αυτό είτε κανονική δουλειά και βάζουν ένα στόχο σου λένε και με δύο ραντεβού από τρεις μέρες πχ και Σαββατοκύριακα κάνουν τη ζωή τους …
Δε μιλάω για όλες αλλά ξέρω πολλές που μου το έχουν πει αυτό
(10-02-2026, 07:49 PM)Pe27 Έγραψε: Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που από όταν άνοιξε το γραφείο δε είμαι τακτικός πελάτης ενώ και είχε και έχει αξιόλογες κοπέλες . Δε είμαι της τελευταίας στιγμής θέλω έστω από τη προηγούμενη αν όχι δυο τρεις μέρες πριν να κλείνω τα ραντεβού μου
ε ναι , απολυτα φυσιολογικο . εγω αρκετες φορες ειμαι τις τελευταιας στιγμης μιας και δεν εχω σταθερο ωραριο στη δουλεια. αλλα εχει τυχει να κλεισω και γω απο 2 μερες πριν
(16-01-2026, 12:38 AM)giorgos2226 Έγραψε: μεταγραφη απο αλλο γραφειο....με τις φωτο που ειχε εκει δεν την επαιρνα ουτε τζαμπα... τωρα με αυτες τις φωτο αλλαζει λιγο το πραγμα, αλλα...