(06-01-2020, 11:12 AM)pier garden Έγραψε: Η Δημητρα κανει long date απο τις 10 εως τις 3 το πρωι (ενδεικτικα) και χρεωνει 300 ευρω.
Αν θελει καποιος πριν το long date απλα να τη δει σε ραντεβου να τη γνωρισει και να τη δοκιμασει πρωτα, αυτο ειναι λεει στα 150 μιαμιση ωρα.
Αυτα!
το 150αρι το δοκοιμασα και αξιζει. Το 300αρι δε θα το δωσω. Ειναι πολλα για μενα!
Συνάντηση με την τυπισσα προ ημερών, πρόκειται για μια όμορφη 30αρα με 2,5αρι υπέροχο στήθος καλό πίσω σύστημα χωρίς όμως να σε εντυπωσιάζει κάτι σαν γενική εικόνα.
Έφτασε στην ώρα της απλά ντυμένη και μετά τις απαραίτητες συστάσεις και αρκετή κουβέντα αρχίσαμε σιγά σιγά να παίξουμε μπάλα, δεν είδα όμως ανταπόκριση σε ότι δοκίμασα πάνω της πράγμα που με χάλασε, μέχρι που μου είπε...' για να σε δω, τι μπορείς να κάνεις σε μια γυναικα ' τότε είπα ότι το κέρδος μου θα είναι ότι έχω στα χέρια μου μια ωραία γυναίκα να 'παίξω' ...Όπως και έγινε.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει προδιαγραφές για ωραία πράγματα, ίσως στην δική μου περίπτωση να την πέτυχα σε μέρα 'τεμπελιάς' και να μην μπόρεσα να την 'ξυπνήσω'...ίσως.
Το σίγουρο είναι ότι ο γέροντας πότε δεν κάνει λάθος, πιστεύω ότι ήταν από τα ραντεβού μου που για κάποιο λόγο δεν εξελίχθηκε καλά.