(09-03-2026, 10:38 PM)jimuscocus Έγραψε: Τόσα άτομα συναντάνε, τα καλά τα παιδιά τα καταλαβαίνουν

επειδή όπως έχεις καταλάβει μιλάω με πολλές, μου έχουν αναφέρει καποιες παλιές στη πιάτσα ότι τον πελάτη τον κοβουν με το που ανοίξει η πόρτα στο ενα λεπτό, σε διαβάζουν σα ανοιχτό βιβλίο και ξέρουν τι τύπος είσαι , μιλάω για πεπειραμένες στο χώρο και όχι για ξεπέτες του τύπου λατίνες ή ξένες που έρχονται να αρπάξουν ότι μπορούν σε ένα τουρ..
για να καταλάβεις έπαιρνα ανεξάρτητη με ένα Χ ποσό τη ώρα από τη μέρα που τη γνώρισα για 2-3 χρόνια. έκανα 2 εκτονωσεις στη ώρα. κάποια στιγμή μετά από 2-3 χρόνια διάβασα σε κριτική της ότι ένας τη έκραζε επειδη χρέωνε 20 ευρώ τη δεύτερη εκτόνωση τη ωρα, και το έκανε σε όλους. και τη ρώτησα συγνώμη σε ξέρω 3 χρόνια από το πρώτο ραντεβού δε μου ανέφερες ποτέ για το +20 ισχύει? και απάντησε ναι ήσουν μια από 2-3 εξαιρέσεις. που οι αλλές 2-3 τους το κανε μετά εμένα από τη πρώτη φορά. και φυσικά ούτε με ερωτεύτηκε , ούτε ο σούπερ γαμιάς ήμουν η είμαι, ούτε είχαμε τπτ παραπάνω οι ρόλοι ήταν πάντα συγεκριμένοι ερχόταν για το Χ ποσό και η σχέση μας τελείωνε εκεί. Αλλά το θυμήθηκα τώρα και το συνδύασα με αυτό που είπες.