Φήμη: 669
Πηρα την Βικα, σβελτο πουτανακι με καλη διαθεση και καυλες. Βγαζει παθος στο γαμησι οπος λιγες κοπελες...
Φήμη: 1193
Η Ρουμπι ενα λαχταριστο πιπινακι που πρεπει να παρετε. Αξιζει η υπομονη μαζι της γιατι ειναι ομορφη και προσπαθει να σε ικανοποιησει.
Φήμη: 678
Αν θελει κανεις να γαμησει αληθηνο μοντελο μην προσπερασετε την Ιβανα. Απολυτο δεκαρι σε ομορφια και σε επικονωνια. Εχει τα ορια της λογο υγειηνης αλλα στα υπολοιπα ειναι αξια...
Φήμη: 32916
(07-07-2022, 11:11 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Την εχω στο ματι λογω υψους, αλλα οχι και μοντελο. Στοματικο με προφυλακτικο δεν νοηται!
Κλασικο λατινικο σωμα με κωλαρα για πιασιματα.
την ειδα στο καφε που εχει στη ρεσεψιον και το κορμι της μοντελε οντως
ΔΕΝ την εχω παρει οποτε δεν ξερω αποδοση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 6706
Μεγαλη αλεπου εισαι ξουρα!
(06-07-2022, 08:44 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Δυστυχως δεν την βλεπω πλεον. Μαλλον εφυγε, και η μονη που θα εκλεινα μετα το φιασκο με την Ται.
Ολες οι αλλες μου μυριζουν χωματερη.
πολυ δυνατο κομματι απο Γεωργια, αλλα ναι εφυγε
το γραφειο νεο ακομα φιλτραρει τις καλες που θα ερθουν για ριπιτ προφανως
απο τις 20 που εχω παρει 4 πραγματικα ηταν πολυ δυνατες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
07-07-2022, 11:46 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 07-07-2022, 11:47 AM από geroksouras.)
(07-07-2022, 11:41 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Εμενα παντως το γραφειο με εστησε και ουτε ενα συγνωμη. Δεν το βλεπω να ειναι επαγγελματικο. 
δεν το ξερω αυτο, για πες τι εγινε;
κι εγω βλεπω αλλαγη συμπεριφορας οταν εχει διαφορετικη βαρδια
η μια απανταει μπαμ η αλλη κανει λιγη ωρα
γεγονος αυτο