Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,958

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Athens VIP Girls chat

Πηρα την Βικα, σβελτο πουτανακι με καλη διαθεση και καυλες. Βγαζει παθος στο γαμησι οπος λιγες κοπελες...
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(06-07-2022, 12:35 AM)b-lover Έγραψε: Πηρα την Βικα, σβελτο πουτανακι με καλη διαθεση και καυλες. Βγαζει παθος στο γαμησι οπος λιγες κοπελες...

Δυστυχως δεν την βλεπω πλεον. Μαλλον εφυγε, και η μονη που θα εκλεινα μετα το φιασκο με την Ται.

Ολες οι αλλες μου μυριζουν χωματερη.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Η Ρουμπι ενα λαχταριστο πιπινακι που πρεπει να παρετε. Αξιζει η υπομονη μαζι της γιατι ειναι ομορφη και προσπαθει να σε ικανοποιησει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Αν θελει κανεις να γαμησει αληθηνο μοντελο μην προσπερασετε την Ιβανα. Απολυτο δεκαρι σε ομορφια και σε επικονωνια. Εχει τα ορια της λογο υγειηνης αλλα στα υπολοιπα ειναι αξια...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-07-2022, 12:20 AM)Netro Έγραψε: Αν θελει κανεις να γαμησει αληθηνο μοντελο μην προσπερασετε την Ιβανα. Απολυτο δεκαρι σε ομορφια και σε επικονωνια. Εχει τα ορια της λογο υγειηνης αλλα στα υπολοιπα ειναι αξια...

Την εχω στο ματι λογω υψους, αλλα οχι και μοντελο. Στοματικο με προφυλακτικο δεν νοηται!

Κλασικο λατινικο σωμα με κωλαρα για πιασιματα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-07-2022, 11:11 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Την εχω στο ματι λογω υψους, αλλα οχι και μοντελο. Στοματικο με προφυλακτικο δεν νοηται!

Κλασικο λατινικο σωμα με κωλαρα για πιασιματα.

την ειδα στο καφε που εχει στη ρεσεψιον και το κορμι της μοντελε οντως
ΔΕΝ την εχω παρει οποτε δεν ξερω αποδοση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μεγαλη αλεπου εισαι ξουρα!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(06-07-2022, 08:44 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Δυστυχως δεν την βλεπω πλεον. Μαλλον εφυγε, και η μονη που θα εκλεινα μετα το φιασκο με την Ται.

Ολες οι αλλες μου μυριζουν χωματερη.

πολυ δυνατο κομματι απο Γεωργια, αλλα ναι εφυγε

το γραφειο νεο ακομα φιλτραρει τις καλες που θα ερθουν για ριπιτ προφανως
απο τις 20 που εχω παρει 4 πραγματικα ηταν πολυ δυνατες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-07-2022, 11:40 AM)geroksouras Έγραψε: πολυ δυνατο κομματι απο Γεωργια, αλλα ναι εφυγε

το γραφειο νεο ακομα φιλτραρει τις καλες που θα ερθουν για ριπιτ προφανως
απο τις 20 που εχω παρει 4 πραγματικα ηταν πολυ δυνατες

Εμενα παντως το γραφειο με εστησε και ουτε ενα συγνωμη. Δεν το βλεπω να ειναι επαγγελματικο.  Angry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-07-2022, 11:41 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Εμενα παντως το γραφειο με εστησε και ουτε ενα συγνωμη. Δεν το βλεπω να ειναι επαγγελματικο.  Angry

δεν το ξερω αυτο, για πες τι εγινε;
κι εγω βλεπω αλλαγη συμπεριφορας οταν εχει διαφορετικη βαρδια parla
η μια απανταει μπαμ η αλλη κανει λιγη ωρα
γεγονος αυτο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις