Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
(03-09-2025, 05:57 PM)Pe27 Έγραψε: Από ότι έμαθα το έχει μειώσει είχα διαβάσει ένα που τον έστησε μόνο μια με μιάμιση ώρα . Άρα είναι σαν να πήγε στη ώρα της για αυτή μη είμαστε και πλεονέκτες
αμα ειναι μονο για 1-1:30 ωρα τζαμπα το εθιξαν το κοριτσι
(04-09-2025, 12:10 PM)giorgos2226 Έγραψε: αμα ειναι μονο για 1-1:30 ωρα τζαμπα το εθιξαν το κοριτσι
Αν την έχεις κλείσει και για 2-3 ώρες, θα πρέπει να αλλάξεις και την ημιδιαμονή σε διαμονή. Οπότε μάλλον κλείνεις διαμονή, δουλεύεις αν μπορείς εξ αποστάσεως από το πρωί, ρίχνεις έναν υπνάκο καμία ώρα πριν την… ΕΩΑ και όταν έρθει ρίχνεις και το άλλο!
(27-11-2024, 02:37 PM)James Έγραψε: ότι και να λένε κάποιο σε εμφάνιση είναι μούνα
το θέμα είναι στο χρόνο που θα σου πει αν θα είναι ακριβής
σε εμένα 1 φορά με 15 λεπτα καθυστέρηση και την δεύτερη 45 που ήταν για εμένα πολλά
Όταν είσαι στην πίεση σε βγάζει εκτός προγράμματος.
(04-09-2025, 08:15 PM)sotiris1973 Έγραψε: πόσο άργησες ώστε να καταφέρεις νσ στήσεις κάποια που πάντα αργεί ;
Κανα μισάωρο περίπου. Εν τω μεταξύ της ειχα πει εκ των προτέρων ότι αν δεν έρθει σε μαξ 10 λεπτα θα φυγω. Αλλά τελικά άργησα εγω.. εκείνη ήταν στην ώρα της παντως!
(04-09-2025, 12:58 PM)Sniper Έγραψε: Αν την έχεις κλείσει και για 2-3 ώρες, θα πρέπει να αλλάξεις και την ημιδιαμονή σε διαμονή. Οπότε μάλλον κλείνεις διαμονή, δουλεύεις αν μπορείς εξ αποστάσεως από το πρωί, ρίχνεις έναν υπνάκο καμία ώρα πριν την… ΕΩΑ και όταν έρθει ρίχνεις και το άλλο!
(04-09-2025, 10:23 PM)nothorny Έγραψε: Κανα μισάωρο περίπου. Εν τω μεταξύ της ειχα πει εκ των προτέρων ότι αν δεν έρθει σε μαξ 10 λεπτα θα φυγω. Αλλά τελικά άργησα εγω.. εκείνη ήταν στην ώρα της παντως!