(04-03-2026, 11:27 PM)Pe27 Έγραψε: Και πριν μας άρεσες και τώρα μας αρέσεις και δε χρειάζεται ούτε να απολογείσαι ούτε να προσπαθείς να μας πείσεις για το τώρα και αν είσαι κανονική .
Διάβασα και τον «διάλογο» με το βλάκα απέναντι και σχολίασα κάπου και εδώ ότι κανονικά δε θα έπρεπε να του δώσεις τόση σημασία και αξία . Ολοι ξέρουμε τι είσαι και τι αξίζεις χοντρή δε είσαι στη καμία και δε χρειάζεται να νευριάζεις για τη πίπα που πε ένας παπαρας . Δε έχεις να αποδείξεις τπτ σε κανένα μας .
Ναι φυσικά το ξέρω ότι δεν είμαι χοντρή! Και το ξέρω επίσης και ότι δεν θα έπρεπε να δίνω τόση αξία αλλά δυστυχώς καμιά φορά το συναίσθημα υπερνικά της λογικής
(04-03-2026, 11:35 PM)Sniper Έγραψε: Καταρχάς καλώς μας ξανάρθες @anna24!
Σημαδιακό ή όχι, σήμερα είχα την κουβέντα σου με κορίτσι που ξέρω πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και…. τσουπ εμφανίστηκες.
Κατά τ’ άλλα, με κάλυψε πλήρως ο φίλος @Pe27. Αν είναι η ψυχή σου καλά, θα λειτουργείς συνολικά καλύτερα,
Θα έχεις διαπιστώσει πώς εδώ μέσα είμαστε ίσως λιγότεροι, αλλά ένας κι ένας (εκτός από τον @geroksouras), οπότε να έρχεσαι πού και πού στην παρέα μας…
Έχεις απόλυτο δίκιο! Θα σας έρχομαι ναι
για περισσοτερες πληροφοριες και ραντεβου στειλτε μ στο WhatsApp η Viber στο 6933446327

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

), οπότε να έρχεσαι πού και πού στην παρέα μας…

στα Καλυβια

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)