|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,851
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 13514
Ένας γύφτος μπαίνει σε ένα κατάστημα υποδημάτων:
– Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου δώσετε ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια νούμερο 31 για το γυφτάκι μου, είπε ο γύφτος στον καταστηματάρχη.
Αφού πλήρωσε, πήρε τα παπούτσια και έφυγε.
– Ύστερα από ένα μήνα πηγαίνει ξανά στο ίδιο μαγαζί και ζητά κόκκινα παπούτσια για το γυφτάκι του νούμερο 33.
– Ξανά πλήρωσε και έφυγε.
Το ίδιο συνέβαινε και τους υπόλοιπους πέντε μήνες μόνο που το νούμερο ήταν 35,37,38,40,41 αντίστοιχα. Τον επόμενο μήνα ζητά παπούτσια νούμερο 31.
– Ο καταστηματάρχης παραξενεύτηκε και ρωτά το γύφτο: Μα αφού το νούμερο αυξανόταν τώρα γιατί μου ζητάς νούμερο 31;.
– Και ο γύφτος απαντά: Γυφτάκι έκοψε τα νύχια του.!!!
Φήμη: 59252
29-09-2025, 12:31 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 29-09-2025, 12:31 PM από Sniper.)
Τι μου θύμησες @Sikelos
Ήταν ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ.
Αφού έγινε εντελώς λιώμα, αποφάσισε να φύγει, ευτυχώς με τα πόδια.
Στο δρόμο για το σπίτι του πετυχαίνει μια καλόγρια, την οποία πιάνει και αρχίζει να χτυπάει αλύπητα! Από το πολύ ξύλο, η καλόγρια πέφτει κάτω κάποια στιγμή, οπότε συνεχίζει να την κλωτσάει, μέχρι που την έβγαλε τελείως off.
Τότε κοντοστέκεται, κοιτάει υπεροπτικά προς τα κάτω και λέει:
- Τι Μπάτμαν και παπαριές...
Δύο ξανθιές μιλούν στο τηλέφωνο:
– Καλησπέρα σας, που πήρα τηλέφωνο; ρωτάει η πρώτη ξανθιά
– Έχετε καλέσει σε κατάστημα παπουτσιών.
της απαντάει η άλλη.
-Αχ, χίλια συγνώμη…
– Έκανα λάθος στο νούμερο.
– Κανένα πρόβλημα κυρία μου….
– Ελάτε από δώ να σας το αλλάξουμε!
Παγκόσμιο συνέδριο για να αναλύσουν τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται οι λαοί.
Ρωτούν λοιπόν έναν Γερμανό, έναν Αμερικάνο και έναν Έλληνα να κάνουν με όποια σειρά κρίνουν "σωστή" το πλύσιμο μιας στοίβας πιάτων, το φάγωμα ενός λαχταριστού σάντουιτς και το πήδημα μιας γκόμενας, και στη συνέχεια να αναλύσουν το τρόπο που το σκέφτηκαν.
Ο Γερμανός λοιπόν πλένει τα πιάτα, τρώει το σάντουιτς και πηδάει τη γκόμενα. Όταν τον ρώτησαν γιατί τα έκανε με αυτή τη σειρά, απάντησε "στη Γερμανία είναι πάνω απ' όλα η δουλειά, μετά πρέπει να φροντίσουμε να συντηρηθούμε και αν μείνει χρόνος διασκεδάζουμε, κάνουμε σεξάκι, κ.λπ."
Ο Αμερικάνος με τη σειρά του πλένει τα πιάτα, πηδάει τη γκόμενα και τρώει το σάντουιτς. Ερωτηθείς για το σκεπτικό του, απάντηση "στην Αμερική είναι πάντα job first, μετά πρέπει να περάσουμε καλά για να έχουμε ένα σωστό work-life-balance και φυσικά πρέπει να φάμε και κάτι για να μην καταρρεύσουμε"
Ο Έλληνας τέλος, αναθέτει στην γκόμενα να πλύνει τα πιάτα και την ώρα που αυτή το έκανε τής τον καρφώνει από πίσω και με το ένα χέρι αρπάζει το σάντουιτς και αρχίζει να το τρώει.
Έκπληκτοι όλοι με την αποτελεσματικότητα του Έλληνα, άρχισαν να ρωτούν πώς το σκέφτηκε αυτό. Κι Έλληνας απλά απάντησε: "Στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αν δε γαμήσεις τον εργαζόμενο, ψωμί δεν τρως"
Διεξάγεται στη Γενεύη παγκόσμιο συνέδριο για να αναλύσουν τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται οι λαοί.
Ζητούν λοιπόν από έναν Γερμανό, έναν Αμερικάνο και έναν Έλληνα να κάνουν με όποια σειρά κρίνουν "σωστή" το πλύσιμο μιας στοίβας πιάτων, το φάγωμα ενός λαχταριστού σάντουιτς και το πήδημα μιας γκόμενας, και στη συνέχεια να αναλύσουν το τρόπο που το σκέφτηκαν.
Ο Γερμανός λοιπόν πλένει τα πιάτα, τρώει το σάντουιτς και πηδάει τη γκόμενα. Όταν τον ρώτησαν γιατί τα έκανε με αυτή τη σειρά, απάντησε "στη Γερμανία είναι πάνω απ' όλα η δουλειά, μετά πρέπει να φροντίσουμε να συντηρηθούμε και αν μείνει χρόνος διασκεδάζουμε, κάνουμε σεξάκι, κ.λπ."
Ο Αμερικάνος με τη σειρά του πλένει τα πιάτα, πηδάει τη γκόμενα και τρώει το σάντουιτς. Ερωτηθείς για το σκεπτικό του, απάντησε "στην Αμερική είναι πάντα job first, μετά πρέπει να περάσουμε καλά για να έχουμε ένα σωστό work-life-balance και φυσικά πρέπει να φάμε και κάτι για να μην καταρρεύσουμε"
Ο Έλληνας τέλος, αναθέτει στην γκόμενα να πλύνει τα πιάτα και την ώρα που αυτή το έκανε τής τον καρφώνει από πίσω, ενώ με το ένα χέρι αρπάζει το σάντουιτς και αρχίζει να το τρώει.
Έκπληκτοι όλοι με την αποτελεσματικότητα του Έλληνα, άρχισαν να ρωτούν πώς το σκέφτηκε αυτό. Κι Έλληνας απλά απάντησε: "Στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αν δε γαμήσεις τον εργαζόμενο, ψωμί δεν τρως"
Φήμη: 3980
(29-09-2025, 12:31 PM)Sniper Έγραψε: Τι μου θύμησες @Sikelos
Ήταν ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ.
Αφού έγινε εντελώς λιώμα, αποφάσισε να φύγει, ευτυχώς με τα πόδια.
Στο δρόμο για το σπίτι του πετυχαίνει μια καλόγρια, την οποία πιάνει και αρχίζει να χτυπάει αλύπητα! Από το πολύ ξύλο, η καλόγρια πέφτει κάτω κάποια στιγμή, οπότε συνεχίζει να την κλωτσάει, μέχρι που την έβγαλε τελείως off.
Τότε κοντοστέκεται, κοιτάει υπεροπτικά προς τα κάτω και λέει:
- Τι Μπάτμαν και παπαριές...
ωωω ρε φιλε παρα πολυ κακο
(29-09-2025, 03:50 PM)gus Έγραψε: ωωω ρε φιλε παρα πολυ κακο
Τώρα που δεν υπάρχει Στάθης, είπα να γράψω το κρύο της ημέρας (για να είμαι και εναρμονισμένος με την πτώση της θερμοκρασίας...)
Φήμη: 25649
Στάθης με τα κρύα ανέκδοτα
Περπατά η κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος και πίσω από έναν κορμό δέντρου βλέπει το μεγάλο κακό λύκο. Πάει κοντά και του λέει
– Τι μεγάλα μάτια που έχετε, κ. λύκε!
Ο λύκος σηκώνεται όρθιος και απομακρύνεται.
Παρακάτω στο μονοπάτι του δάσους, η κοκκινοσκουφίτσα βλέπει πάλι το λύκο. Τούτη τη φορά, πίσω από μια ρίζα που προεξείχε απ’ το έδαφος.
– Τι μεγάλα αυτιά που έχετε κ. λύκε, είπε η κοκκινοσκουφίτσα.
Πάλι ο λύκος σηκώνεται και φεύγει.
Ενα χιλιόμετρο παρακάτω στο μονοπάτι η κοκκινοσκουφίτσα βλέπει το λύκο πάλι, πίσω από ένα θάμνο.
– Τι τεράστια δόντια που έχετε, κ. λύκε.
Τότε ο εκνευρισμένος μεγάλος, κακός λύκος πετάγεται όρθιος και ουρλιάζει:
– Θα είχες την ευγενή καλοσύνη να εξαφανιστείς από μπροστά μου κοριτσάκι; Απ’ το πρωί προσπαθώ να χέσω..!!
Σε μια συγκέντρωση βρέθηκαν, ένας αρχιτέκτονας, ένας χειρουργός και ένας πολιτικός.
– Το επάγγελμά μου, λέει ο αρχιτέκτονας, είναι το αρχαιότερο και τούτο γιατί ο θεός υπήρξε ο αρχιτέκτων του σύμπαντος.
– Μάλλον το δικό είναι το αρχαιότερο, παρατηρεί ο χειρούργος.
Μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξει ο θεός τη γυναίκα χρειάστηκε να πάρει πλευρά από τον Αδάμ.
– Είστε λάθος και οι δύο, λέει ο πολιτικός. Διότι πριν από κάθε άλλο πράγμα υπήρξε το χάος!!!
|
|
|