Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 19 δημοσιεύσεις!
Είναι ο Μήτσος με την γκόμενα στο ξενοδοχείο και η γυναίκα του στο σπίτι να τον περιμένει. Η γκόμενα να τον έχει φάει να ξυρίσει το μούσι:
«Μήτσο μου δε λέω σου πάει, αλλά θα προτιμούσα να βλέπω το ωραίο σου πρόσωπο» του λέει.
«Θα με σκοτώσει η γυναίκα μου» της λέει αυτός «σε αυτήν αρέσει πολύ και δεν θέλω να χαλάω το χατίρι της καημένης γιατί με αγαπάει πολύ. Βλέπεις που είμαι εγώ εδώ τώρα, αυτή είναι στο σπίτι και με περιμένει».
«Έλα σε παρακαλώ…» να του τριβελίζει τα αυτιά η γκόμενα…. «έλα.. έλα… έλα..»
Τι να κάνει και αυτός πάει στο μπάνιο και ξυρίζεται και γίνεται καινούριος.
Το βράδυ όταν πήγε σπίτι, μπήκε στις μύτες στο δωμάτιο να μην ξυπνήσει η γυναίκα του και χώθηκε σιγά σιγά στο κρεβάτι.
Εκείνη μες τον ύπνο της τον αγκαλιάζει, του πιάνει το πρόσωπο και του λέει:
«Αγάπη μου δε θα ‘πρεπε να είσαι εδώ ακόμα. Όπου να ‘ναι θα γυρίσει ο άνδρας μου.»
Μετά από 20 χρόνια γάμου, ή σεξουαλική ζωή τού ζευγαριού δέν ήταν εκεί πού θά μπορούσε νά είναι! Γι’αυτό ή γυναίκα, σέ μία προσπάθεια...αναζωπύρωσής της, αγόρασε καινούργια δαντελένια κυλότα, ή οποία ήταν ανοιχτή στό... επίμαχο σημείο, δέν έκρυβε τίποτα! Τό βράδυ, όταν θά βλέπανε τηλεόραση, ή κυρία κάθησε στήν πολυθρόνα απέναντι απ’τόν σύζυγο, φορώντας ένα μπουρνούζι μόνο πάνω από τό δαντελένιο βρακί της! Μετά από λίγο ανοίγει ελαφρώς τά πόδια της καί τά κλείνει σχεδόν αμέσως. Ό σύζυγος δέν έδωσε καμία σημασία! Ανοίγει τά πόδια της λίγο παραπάνω καί τότε κάτι αντιλήφθηκε αυτός καί κοίταξε ανάμεσα στά πόδια της αλλά αυτή, γιά νά τόν ερεθίσει λίγο παραπάνω, τά κλείνει ξανά!
Μετά, ανοίγει τά πόδια της πολύ περισσότερο καί τά έκλεισε αφού τόν άφησε νά κοιτάξη λίγο παραπάνω καί αυτός «καρφώθηκε» μέ τό βλέμμα του ανάμεσα στά πόδια της καί τήν ρωτά:
- Τί έχεις μέσα από τό μπουρνούζι;
Αυτή τόν κοιτάζει προκλητικά καί τού λέει μέ αισθησιακή φωνη:
- Αγόρασα ένα καινούργιο δαντελένιο κυλοτάκι πού είναι τελείως ανοιχτό από μπροστά!
-Α! Έτσι πές! Νόμιζα ότι κάθισες πάνω στήν γάτα!
Κάποιος ναυτικός μπαρκάρει μ ένα καράβι. Τον παίρνει ο καπετάνιος, να του γνωρίσει το πλήρωμα.
Από δω ο δεύτερος, από δω ο μηχανικός, από δω ο ασυρματιστής, από δω ο μούτσος μας…
Βλέπει ένα ανθρωπάκι ίσαμε 50 πόντους στο ύψος.»Τόσο κοντός μούτσος » σκέφτεται.
Πρέπει να ξέρεις, ότι στο καράβι μας υπάρχει κι ένα καλό τζίνι. Αν εμφανιστεί, μην τρομάξεις.
Συνήθως εκπληρώνει κάθε μας επιθυμία, εφόσον βέβαια καταλάβει τι του έχουμε πει,γιατί είναι πολύ γέρικο και δεν ακούει καλά.
Κάποιο βράδυ, που καθόταν ο ναυτικός μόνος του,βλέπει μια λάμψη κι εμφανίζεται το τζίνι.
Καινούργιος είσαι εσύ στο καράβι; τον ρωτάει.
Ναι.
Επειδή μου φαίνεσαι πολύ συμπαθητικός, θέλω να μου ζητήσεις μια χάρη.
Σ ευχαριστώ πολύ! Αν μπορούσες να μου δώσεις χίλιες λίρες, θα σε ευγνωμονούσα σ όλη μου τη ζωή.
Πριν προλάβει να τελειώσει καλά – καλά τη φράση του ,εξαφανίζεται το τζίνι και στη θέση του έχουν εμφανιστεί χίλιες μπύρες.
Τις βλέπει ο ναυτικός και κόντεψε να μείνει στο τόπο. Τρέχει στον καπετάνιο.
Για τ όνομα του Θεού ,καπετάνιε !
Μα καλά ,τόσο βλαμμένο είναι αυτό το τζίνι ; Εγώ του ζήτησα χίλιες λίρες κι αυτό μου δώσε χίλιες μπύρες!
Δε σου είπα παιδί μου ,οτι το τζίνι είναι γέρικο και δεν ακούει καλά; Κι εγώ τι νομίζεις ότι του ζήτησα;