(21-03-2026, 09:56 PM)bigmountain89 Έγραψε: Γιατί το λες αυτό;
Για να είναι κάποιος εκλεκτός πελάτης των αγγέλων πρέπει να έχει πάρει κι άλλα κορίτσια του;
Δε νομίζω.
Έχει αλλάξει η πολιτική τους εδώ και ένα χρόνο περίπου όχι μόνο σε εμένα που έπαιρνα πάρα πολλές και τους έκανα ένα πολύ καλό τζίρο αλλά και σε άλλα σοβαρά μέλη και πολύ καλούς πελάτες τους .
Καταρχήν αν στείλεις για μονόωρο τρως άκυρο πλένω τη δίνουν σε πολύωρα
Κατά δεύτερο ακόμα και τη πρώτη μέρα με το που ανεβάσουν τη αγγελία της να στείλεις η συνήθης απάντηση τους είναι λυπούμαστε είναι κλεισμένη και για τις 15 μέρες του τουρ της
Η στην κλείνουν και τελευταία στιγμή κάτι συμβαίνει και λυπούνται για τη ακύρωση δε φταίνε αυτοί
Και δε μιλάω μόνο εξ ονόματος μου αλλά και φίλων είτε πελατών τους είτε μη που τη ζητούν στα τουρ της τελευταίας χρονιάς
Αν εσένα δε σου έχει συμβεί αυτό και τη συναντάς όποτε θες είσαι ευλογημένος και τυχερός και προφανώς ανήκεις στους εκλεκτούς που δε θέλουν να χάσουν
Προσωπικά όπως και άλλα μέλη που ξέρω έχουν αραιώσει τις κρατήσεις από το συγκεκριμένο γραφείο για αυτό το λόγο . Προτιμόυν με το να μη μας τη δίνουν να χάνουν άλλες δέκα πωλήσεις που θα παίρναμε μαζί . Δε πειράζει η αγορά είναι μεγάλη και δε χάνουμε τπτ εμείς παρά μια πολύ καλή συνάντηση τη οποία τη βρίσκουμε σε συναδέλφους της . Το γραφείο χάνει οικονομικά από εμάς ..