Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του zaui69 (8783)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα παρεα ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 15:18:56

Θέμα: πρόμο γραφείων παράθεση

Δημοσίευση: κι εγω εχω κανει τα λαθη μου .. ομως μετα την υπενθυμηση του admin το  σταματησα ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 16:48:49

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ)

Δημοσίευση: πιπα κωλο εμπλοκη ... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 17:01:23

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: φίλος νομίζω ότι έτσι έχει περιοριστεί μέχρι στιγμής το σπαμ κι έχει ευνοιθεί η κουβέντα δεν βλέπω εγ΄ω προσωπικά 40 ποστ από τον ίδιο άνθρωπο  ακόμα κι εγώ προσπαθούσα να μην γεμίζω αριστερά τον τοίχο μόνο με δικά μου άσχετα ποστ κάποιοι όμως το έκαναν αφούυ είχαν το δικαίωμα αυτο που λεω ειναι πως αν το προβλημα ηταν αυτο που ειπε ο admin δηλ καποιοι απο εμας σε μια μερα γεμιζουν με ποστ το νημα μονο και μονο για να παρουν νουμερο στα γρηγορα , με τον ιδιο τροπο μπορουν να το κανουν και στα θεματα που μετρανε για τις κληρωσεις .. δεν βλεπω να αλλαζει κατι παρα μονο στο πια θεματα μετρανε η οχι στις κληρωσεις .. κι οχι στο πως να αποφευγουμε να γραφουμε σωρηδον απλα για τα ποστ .. δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος ... :idea:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 17:16:11

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: εγω παντος δηλωνω εθισμενος στο μουνι ... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 17:17:21

Δημοσίευση: Όπως όλοι εδώ μέσα άλλωστε...πρεπει να πάμε σε κανένα συνέδριο ψυχολογων να μας κάνει μια ανάλυση επί του θέματος Θα προτιμούσα κανένα συνέδριο μουνολογων.. θα ριναι πιο ενήμεροι στο θέμα ..  κι άμα είναι  όλες γυναίκες ακόμα καλύτερα ..  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:23:07

Δημοσίευση: Μα κι αυτό εθισμός είναι  :haha: Και δεν το κρυβω άλλωστε …  :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:25:17

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Έπαψα να μετράω .. όποτε εχω και μπορω τα χώνω .. με ευχαρίστηση ..   :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:29:29

Δημοσίευση: καλημερα παρεα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 13:47:34

Θέμα: Cinzia

Δημοσίευση: αποτι φαινεται μονο εγω δεν εχω παρει , ε ? αν την βρεις παρε .. αξιζει ... :exclamation:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 13:49:09

Δημοσίευση: μετα απο εκει σιγουρα θα μα στειλουν σε τρελογιατρο  :xaxa: να ζητησουμε κανεναν γιατρο του μουνιου ... :lol: πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να τις γαμήσουμε ποτέ όλες ασ γαμησουμε οσες μπορουμε τοτε ... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 13:50:33

Θέμα: Βέλγιο: Καταγγελία στις σεξεργάτριες, που αρνούνται πελάτη

Δημοσίευση: οπως ολες οι εργασιες ετσι και οι εργατριες του σεξ εχουν τα δικαιωματα τους .. οπως λοιπον εμεις σαν πελατες ζηταμε απο αυτες να τηρουν τις υποχρεωσεις τους κι αυτες ζητουν τα δικαιωματα τους ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 14:30:06

Δημοσίευση: τσαμπα ανακατοσουρα μου φαινεται ολο αυτο ... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 14:32:14

Δημοσίευση: Φαίνεται γυναικάρα Ωραίο κορίτσι .. και παρόλο τον «επαγγελματισμό» της , γουστάρει να γαμιεται ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 22:28:48

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Αγκινάρες αλά πολιτα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 22:39:35

Δημοσίευση: καλησπερα παρεα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 15:11:53

Θέμα: Βέλγιο: Καταγγελία στις σεξεργάτριες, που αρνούνται πελάτη

Δημοσίευση: φίλος να το δούμε και στην Ελλάδες αυτό αλλα θα πρεπει να δουμε στην ελλαδα για ξεκινημα .. αλλα συμφωνω πως κια αυτο θα πρεπει να εχει την σειρα του ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 18:16:51

Θέμα: Lelas Massage and Relax

Δημοσίευση: εκεί σουλατσάρει μια φιλιππινέζα έχει κάποιος άποψη; για φιλιππινεζα δεν ξερω αλλα εχει δυο τρεις ταυλανδεζες στο μαγαζι ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 16:24:41

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: παιδια μην το πολυ σκεφτεστε .. αν δεν ειναι αυτο που διαφιμιζουν τον πουλο .. ετσι δινουμε και μηνυμα στις καριολιτσες που εκμεταλευονται οτι δεν τους περνει .. το σκεφτονται μετα και για τον επομενο ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 16:27:52

Θέμα: Το φαινόμενο <με έσωσες>

Δημοσίευση: Εγώ πάλι όταν φάω φόλα από θέμα συμπεριφοράς ναι θα γράψω κριτική γιατί θα έχω κάτι συγκεκριμένο να πω  (Πχ να ρθει φτιαγμένη η να θέλει να σου κλέψει χρόνο και να μη κάνει στη ουσία τπτ) αλλά με στοιχεία πάντα  Αν κάτι είναι μέτριο προτιμώ να μη γράψω κριτική γιατί κάτι που μπορεί να μη λειτούργησε σε εμένα πιθανό σε συναγωνιστή να πάει τέλεια . Οποτε υπάρχουν πάρα πολλές που δε έχω γράψει κριτική αν οι περισσότερες μου κριτικές είναι καλές δε σημαίνει ότι δε έχω και μετριότατες συναντήσεις απλά δε γράφω καμία φορά για να μη κάψω κάποια κοπέλα χωρίς λόγο . Εκτός αν υπάρχει κάτι σοβαρό που έχει κάνει . Τώρα αυτοί που λένε με έσωσες κάποιοι θεωρώ ότι δε θα πήγαιναν είναι οι λεγόμενοι γαμιαδες η κριτές του πληκτρολογίου παντος και κριτικες με μετριο υφος και αξιολογηση καλο ειναι να γραφονται .. δινουν μια εξτρα πληροφορια ου μπορει και να βοηθησει .. δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα κακολογησω την κοπελα .. μπορω να μεταφερω την εμπειρια  μου με ωραιο τροπο ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 16:31:22

Θέμα: Ιδανική γυναίκα, Περιέγραψε την

Δημοσίευση: ο λαος λεει .. στην κουζινα σεφ .. στο σαλονι κυρια .. στο κρεβατι πουτανα .. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 16:34:02

Θέμα: Γραφεία ή μούφα;

Δημοσίευση: Σε μια αναζητηση βρηκα καποια γραφεία στην Αθηνα χωρίς να είναι δορυφόρος σαιτ γνωστ'ων γραφείων Κάποια άποψη; Κάποιος τολμηρός; τα κοιταξα αυτα που βρηκες ..  η μονη λυση ειναι να κανουμε κανενα τηλ να δουμε ανταποκριση κι αν απο τηλ μας φανει οκ τοτε για ραντεβου με προυποθεσεις .. αν δεν ερθει η εικονιζωμενη εχει φυγει με ελαφρα .. να σου πω .. στο κοντινο μελλον  θα το κοιταξω ..  αν καποιος αλλος εχει πληροφοριες ας μας πει .. κι εγω επενερχομαι ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 17:41:37

Δημοσίευση: Οπως ειπα και σε άλλο σχόλιο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες  1. Μπορεί όντως να είχε μια άσχημη μέρα ψυχολογικά ή σωματικά και να μη απέδωσε  2. Μπορεί να μη είχαμε χημεία χωρίς απαραίτητα να φταίει κάτι συγκεκριμένο  Οπότε όλα είναι σχετικά . Αν δε πάρω πάνω από το 70% αυτού που προσδοκούσα δε γράφω κριτική γιατί θα πει ο άλλος τι μαλακιες μας λες . Από τη άλλη όταν μου ρθει μια (που έχει συμβεί) τιγκα στη κόκα από το που ανοίξει η πόρτα και σε όλο το ραντεβού πάει κάθε δύο λεπτά τουαλέτα και σνιφάρει και εγώ τα γράψω δημόσια σε κριτική για να σας προφυλάξω σκέψου μετά όταν θα ζητήσω από το ίδιο γραφείο κάποια καλή του κοπέλα με ζήτηση αν θα μου τη κλείσουν ή όχι … Ακούω τις σκέψεις σου ..  επέτρεψε μου όμως να έχω άλλη γνώμη..  οι κριτικές πιστεύω δεν γίνονται κατά το δοκουν , ούτε με το «μπορεί» , η κριτική είναι η εμπειρία μου από το συγκεκριμένο ραντεβού . Αυτή τη εμπειρία λοιπόν θα περιγράψω. Αυτό που θεωρώ σωστό είναι η περιγραφή μου να γίνει με τέτοιο τρόπο που θα είναι στα πλαίσια του κόσμιου .  Αυτη είναι Προσωπική πάντα θεώρηση χωρίς να σημαίνει ότι του καθενός μας η θεώρηση δεν είναι σωστή συμπεριλαμβανομένης και της δίκης σου .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:57:22

Δημοσίευση: Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ μαζί σου και μου φαίνονται ώριμες οι θεωρήσεις σου . Προσωπικά είτε καλή είτε κακή κριτική ποτέ δε θα μίλαγα εκτός πλαισίου κοσμιότητας  Απλά κάποια γραφεια που έχουν κάποια δυνατά χαρτιά πλέον τα δίνουν όπου θέλουν οι τηλεφωνήτριες οπότε προσπαθώ να μη κλείνω τελείως πόρτες με κάποια πολύ άσχημη κριτική για κοπέλα που θα έπρεπε να πω ακριβώς τι έγινε .  Ισως κάνω λάθος στο τρόπο σκέψης μου δε είμαι απόλυτος και να έπρεπε να ακούσω τη δική σου επιλογή Κι εγώ προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις με τα κορίτσια στα τηλέφωνα καταρχάς γιατί μαθαίνουν πολλά περισσότερα για κάθε κοπέλα από τόσους πελάτες που μιλάνε κάθε μέρα παρά από μια κριτική που γράφουμε κι έτσι όταν τις ρωτάω για τις κοπέλες και τους λέω τι ψάχνω συχνά με καθοδηγούν σωστά , υπάρχει και αυτό που σωστά έθεσες για τα δυνατά χαρτιά ..  δεν αναφέρθηκα σε άσχημες κριτικές .. απλά είπα πως το να γράψω μια κριτική σε κόσμιο ύφος υπογραμμίζοντας και κάποιες αστοχίες του ραντεβού ίσος βοηθήσει να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έτσι «ίσος» καλύτερη πιθανότητα επιλογής ..  και παλι μιλάω μόνο για την δική μου προσέγγιση.. δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτει με την προσέγγιση κάποιου άλλου .. ο καθένας (και πολύ σωστά) έχει την δική του οπτική ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 20:53:36

Δημοσίευση: Δύσκολος εθισμός Δυνατός εθισμός ..  :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 20:56:33

Δημοσίευση: Το παν είναι να γουστάρουν αυτό που κάνουν. Θέλει κι απ τον πελάτη κάποιον σωστό χειρισμό νομίζω .. όχι για τίποτα άλλο αλλά για να περάσεις καλά ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-17 10:34:05

Δημοσίευση: Όλα είναι καλό να γράφονται η πληροφορία είναι χρυσός. Κι εγώ πιστεύω πως με ωραίο τρόπο ακόμη κι ένα «περίεργο» ραντεβού μπορεί να γραφεί ωρις να προσβάλει κανέναν αλλά και να βοηθήσει δίνοντας και μια άλλη οπτική που μπορεί ίσος να εξυπηρετήσει ..  αυτό έχει γίνει με εμένα .. έχω πάει σε ραντεβού αφού μου άρεσε η κοπέλα που έβλεπα στις φωτό αλλά και κάποιες κριτικές της αλλά πήγα ψιλιασμένος σε δύο λεπτομέρειες που «χάλασαν» κάποιον κι έτσι τις απέφυγα με αποτέλεσμα να περάσω όμορφα  Ποτέ δεν ξέρεις τι μια πληροφορία μπορεί να προσφέρει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-17 10:39:46

Θέμα: Πρώτη μου φορά

Δημοσίευση: Πολύ θα ήθελα να ήταν η Μαλβίνα η πρώτη μου. Η πρώτη φορά που έκανες σεξ στη ζωή σου ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-17 10:41:04

Θέμα: Πρώτη μου φορά

Δημοσίευση: Η πρώτη με επαγγελματία θα εννοεί κατι τετοιο μαλλον ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-17 14:44:28

Δημοσίευση: Οι τηλεφωνητριες είναι κλειδί για βρούμε τη σωστή κοπέλα αλλά δεν όλες το ίδιο εξυπηρετικες. κι αυτο ειναι μια αληθεια που ποναει ... εχει καποιες φορες μεγαλη ταλαιπωρια η συνεννοηση με καποιες στο τηλ ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-17 14:46:50

Forum Tasks