Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του zaui69 (8783)

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Paola Ukraine πως την βρίσκουμε ρε παιδιά ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 23:15:40

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα παρέα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 11:17:15

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Πρωινο και καφεδάκι

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 11:19:50

Θέμα: Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού;

Δημοσίευση: Εξαρτάται το εισόδημα που έχεις κάθε μήνα το αν μένεις μόνος αν έχεις γυναίκα και παιδιά … Δλδ αν δε μπαίνουν 3 χιλιάρικα τουλάχιστο (μιλώ σε περίπτωση ζευγαριού ) είναι ρίσκο το δάνειο  Από τη άλλη τα ενοίκια θα πρεπε να λογικευτούν και να γίνουν πιο ρεαλιστικά σε σχέση με το κατώτατο μισθό  Ζητάνε 450 ευρώ για μια τρύπα γκαρσονιέρα Εχουν γίνει όλα rbnb και δεν βρίσκεις για ενοίκιο.. ζητάνε ότι θέλουν ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 11:21:44

Δημοσίευση: Το δάνειο είναι ρίσκο ούτως ή άλλως· είναι πολλά τα χρόνια και στη σημερινή εποχή, που δεν παίρνει σχεδόν κανένας σύνταξη από τη δουλειά που μπήκε στα 25 του, σχεδόν αδύνατο να μην έχεις κάποιο σκαμπανέβασμα σε τόσο μεγάλο διάστημα. Για τα νοίκια, μόνο αν βάλουν στον πωπούλη τους κάποια που φτιάχνονται τώρα, κοινώς αν δημιουργηθεί υπερπροσφορά, θα στρώσει η κατάσταση. Αλλά κάτι οι ξένοι που αγοράζουν, κάτι ο τουρισμός, μας βλέπω να πηγαίνουμε σε σπηλιές. Να περνούμε τα βουνά .. η στην καλύτερη οποία έχει χωριό να την κανει προς τα εκει ..  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 11:24:13

Δημοσίευση: Κοτόπουλο και σαλάτα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 16:19:56

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Να ευχηθώ καλο Σαββατοκύριακο στ αγόρια μου,να περάσετε σουπερ,και να κεράσω λίγο υλικό..  Πάντα δυνατή .. Πάντα μπροστα ..  :erwtas:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 16:47:16

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: Ωρα για τζαζ …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 16:57:09

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: Μακάρι να κερδίζαμε πίπες....  Μόνο..... πούτσες κερδίζουμε  :cry: Θετική σκέψη .. Σκέψου πίπες ..  :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 16:58:48

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Πλέον με τόσες γνωριμίες σε αυτά τα χρόνια δε μπαίνω στη διαδικασία να στείλω σε μια αγγελία ανεξάρτητης χωρίς ξεκάθαρη φωτό προσώπου . Αναφέρομαι σε αγγελίες των 80-120 ευρώ που 99% είναι φεικ  Όταν θέλω κάτι νέο να δοκιμάσω ρωτάω συναγωνιστές να μου προτείνουν κάποια που ήδη έχουν δει ή από ανεξάρτητες που ήδη παίρνω να μου συστήσουν κάποια φίλη τους  Και έτσι προσθέτω έχω πετάξει λεφτά σε φόλες όπως όλοι και τώρα πάω μόνο σε κάτι συστημένο Συμφωνώ ..  Σε κατι νεο θα ρωτήσω συναγωνιστές να μάθω τι και πως .. πολυ σπάνια θα κάνω καμία καταδρομική κι αν δεν μου κάτσει την εχω στείλει με συνοπτικές διαδικασίες αφού τηλεφωνικά εχω τοποθετηθεί ..  προτιμώ στανταρακια που εχω μέσα στα χρονια ..  και βέβαια τα γραφεία που εχουν μια σοβαρότητα και μου δίνουν και την ευκαιρία να φύγω πριν καλα καλα μπω αν δεν μου κανει αυτό που βρίσκω σε κάποιο incall ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 17:23:13

Θέμα: Βενεζουέλα ένας πόλεμος που τελείωσε πριν καν αρχίσει

Δημοσίευση: Σαν να μου φαίνεται ότι ο Μαδούρο είναι μέσα στο κόλπο ρε παιδιά ..  Πολυ εύκολα τα βλεπω τα πράγματα ..  Μιλαμε για τα μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού παγκόσμιος και πετρέλαιου κι ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε ..  Τι να πω !!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 18:31:33

Θέμα: Σύγκρουση Κίνας και Ταϊβάν

Δημοσίευση: Κακά τα ψέματα .. η Αμερική δεν έχει την δύναμη σε Άνδρες να κηρύξει πόλεμο στην Κίνα .. Νομίζω πως ο τραμπ έδωσε το πρασινο φως στους κινέζους μετά την Βενεζουέλα..  άσε που οι κερδισμένοι είναι οι συνήθεις ύποπτοι .. πολεμική φαρμακευτική και τραπεζική βιομηχανία.. η πρώτη κερδίζει καταστρέφοντας , η δεύτερη κερδίζει περιθάλποντας , η τρίτη κερδίζει δανείζοντας για ξανα χτιστεί η καταστροφή της πρώτης ..  και οι ίδιοι απάνθρωποι συνεχίζουν να μας «μαρκάρουν» σαν τα γελάδια τους .. α .. και να μας αρμέγουν ..  αν νομίζω ότι κανένας απ όλους αυτούς που είναι στις θέσεις κλειδιά όπου κινούνται τα νήματα ενδιαφέρεται για «το Καλο μου» κοιμάμαι υπνον βαθύ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 18:57:58

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ)

Δημοσίευση: πιπα κωλο 5€ Πες μας που παίζει με πενταευρο !!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 19:00:04

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: νομίζω ότι το GDE έχει το καλύτερο ρόστερ τελευταία Μπορω να σου πω ότι αν και δεν πήρα το ρόστερ του vip λόγω τακτικής του γραφείου , το κορίτσι που μου επέδειξε η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο «μου έδωσε τα αρχιδια μου στα χέρια» με ξεπουτσιασε ...  όμως και το κορίτσι απο το GDE είναι μια κατηγορία απο μόνη της .. μοντέλο πυρκαυλο ..  Πάντως το 2026 μπηκε με στερεοφωνική καυλα ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 21:15:40

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Η χαρά μου να σας καυλώνω αγόρια μου..  ;) Και το κάνετε με επιτυχία κυρία μου ..  :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 21:17:02

Δημοσίευση: κριτική περιμένουμε Όλα εχουν τον χρονο τους …  Έρχεται.. :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-11 22:39:44

Θέμα: Μοτοσυκλετες που μας αρεσουν

Δημοσίευση: ετοιμοπολεμος ο κυριος ... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:24:46

Δημοσίευση: Μια χαρά το βλέπεις. Ότι θα εμπλακούν οι μεγάλες πετρελαϊκές είναι δεδομένο, δες όμως τι συμφωνία έχει κάνει η Νορβηγία προς όφελος όλων (και των πολιτών της) και τι η Νιγηρία που επωφελείται μόνο μια ελίτ. Όλα είναι θέμα deal. αυτο νομιζω κι εγω , οτι ο Μαδουρο πηρε θεση και πηγε με την ελιτ και "εδωσε" τους μικρους προς "βοραν"  ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:28:55

Δημοσίευση: Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά κάποιοι από τη φρουρά του Μαδούρο έκαναν δηλώσεις ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν ένα υπερηχητικό όπλο που τους έριξε κάτω και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα . Δεν ξέρω αλλά και πάλι το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συμφέροντα και τα λεφτά είναι πάρα πολλά ειναι πολα τα λεφτα αρη ...  ηθελα να πω Sikelos ... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:33:15

Δημοσίευση: Αν είναι «όποια» να μας πάρει κι εμάς μαζί, γιατί στο χωριό δεν περνάει εύκολα ο χρόνος… :tooth: :axaxaxa: αυτο το πληκτολογιο ολο αληθειες γραφει ... xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:34:32

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα καλη εβδομαδα ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:38:01

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: @"Underworldsexmachine7" καλγαμητο το δωρακι σου συναγωνιστη ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:40:00

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: mozart

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:40:13

Δημοσίευση: παντος ενα ωραιο που διαβασα πιο πανω ειναι το να βγαινει ο διαγωνισμος σε ασχετη ημερα επιλογης του admin ετσι ωστε να ημαστε εδω για τα ωραια και χιουμοριστικα πειραγματα και σχολια κι οταν βλεπουμε τον διαγωνισμο να μπορουμε να συμετασχουμε ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:50:42

Θέμα: Ζήνα Κουτσελίνη

Δημοσίευση: η πιο αντιπαθητική γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση δείτε και ξεράστε ελεύθερα ουστ παλιοτσισπουργκεροχαμούρα βρε τι κανει το μακιγιαζ στις γυναικες ... ολοκληρη μασκα φορανε μερικες ... αγνωριστες ... :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 12:53:23

Δημοσίευση: Κρυωσε το αίμα κ το ξανασκεφτηκες? αξιζε για το παραπανο και της το εδωσα ..  αμα κατι λεει να το εκτιμαμε .. :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 16:22:43

Θέμα: Οδηγηση μηχανης στην αθηνα

Δημοσίευση: Μηχανη και πάσης Ελλάδος ..  Εχω λατρεία μα τα δίκυκλα ..  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:10:56

Δημοσίευση: Κοτόσουπα ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:13:29

Δημοσίευση: Για σκεφτείτε ρε παιδιά .. ξέρουμε όλοι ότι ανοίγει η δυνατότητα για να πάρουμε νούμερο παράδειγμα στις 10.00 μμ μια μερα πριν τον διαγωνισμό.. πόσοι θα περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να προλάβουν νούμερο ;  Αυτό δηλαδή δεν ειναι ενδεχόμενο που θα φέρει προβλήματα στους διαγωνισμούς ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 20:23:40

Δημοσίευση: Μα δεν χρειάζεται να είναι 10μμ ακριβώς, απλά  Σάββατο. Μια ολόκληρη μέρα η έστω Σάββατο και Κυριακή μέχρι 21:00 είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να δηλωθούν οι συμμετοχές.Έτσι και χρόνος θα υπάρχει και επισκεψιμότητα καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη ήταν ούτως ή άλλως ορισμένα μέλη που δήλωναν πρώτοι συμμετοχή. Πιστεύω θα φανούν στην πορεία  τα σπαμ,τα off topic σχόλια με τα νέα κριτήρια. το 10 μμ το ειπα σαν παραδειγμα , οτι ωρα και να ειναι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται , καποιοι θα ειναι ετοιμοι για επιθεση και παλυ οι θεσεις εξαφανιζονται  .. δεν βλεπω να φερνει καποια λυση η ολη κινηση της αλλαγης μετρησης ποστ .. η μονη λυση που θα εβελεπα να φερνει αποτελεσμα θα ηταν αν ο admin οταν εκρινε οτι καποιος απο εμας εκανε παρασπονδια να του αφαιρουσε το δικαιωμα να λαβει μερος στην κληρωση ισος και στην επομενη , ετσι θα προσεχαμε ολοι τον τροπο με τον οποιο χειριζομαστε την κατασταση .. ετσι οπως ανακινωθηκε δεν βλεπω να αλλαζει κατι , παλυ μπορουμε να σπαμαρουμε στα επιλεγμενα θεματα η και να γραψουμε τα προαπαιτουμενα ποστ σε μια μερα η και σε μια ωρα ..  αρα που η διαφορα ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 15:14:13

Forum Tasks