Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Mikrotsoutsounos (1481)

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Το έγραψα κι εγώ παραπάνω. Πώς μπορούμε να ενημερώσουμε για τις εν λόγω συγχωνεύσεις νημάτων; (έχω κάνει διατριβή…) Παίζει ρόλο και ο τρόπος που το γράφει κάποιος αρχηγέ. Το ξέρεις καλά γιατί βλέπω ότι προσέχεις τον λόγο σου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:02:18

Δημοσίευση: Για να ξεκαθαρίσουμε αγαπητέ μου ούτε να τσιλαρω έχω ανάγκη ούτε αγχώνομαι για καμία δόξα είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι θες εφόσον δε προσβάλεις τους υπόλοιπους αλλά έχεις ανοίξει ήδη άλλα δύο νήματα χωρίς λόγο . Το ότι δε σου το έχουν επισημάνει άλλοι δε σημαίνει ότι δε το παρατήρησαν . Και επίσης έχω κάθε δικαίωμα να το αναφέρω χωρίς να σε προσβάλω ή χωρίς να έχω τπτ προσωπικό μαζί σου . Δημοκρατία έχουμε . Ούτε κόντρες ανοίγω ούτε τπτ . Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το forum είναι ότι (τουλάχιστον ακόμα) δεν έχουν έρθει τοξικά τρολ που τσακώνονται. ΔΕΝ θα γίνω ένας από αυτούς. Όπως είπα και στον sniper, δεν είναι η πράξη, είναι ο τρόπος. Μπορεί και ο ίδιος να τοποθετηθεί, έχουμε διαφωνήσει χωρίς πρόβλημα. Εσύ το χειρίζεσαι διαφορετικά. Κρατάς εξελακι με πόσα λάθος θέματα έχω κάνει..  :D Επιλέγω λοιπόν να σε αγνοώ από εδώ και πέρα και τέλος. Θα τσεκάρω αν υπάρχει και τεχνικός τρόπος να σε κάνω ignore να τελειώνουμε. Θα γλυτώσω από το τσουναμι νέων θεμάτων που ανοίγουν από την πάρτι σου. Καλή συνέχεια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:13:51

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Αδμιν, δεν είναι τεχνικό πρόβλημα. Απλά ορθογραφικό αλλά μιας και το είδα..  Όταν βάζεις άτομο στο ignore list, το κουμπί απο κάτω αντί για λίστα, γράφει λιτσα.. "αφαίρεση από την Λιτσα".

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:20:34

Δημοσίευση: Έτερον εκάτερον. Καμία φορά μπορεί ένας μας να είναι κατά τη γνώμη μας πιο απόλυτος ή ό,τι, γιατί υπάρχει προϊστορία που δε γνωρίζουμε (μου έχει συμβεί 2 φορές σε περιστατικά που δεν καταλάβαινα γιατί αντιδρούσαν έτσι και μου εξήγησαν…). Προσωπικά μου έβαλαν «χέρι» όταν είχα ανοίξει ένα νήμα που τρόπον τινά προϋπήρχε και μετά βγήκε η ανακοίνωση να προσέχουμε στο μέλλον. Το ζητούμενο λοιπόν τώρα είναι να απλοποιήσουμε την κατάσταση, γιατί όντως τα τρία τελευταία νήματά σου μπορούσαν να μπουν σε υπάρχοντα. No hard feelings, αλλά όταν βλέπουμε κάτι το λέμε· δεν είναι προσωπικό το ζήτημα και επίτρεψέ μου να πω ότι θεωρώ μάλλον ατυχή την αντίδρασή σου σε έναν άνθρωπο που είναι εξαιρετικά ευγενής. (απορώ τι διαφορετικό είπαμε και θίχτηκες μαζί του ή με τον τρόπο του) FYI Ο Pe27 δεν έχει ανοίξει ΚΑΝΕΝΑ θέμα, απλά τα τροφοδοτεί ;-) Πάω να βρω ένα σπαμ να συνεχίσω εκεί.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:23:45

Θέμα: Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, ας πούμε και καμία μαλακία

Δημοσίευση: @"Sniper"  ελα εδώ αν σε ψήνει. Δεν θυμάμαι να έφερα καμία αντίρρηση να συγχωνευτεί κάτι αν υπάρχει. Κλαιν.  Μάλλον κάποιοι παίρνουν τον ρόλο τους πιο σοβαρά.  Εγώ μπαίνω να καυλαντισω να γελασουμε.  Μιας και βλέπω να αναφέρεσαι στο σουλουπωμα. Το έχω ξανά θέσει αλλά θάφτηκε κάτω από σπαμ. Πες μου την γνώμη σου αν θες.  Με την ίδια νοοτροπία που λέμε πως αντί για κάθε νέο γεγονός, ανοίγουμε ένα topic με "επίκαιρα γεγονότα" και γράφουμε εκεί, δεν θα ήταν μια καλή σκέψη να ανοίξουμε ένα γενικό topic με φωτός και να ποσταρονται εκεί αντί για ένα θέμα για κάθε σελεμπριτι που ουσιαστικά μπαίνουν print screen από τα Instagram τους;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:30:37

Δημοσίευση: Αυτή την στιγμή που μιλάμε, από την κεντρική σελίδα που δείχνει 20 τελευταία ποστ, τα 8 είναι για φώτο. Είναι λειτουργικό αυτό;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:33:07

Δημοσίευση: Προς @"old admin" με αφορμή την παραπάνω συζήτηση, όταν εντοπίζουμε κάποιο νήμα που προϋπάρχει και διέφυγε σε αυτόν που το άνοιξε, ενημερώνουμε με mention (όπως λ.χ. έκανα στα δύο νήματα που ανοίχτηκαν για θανάτους), με pm ή για να μη σε ζαλίζουμε το αφήνουμε πάνω σας; Έχει κουμπί report κάτω δεξιά. Για αυτό το λόγο είναι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:35:42

Θέμα: Εφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Όχι απλά υπάρχει, το ξέρει κιόλας :P Προτείνω την ανάδειξη του σε επιτημο μέλος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:38:04

Δημοσίευση: Για καυλάντα μπαίνουμε οι περισσότεροι, απλά ως προς το ρόλο -δεν είναι θέμα σοβαρού ή μη- κι εγώ είμαι φαν της απλοποίησης, γιατί αλλιώς μου κάνει τη ζωή δύσκολη, αφού εκεί που μπαίνω για διάλειμμα καταλήγω να τρώω μισή ώρα+ στο ενδιάμεσο. Ως προς αυτό που λες με τις φωτογραφίες, επειδή έχεις καταλάβει ότι έχω eye for detail, καθόλου δε θάφτηκε, απλά… προσπεράστηκε (sic). Κι αυτό γιατί προφανώς είναι άλλο πραγμα λ.χ. η επικαιρότητα (κάτι που είναι επίκαιρο σήμερα δεν έχει νόημα να ανακινηθεί μετά από 1 χρόνο ή ο σεισμός του 2019 δεν έχει πλέον σημασία όταν σήμερα έγινε στην Καμτσάτκα) και άλλο ένα ποστ που θα είμαι υποχρεωμένος να σκρολάρω για να φύγω από μιξ ποσταρίσματα του μπάζου-Έφης ή της Ντενέκου για να βρω της Οικονομάκου που μου αρέσει, ενώ σε ξένες να βλέπω τη Φοξ να μου χαλάει τη διάθεση, όταν ψάχνω για φωτό της Ραταϊκόφσκι! Δεν το λες και λειτουργικό ρε συ! Άμα θες να μαλαπερδιασεις με οικονομακου, μπες στο insta της. Αφού από εκεί είναι screenshot έτσι και αλλιώς. :D Anyway, τα αποτελέσματα του τρόπου που θεωρείς ως πρακτικό, τα βλέπεις. Πρέπει να ανοίξεις τα forum πάνω δεξιά για να βρεις ένα topic της προκοπής να τσαταρεις. Η πρώτη σελίδα είναι γεμάτη με φώτο. Πιο πολύ αποθαρρύνει κάποιον να ασχοληθεί με υο φόρουμ πάρα τον παρακινεί.  Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.  (και ότι έχεις άδικο  :tooth: )

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:01:12

Δημοσίευση: Όλοι να γελάσουμε θέλουμε . Για αυτό και έμεινα εδώ.  Οκ, παντού υπάρχουν και τύποι με λίστες, ευτυχώς εδώ είναι μειοψηφία..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:24:55

Δημοσίευση: Εννοείται ως προς το τελευταίο, ότι δηλαδή διαφωνούμε και εννοείται επίσης ότι έχω δίκιο :P. Όσο για το «πάνω δεξιά», ισχύει γι’ αυτούς που μπαίνουν από υπολογιστή και ψάχνουν νήματα. Στο κινητό έχουν άλλη θέση :P και επίσης οι έχοντες στρατηγική -λέμε τώρα- πάμε κατευθείαν στις ενότητες που μας ενδιαφέρουν (aka της προκοπής) :P Ο καθένας με τον τρόπο του.  Bookmark πάντως δεν θα κάτσω να κάνω  :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 22:27:57

Δημοσίευση: Ποια bookmark βρε τραχανά; :D Αναφέρομαι στα νήματα που έχεις διαβάσει γιατί σε ενδιαφέρουν και φαίνεται να έχει προστεθεί νέο περιεχόμενο και σε όσα παρακολουθείς… Georgios the pacifier/facilitator :lol: Όχι και τραχανά.. Μέχρι φετουτσινι δέχομαι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 19:57:30

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Ευτυχώς που είναι το τελευταίο δημιουργημενο τοπικ αλλιώς δεν θα το έβρισκα..  Τον χειμώνα συνήθως μπύρα, ουίσκι και βότκα.  Το καλοκαίρι πειραματιζομαι δοκιμάζοντας διάφορα κοκτειλακια. Και δυστυχώς πολλές φορές έχω πάει κουβά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 20:00:43

Δημοσίευση: Γενικά δεν πίνω πολύ, ειμαι εγκρατής ανθρωπος! Τον χειμώνα ουίσκι,  κανα ρακομελακι , σπανίως μπιρα. Το καλοκαίρι συνήθως καμια caipirinha, μπιρα. Όλο τον χρόνο όμως Ρούμι με Cola.. Σημ: Που να έπινα κιολας.. Ε καλά, δεν σημαίνει ότι τα πίνεις όλα το ίδιο βράδυ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 20:49:23

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: Για την madlen απο τα προσεχώς, υπάρχει άποψη;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 09:56:35

Θέμα: Bar woman / Σερβιτόρες

Δημοσίευση: Δε βλέπω καλά ρε παίκτη στο ημίφως· πώς θα καταλάβω αν η άλλη είναι καλή; :happyballs: :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 21:23:25

Θέμα: Σχέση από απόσταση

Δημοσίευση: Ούτε καν..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 21:25:07

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Παίζει ρόλο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 21:25:56

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: Και τι να κάνει η κοινωνία; Να λογοκρίνει; Μόνο να προβάλει τουλάχιστον ισομερώς καλύτερα πρότυπα… Αν όμως δεν έβρισκαν μλκς και κοινό θα σταματούσαν… Πίσσα και πούπουλα με πινακίδα στο λαιμό που γράφει  "είμαι gold digger"  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:38:56

Θέμα: Σειρές Marvel

Δημοσίευση: Μαλακίες της γουόκ κουλτούρας Δυστυχώς ήρθε για να μείνει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:39:25

Δημοσίευση: Αν έκανε τέτοιο σεισμό Αθήνα, θα γινόμασταν όλοι μακαρίτες!  :lol: Εγώ σίγουρα κεντερης!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:40:20

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: Γενικά οι διακοπές είναι για χαλάρωση.. Όχι να τρέχεις σαν τρελός από δω κι από κει.. Όχι ρε συ. Είναι ωραίο να εξερευνεις ενα νέο μέρος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:42:25

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Καλογαμητο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:43:19

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: Αντιστροφος ανάλογα.  Όταν είσαι μικρός να είναι μιλφαρα, όταν είσαι μεγάλος να είναι νεαρή (20-25 εννοώ ε ξεκολλάτε).

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:44:48

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Έχω βάλει πιτσουλα στο φούρνο και αράζω καναπεδινο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:45:21

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Χαιρετώ την παρέα.  Λίγο έμεινε ακόμα αδέρφια, τελειώνει όπου να ναι η ζέστη..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:46:04

Δημοσίευση: Ε βότκα κυρίως.. Πουτό κεράσι...;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:47:04

Θέμα: Της έπεσε ο κώλος

Δημοσίευση: Κοίτα να δεις που το έλεγαν οι γιαγιάδες και έζησα να το δω και αυτό..  "και τι θα πάθει μωρέ, θα της πέσει ο κωλος;"

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 19:47:59

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: ωραια τα λες Δεν μου αρέσει να περιαυτολογω αλλά είμαι ωραίος!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 20:17:19

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: τρομερο ειναι αλλα δεν ξεκουραζεσαι σε τετοιο ταξιδι.. Για εμένα λειτουργεί σαν ξεκούραση.  Άραγμα έχω και το σκ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 20:17:55