Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Mikrotsoutsounos (1481)

Θέμα: Αθλητριες/ Ηθοποιοι/ Τηλεπερσονες που το ριξαν στη τσοντα

Δημοσίευση: Άλισσα Νιούμαν επικοντίστρια Μούναρος με ονλυφανς Είναι καλή στα..... Άλματα δηλαδή.  Χοχωχο @"Sniper" sorry που δανείστηκα το προφίλ του Μάρκου για να κάνω χιουμορακι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 11:18:42

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Παντού το ίδιο περίπου ποσοστό αποφασίζει… :cry: Η απολιτίκ στάση που δυστυχώς έχει υιοθετήσει ο κόσμος, σε μια κρίσιμη για την ανθρωπότητα καμπή εξυπηρετεί… Δεν είναι απολιτικ. Απλά έχουν καταφέρει να το περάσουν ως την νέα μόδα το να μην έχεις πολιτική άποψη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 11:20:53

Δημοσίευση: Και στο ύψος και στο βάθος Pegging σκηνικό ; Παίρνει φορά από μακριά με το κοντάρι και έρχεται..;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 11:22:44

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Αν διάβαζες προσεκτικά, θα έβλεπες ότι είχε αναφερθεί… Έλειπα από αυτό το μάθημα δάσκαλε. Είχα βγάλει βόλτα το παπαγαλάκι μου! Θενξ. Για να μελετήσω το λινκ να δω κάτι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:30:44

Δημοσίευση: Διόρθωση… παίρνει φόρα από μακριά και έρχεται…στο κοντάρι :P Κατάλαβες Μάρκο; :hahaha: Μπερδεύτηκα. Ποιος κρατάει το κοντάρι;  Ρε μήπως το κρατούν και οι 2 και γίνεται μονομαχία;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:32:43

Δημοσίευση: Μόδα απολιτίκ δηλαδή! Ακριβός. Είναι μπανάλ να μιλάς για πολιτικά πλέον. Όπως είναι τζιζ και να έχεις κάποια ένσταση σε θέματα όπως μεταναστευτικο, woke, φεμινισμός, σεξισμός κτλ. Δεν μιλάω για διαφωνια επι του συνόλου, απλά να πεις ότι ένα μέρος της άποψης σου φαίνεται ότι είναι διαφορετικό από αυτό που θέλει να πιστεύει η μάζα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:34:44

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα και είπα να ξεκινήσω ένα.  Γαμηθηκε η φάση στην Ρωσία. Σεισμός 8.8 διαβάζω. 

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:38:29

Δημοσίευση: Καλά θα ήταν να είναι μόνο «τζιζ»! Το πρόβλημα είναι ότι γίνεσαι θύμα ρατσισμού από την ανάποδη! Έχω σκοτωθεί λ.χ. με άνθρωπο (γυναίκα), γιατί όταν είπα σε παιδιά να προσέχουν τους «γύφτους», μου άρχισε τις κορεκτίλες περί «Ρομά»… Πες της να μπει λίγο σε ένα καταυλισμό να δω κάτι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:09:33

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Έλειπες, αλλά τον ντόρο τον κατάλαβες! Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρεεεε; Καλή μελέτη… Αφού το συζητούσαν την επόμενη μέρα τα παιδιά στο διάλειμμα.. Ζήλεψα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:10:10

Θέμα: Καρχαρίες

Δημοσίευση: Μάλλον δεν ήξερε το κόλπο με απερκατ στην μύτη.  Τι..; δεν μπορείς να ρίξεις μπουνιά κάτω από το νερό; μην ακούω μαλακιες..  Ρε τι την βρήκε την κακομοίρα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:11:51

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: Όλες πουτάνες είναι Θέλουνε λούσα και πούτσο Με προτίμηση στα λούσα Πες τα μεγάλε..  Έχουν χάσει την μπάλα με τα instagram και τα onlyfans...

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:13:41

Θέμα: Αλλαγή ώρας

Δημοσίευση: Δεν σας πιστεύω ρε μάγκες τι θέμα φτιάξατε... Θεοί!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:14:26

Θέμα: Σειρές Marvel

Δημοσίευση: Τώρα και ο τελευταίος ήρωας της Μάρβελ έχει δικιά του σειρά Καταντάει βαρετό Ε καλά. Εδώ ξαφνικά αποκτούν γυναικεία alter ego... Μη τυχόν και δεν συμβαδισει η εταιρεία με τον φεμινισμό..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:15:43

Θέμα: Zευγάρι Βρετανών έβγαλε γαμήλια φωτογραφία στη Λίνδο να ερωτοτροπεί

Δημοσίευση: Promo για την σελίδα του only fans θα είναι. Το είπαν νωρίτερα τα παιδιά. Συμφωνώ

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 13:16:30

Θέμα: Για οσους ψαχνουν δουλεια

Δημοσίευση: Πρόσεξε μια λεπτομέρεια φίλε μου. Αν πληρώνεσαι για 600 και αποδίδιες για 600 και ο εργοδοτης σου ζηταει να αποδωσεις για 1000 ξερω γω, το βρισκω απολυτα λογικο να μην το κανεις. Εάν ομως ειστε 2 που παιρνετε τα ιδια χρηματα και ο ενας αποδιδει για οσα παιρνει και ο αλλος αποδιδει πολυ παραπανω, εσυ σε ποιον θα εκανες αυξηση? Κάνεις ένα (πολύ λογικό) λάθος. Πας να εφαρμόσεις την κοινή λογική στην ελληνική πραγματικότητα..  :D Πέρα από την πλάκα. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής.  Στο παράδειγμα που έθεσες, ο εργοδότης φορτώνει την δουλειά του αμπαλου στον αποδοτικό και στον αποδοτικό, όταν γκρινιάζει, του τάζει μελλοντικές αυξήσεις που δεν έρχονται ποτέ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:59:27

Θέμα: Μεταφραστής

Δημοσίευση: I rest my case! Είστε ανεπίδεκτοι… Ανεπιδηκτοι μην γίνουμε μόνο.  Αχα καλό εεε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:00:17

Δημοσίευση: Δεν πάει έτσι my friend, παρόλο που δεν είμαι εργοδότης. Κοστολογείται μία θέση με συγκεκριμένο jd για όσα. Από τη στιγμή που αποδέχεσαι ως εργαζόμενος τη θέση με αυτές τις αρμοδιότητες και αυτά τα χρήματα, οφείλεις να παραδίδεις ο,τι σου ανατίθεται. Αλλιώς να διαπραγματευόσουν/ ζητούσες περισσότερα (αν θεωρούσες ότι οι αρμοδιότητες ή οι δεξιότητές σου στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο) ή να έψαχνες κάτι καλύτερο. Πρακτικά πάντως, αν κινείται κάποιος με τον τρόπο που αναφέρεις, δε θα πάρει ποτέ κάτι καλύτερο. Εξαρτάται από την δουλειά. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε περιστασιακες δουλειές.  Σε δουλειές καριέρας ισχύει αυτό που γράφεις, ναι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:01:42

Θέμα: Βιομηχανια πορνο

Δημοσίευση: Αυτή η μαλακία που έχει επικρατήσει να μεταφράζεται το «industry» ως βιομηχανία τελικά δε θα αλλάξει :cry: Υ.Γ. Η σωστή μετάφραση είναι «κλάδος» Αν ήταν στην Ελλάδα θα ονομαζόταν Τσοντεξ.  Ελληνική βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:03:39

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: Τείνω να πιστεύω ότι μου ταιριάζουν περισσότερο οι χειμερινές διακοπές πάντως.  Η κατάσταση είναι πιο διαχειρισιμη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:08:31

Δημοσίευση: Ενίοτε συμβαίνει και αυτο αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια καθώς και στην ανάγκη για χρήματα του καθενος. Πλεον θεωρω, βρίσκεις εύκολα δουλειά.Οπότε εάν  αισθανθεί ο αποδοτικός ότι του τα έχουν φορτώσει όλα χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα, την κάνει με ελαφρα. Δεν μου απάντησες όμως. Εσύ σε ποιον θα έκανες αύξηση? Δουλειά βρίσκεις.  Καλή δουλειά δεν βρίσκεις.  Οπότε κατά την άποψη μου, εάν κάποιος τρώει σκατα σε κακό εργοδότη και κάνει delivery, ε αδικεί τον εαυτό του γιατί το ίδιο απόγευμα θα μπορέσει να βρει αλλού. Αν όμως έχεις δουλειά καριέρας, εκεί τα ζυγίζεις διαφορετικά τα πράγματα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:10:21

Θέμα: Καρχαρίες

Δημοσίευση: Το έχει κάνει και η αντζελίνα τζολί στο Tomb Raider. Η αντζελινα τζολι, ΙΔΊΩΣ την εποχή του tomb rider, κολλητέ, είμαι σίγουρος ότι μόλις κοίταξε τον καρχαρία αυτός θα καυλωσε και πήγε να τον κοπανήσει σε καμία πέτρα να ηρεμήσει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:11:47

Θέμα: Σειρές Marvel

Δημοσίευση: Αυτά τα franchise δεν πρόκειται ποτέ να ξεφουσκωσουν. Ακόμα και αν μια γενιά τα βαρεθεί, σε λίγα χρόνια που θα έρθουν νέοι θεατές, θα ξαναβγούν remake και θα κόψουν εισιτήρια..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:13:07

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: αυτό ισχύει για όλες όχι μόνο για τις Ελληνίδες Μου ακούγεται σωστό. Ωστόσο με Ελληνίδες συναναστρεφομαι οπότε για αυτές μπορώ να εκφράσω καλύτερη άποψη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:14:11

Θέμα: Μεταφραστής

Δημοσίευση: Είσαι σούργελο! :haxa: Print screen αυτό.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:32:05

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: Πολύ σωστό οι χειμερινές διακοπές είναι πολύ υποτιμημένες στην Ελλάδα. Γενικά θα έλεγα τις προτιμώ . Όχι μόνο για προορισμό την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:33:03

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: Αμάν ρε πστη μου· πάλι καταϊδρωμένος γμτ! Χρυσάφι πιάνω  :poop: γίνεται; :D Μήπως σε έφτυσε γυφτισα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:34:57

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK GDE

Δημοσίευση: Θα διαλέξω το 10ρακι να νιώσω λίγο μπαλαδορος..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:37:36

Δημοσίευση: Τελευταία μια Πορτογάλο-Βραζιλιάνα μόνο  :mouthfuck: Μέσα από το Ρίο;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:38:11

Δημοσίευση: Τι να σου πω; Στο Prive την είδα :P Κάρτα δημότη για παρκάρισμα σου έδειξε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 19:58:33

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: υπάρχει φίλε χρόνια νήμα νέα από το κόσμο. είναι το τρίτο νήμα που ανοίγεται σε μία βδομάδα ενώ υπάρχει αντίστοιχο και δε καταλαβαίνω το λόγο..  Τσιλαρε τύπε, απλά δεν το είδα.  Μην αγχώνεσαι, δεν θα σου πάρει κανείς την δόξα..  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 19:59:55